TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

5* Rixos Hotel Premium

Viesnīca: atrodas 40 km no Antaljas pilsētas lidostas, 5 km no Belekas ciema, jūras krastā. Uzcelta 2005. gadā, tās kopējā platība 405 000 m2, pēdējā renovācija veikta 2007. gadā. Viesnīca – 7 stāvu korpuss Main Building, deviņas 2 stāvu kotedžas Truva House, trīsdesmit septiņas 2 stāvu Villas.

Main Building (80% numuru ar skatu uz jūru): 605 standard rooms (maks.2+1 vai 3 cilv., 37 m2), t.sk. 8 numuri invalīdiem un 50 connection rooms; 10 divistabu family suite (2 guļamistabas ar durvīm, maks. 4 cilv., 49 m2); 14 divistabu suite rooms (viesistaba, guļamistaba ar durvīm, maks. 2 cilv., 73 m2); 9 trīsistabu superior suite rooms (viesistaba, 2 guļamistabas ar durvīm, džakuzi, maks. 4 cilv., 94 m2); 1 divistabu King suite room (skats uz jūru, viesistaba, guļamistaba ar durvīm, vannasistaba ar džakuzi, terase, maks. 2 cilv., 135 m2); 1 trīsistabu Royal Premium suite (viesistaba, 2 guļamistabas ar durvīm, vannasistaba ar džakuzi, terase, 3 TV, maks. 4 cilv., 315 m2).

Truva House (ar skatu uz mākslīgo ezeru vai parku): 90 standard rooms (maks. 2 cilv., 32 m2).

Executive villa & Superior villa (ar skatu uz baseinu vai parku): 28 divlīmeņu executive villas ar atsevišķu kopīgu baseinu (1. līmenī: guļamistaba auklei ar durvīm, vannasistaba ar dušu un WC, viesistaba ar virtuvi; 2. līmenī: 2 guļamistabas ar durvīm, 2 vannasistabas – 1 ar džakuzi, balkons un terase ar atpūtas krēsliem, mazs dārziņš, 3 TV, maks. 5 cilv., 164 m2); 9 divlīmeņu superior villas ar privāto baseinu (atsevišķi stāvošs namiņš auklei ar dušu un WC, TV; villas 1. līmenī: viesistaba ar ēdamistabas zonu un virtuvi; 2. līmenī: 3 guļamistabas ar durvīm, 3 vannasistabas – 2 ar vannām un 1 ar džakuzi, balkons un terasear atpūtas krēsliem, mazs dārziņš, 4 TV, maks. 8 cilv., 264 m2).

Residence Villas: 1 Paris Residence (1. līmenī: istaba personālam, viesistaba, viesistaba ar kamīnu, virtuve, sauna, privātais segtais baseins, atklātais baseins, dārzs, kā arī paviljoni dārzā un pludmalē, atsevišķs muliņš Residence viesiem; 2. līmenī: neliels bārs, terase, 4 guļamistabas ar durvīm – katrā džakuzi, duškabīne un WC, maks. 8 cilv., 615 m2); 1 Pryamus Residence (3 guļamistabas ar durvīm, viesistaba ar kamīnu, virtuve, atklāta BBQ zona, 2 atklātie baseini (1 apsildāms), plašs dārzs – 5 000 m2, atpūtas zona, turku pirts, sauna, atsevišķs paviljons pludmalē, atsevišķs muliņš Residence viesiem, telefonstacija ar 20 līnijām, istaba apkalpotājai, duša un džakuzi visās vannasistabās, autostāvvieta, maks. 8 cilv., 2000 m2).


VIP service pakalpojumi: villu viesi izmanto express reģistrācijas pakalpojumu; sulaiņa pakalpojumi pieejami 24 h diennaktī, biznesa klases pakalpojumi (sekretārs), bagāžas izsaiņošana un iesaiņošana, laikraksti, numura uzkopšana vakarā, restorāna "Villa" pakalpojumi, kas paredzēts villu viesiem (tajā tiek pasniegtas brokastis, pusdienas un a la carte vakariņas), iespējams pēc ēdienkartes pasūtīt arī uz numuru (bez maksas), diennakts serviss numurā, pārvietošanās viesnīcas kompleksa teritorijā ar club mašīnām, prioritāra rezervēšana ieejai uz visiem viesnīcas rīkotajiem pasākumiem.
Transfers lidosta-viesnīca-lidosta viesiem, kas apmetas villās tiek veikts ar automobili Mercedes Vito – bez maksas. Paris & Pryamus villu viesiem transfers arī ir bez maksas – ar limuzīnu vai citu biznesa klases auto ( Mercedes , BMW).
Superior Villa & Royal Premium Suite villu viesi var bez maksas izmantot pludmales paviljonus, iepriekš tos rezervējot. Executive villu un citu numuru viesi arī var izmantot šos paviljonus, taču par papildu samaksu. paviljoni pieejami no 09:00 līdz 18:00, iespējams butler service. Speciāli villu viesiem atvēlēti 3 tenisa korti.

Tālr.: (+90 242) 710 20 00
Fakss: (+90 242) 710 19 19
URL: www.rixos.com

Pludmale: privātā, smilšu, 3 muliņi (1 VIP viesiem). Bārs pludmalē (bez maksas). Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – bez maksas. Pludmales dvieļi: bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – bez maksas. Pludmales dvieļi: bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, halāts, čībiņas, centrālais gaisa kondicionētājs (Main Building), individuālais gaisa kondicionētājs (Truva Houses, Villas), TV, telefons, seifs (bez maksas), minibārs (atspirdzinošie dzērieni un alus tiek papildināts katru dienu, bez maksas), maksibārs (maksas pakalpojums), grīdu segums – paklāji (Main Building) vai flīzes (Truva Houses), balkons, numura uzkopšana – katru dienu, veļas nomaiņa – 3 reizes nedēļā, room service (24 h, maksas pakalpojums), piekļuve internetam (Wi-Fi un kabeļtīkla, bez maksas), augļi – iebraukšanas dienā.

Teritorijā: restorāns, 7 restorāni a la carte (itāļu, BBQ, zivju, franču, osmaņu, Dienvidamerikas un Āzijas tautu virtuvju – ar iepriekšēju pierakstu; viena restorāna apmeklējums viesošanās periodā bez maksas), diētiskā un veģetārā virtuve, 11 bāri, atklātais baseins, segtais baseins (ar 3 ūdensslīdkalniņiem), ārsta pakalpojumi, SPA centrs, frizētava, kinoteātris, 2 futbola laukumi (68x105 m, 50x70 m), veļas mazgātava, ķīmiskā tīrītava, veikali, bankomāts, 5 konferenču zāles (30-1400 cilv.).

Bērniem: baseins, 2 ūdensslīdkalniņi, bērnu restorāns, rotaļlaukums, miniklubs (4-12 g.v.), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), bērnu ratiņi (maksas pakalpojums), diskotēka, .

Izklaide un sports:
Akvaparks “Troyaqua ”( platība – 12 000 m2, strādā no 01.05.10. – 16.10.10.);
Flow Rider – baseins sērfingam;
Master Blaster – sistēma, kas paceļ kopā ar ūdens strūklu 13 m augstumā;
Trojas zirgs (augstums – 25 m), kur atrodas 5 ūdensslīdkalniņi ar plostiem (2 atklāta tipa un 3 segta);
baseins ar mākslīgajiem viļņiem, platība 1500 m2;
ala „Zudusī pilsēta;
14 m augsts skatu tornis ar 3 ūdensslīdkalniņiem un plostiem;
slīdkalniņi "Kamikadze" un "Fantoms";
„Trojas kuģis” ar 4 ūdensslīdkalniņiem bērniem;
bērnu baseins ar strūklakām;
piedzīvojumu upe, kas apjož visu akvaparka teritoriju.

Ezers – platība 20 000 m2, skauj visu viesnīcas teritoriju un plešas no ūdensatrakciju parka vārtiem līdz Main Building korpusam. Pa ezeru kuģo "Trojas jahtas" – veicot shuttle service pienākumus un palīdzot viesiem ātrāk nokļūt no vienas viesnīcu kompleksa daļas citā.

Delfinārijs – atrodas akvaparka “Troyaqua ” teritorijā (maks. 800 cilv.), priekšnesumā piedalās delfīni, baltais valis un valzirgs, maksas pakalpojums.

Bez maksas: turku pirts, sauna, tvaika pirts, krievu pirts, džakuzi, trenažieru zāle, aerobika, ūdensaerobika, pludmales volejbols, volejbols, ūdenspolo, futbols pludmalē, basketbols, bočča, batuts, skvošs, 10 tenisa korti ar cieto segumu, tenisa kortu apgaismojums, galda teniss, šautriņas, šaušana ar loku, šaušana ar pneimatiskajiem ieročiem, klinšu sieniņa (12 m, olimpiskais standarts), nemotorizētie ūdenssporta veidi, burāšana ar vējdēli (licencēta), transfers uz tuvākajiem golfa laukumiem (pēc grafika), animācijas programma, diskotēka, dzīvā mūzika, Wi-Fi internets (lobby),
Maksas pakalpojumi: masāža, solārijs, boulings, biljards (3 bumbiņu), biljards (amerikāņu un krievu), tenisa spēles apmācība, tenisa rakešu noma, golfs, spēļu automāti, zemūdens peldēšanas un niršanas kursi, motorizētie ūdenssporta veidi, interneta kafejnīca, ātrgaitas internets.

Mūsu komentārs
VIP klases viesnīca, izsmalcinātai atpūtai, prasīgiem klientiem. Greznas un komfortablas villas netraucētai atpūtai. Viesnīcā atrodas labākais SPA centrs Belekas reģionā, kas piedāvā plašu pakalpojuma klāstu (Bali, taizemiešu, afrikāņu masāžas, sniega un lietus istabas). Viesnīcas korpusā ir bāru "iela". Segtajā baseinā ir ūdensslīdkalniņi.