TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Ekskursijas

Karpas pussala

Karpas pussala: Ekskursija sāksies 9.00, ar autobusu dosieties uz seniem ciematiņiem, kas atrodas Piecu pirkstu kalnu grēdas pakājē. Tas būs ceļojums pagātnē, kad laiks apstājies 20-30 gadus atpakaļ. Jūs apmeklēsiet zvejnieku ciematiņu Bogaz,  nozīmīgas 5. gs. mozaīkas Sipahi bazilikā un Sv. Andreja klosteri, kas ir vienlīdz nozīmīgs gan grieķu gan turku kipriešiem. Pussalā Jūs varēsiet izbaudīt neaizmirstamus floras un faunas skatus, kā arī papriecāties par savvaļas ēzeļiem.

Cena: 45 EUR



Nakts tavernā

Nakts tavernā: Pavadiet neaizmirstamas brīvdienas turku -  kipriešu stilā. Izbaudīsiet  10 dažādas tradicionālas kipriešu uzkodas- meze, gan siltās gan aukstās uzkodas, speciālu pamatēdienu, augļus un vīnu (pudele vīna katram pārim). Šī nakts būs aizraujoša ar dažādiem ēdieniem, dzērieniem un, protams, ar vēderdejām.

Cena: 35 EUR



Ekskursija gar Kipras rietumu piekrasti.

Ekskursija gar Kipras rietumu piekrasti.

Ekskursija sāksies 10.00, ar komfortablu autobusu Jūs dosieties gar Kipras rietumu krastu un varēsiet izbaudīt aizraujošas Mesaria līdzenuma ainavas. Jūs apmeklēsiet seno maronītu ciematu Korucam, pēc tam Guzelyurt pilsētu ar skaisto Sv Mamas baznīcu. Pusdienosiet vietējā restorānā pie jūras. Pēc tam dosieties elpu aizraujošā ekskursijā uz Soli pilsētu un Vouni pili. Atgriezīsimies 16.00.

Cena: 35 EUR



Famagusta

FAMAGUSTA: Ekskursijas programma ilgst visu dienu. Apmeklēsiet: Senās Salamis pilsētas drupas, Sv. Barnabas klosteri ar plašu nenovērtējamu ikonu kolekciju, Otello torni, Lala Mustafa Pasha mošeju, Venetian pili, Famagustas lieliskos,  senos mūrus. Ekskursijas beigās Jums būs brīvais laiks pastaigai pa Famagustu aplūkojot senās pilsētas apbrīnojamo arhitektūru. Pusdienosiet vienā no populārākajiem vietējiem restorāniem. Ekskursijas sākums 9.30

Cena: 45 EUR



Ekskursija ar jahtu

Ekskursija ar jahtu: 10.00 Jūs nogādās uz jahtas un Jūs dosieties aizraujošā ekskursijā gar Kirēnijas krasta līniju ar pieturām līčos lai izpeldētos. Pusdienas pasniegs uz jahtas. Jūs varēsiet baudīt uzkodas (meze) un zivi vai vistu. Atgriezīsieties 17.00.

Cena: 25 EUR



Galvaspilsēta Lefkosha (Nicosia)

Galvaspilsēta Lefkosha (Nicosia): 9.00 piebrauks autobuss lai sāktos neaizmirstama ekskursija uz seno pilsētu Nikosiju. Galvaspilsēta Nikosija, kas sadalīta divās daļās (viena puse pieder Kipras Republikai, otra Turcijas Republikai- Ziemeļu Kipra), joprojām saglabājusi savu neatkārtojamo, seno tēlu ar šaurām ieliņām un dažādo kultūru sajaukumu. Jūs apmeklēsiet Nikosijas mūrus, Selimiye mošeju, nikosiešu restorānus un zaļo līniju, kas sadala pilsētu divās daļās. Pusdienosiet tradicionālā turku kebab restorānā.

Cena : 35 EUR




PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme