TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский
Vjetnama

Informācija

Vjetnama (Việt Nam), oficiālais valsts nosaukums Vjetnamas Sociālistiskā Republika, ir valsts Indoķīnas pussalā. Tā ir pārsteidzoša valsts, kura lielā mērā aptver vairākas klimatiskās joslās. Vairāk nekā 80% no Vjetnamas teritorijas aizņem zemie  un vidējie  kalni .

 

Brīvdienas Vjetnamā - ceļojums fantāzijas pasaulē ar neaizmirstāmām kalnu ainavām, kafijas un tējas plantācijām, rīsu terasēm, pludmalēm un skaistiem līčiem ar tūkstošiem neapdzīvotām salām.

 

 Vjetnama, kuras vārds ilgu laiku asociējās ar kara šausmām, beidzot ir iekvēlinājusi un iekarojusi ceļotāju iztēli.



Papildus informācija

Vakcinācija nav nepieciešama.
Vīzas noformēšanas laiks: * 7 dienas; * tūristu vīza tiek izsniegta uz 30 dienām, skaitot no iebraukšanas dienas valstī.
Vīzas noformēšanai nepieciešams: * Anketas dati (uzvārds, vārds, dzimšanas pilsēta, darba adrese un ieņemamais amats, dzīvesvieta Rīgā). (Vīzas anketa tiek aizpildīta iesniedzot dokumentus) * Ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā; * Krāsaina fotogrāfija 3,5х4,5 cm, foto uz balta fona. – 2 gab.; * Aviabiļešu rezervācijas kopija * Viesnīcu rezervācijas kopija * Veselības apdrošināšana

Oficiālā valoda valstī ir vjetnamiešu, bet Vjetnamā runā arī franču, ķīniešu, angļu, Khmer valodās, kā arī vairākos cilšu dialektos, piemēram, Mon-Khmer un Malajiešu –Polinēziešu.

Budisms, konfuciānisms, taoisms, Romas katolicisms, islāms, protestantisms, kā arī pāris vietējās cilšu reliģijas.

Spriegums tīklā ir 220 V, 50Hz / 110 V, 50 Hz.

1. janvāris (Rietumu Jaunais Gads), 3. februāris (Vjetnamas Komunistiskās partijas dibināšanas diena), 30. aprīlis (Dienvidvjetnamas un Saigonas atbrīvošanas diena), 1. maijs (Darba diena), 19. maijs (Hošimina dzimšanas diena), 28. maijs (Budas dzimšanas, apgaismības un nāves piemiņas diena), 2. septembris (Nacionālās brīvdienas), 3. septembris (Hošimina nāves (1969) piemiņas diena). Novembris: Konfūcija dzimšanas diena; diena mainās, jo tā ir atkarīga no mēness kalendāra.

Vjetnama izplešas pa divām klimatiskajām zonām, ar mērenu klimatu ziemeļos, un tropisko klimatu dienvidos. Šeit ir mērenā ziemeļu zona ar ziemu no novembra līdz aprīlim, un vasara no maija līdz oktobrim, un tropiskā dienvidu zona, ar klimatu, kas līdzinās lielākajai Dienvidaustrumāzijai. Dienvidos aukstā, sausā sezozna ir no novembra līdz janvārim, karstā un mitrā sezona no februāra līdz aprīlim vai maijam, un lietus sezona no maija vai jūnija līdz oktobrim. Laiku pa laikam Vjetnamu lietus sezonas laikā skar viesuļvētras.

Izvairieties dzert ūdeni no krāna, pat, ja ir atzīme, ka tas ir filtrēts un sterilizēts. Dzeršanai izmantojiet ūdeni, kas pildīts pudelēs, ar nebojātu aizvērtu vaciņu. Izvairieties no ledus, neļaujiet to pievienot Jūsu dzērieniem, izņemot lielās starptautiskās viesnīcās, kur tas parasti ir droši.



PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme