TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

PRĀGAS, VĪNES, KARLOVI VARI BURVĪBA UN ČESKI KRUMLOV LEĢENDAS: Vīne, Česki Krumlov, Prāga, Karlovi Vari, Krušovice.

Description

Valsts: Čehija

PRĀGAS, VĪNES, KARLOVI VARI BURVĪBA UN ČESKI KRUMLOV LEĢENDAS
VĪNE - ČESKI KRUMLOV – PRĀGA - KARLOVI VARI – KRUŠOVICE
23.08. – 27.08.2020. 
5 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 230. 

1.diena. 23.08. „Un ceļojums sākās...”
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Nakts 3* viesnīcā Čehijas teritorijā, Brno apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
2.diena. 24.08. „Klasiskās mūzikas galvaspilsēta...”
Brokastis*. Laiks ceļā. Ierašanās Vīnē – Hābsburgu impērijas galvaspilsētā. Apskates ekskursija vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu 15 €). Iepazīšanās ar pilsētu - Ringštrāse ar pseidovēsturisko stila apbūvi, Stefana katedrāle, Rātsnams, Hofburga un Vīnes operas ēka. Atelpas brīdī iesakām, kādā no daudzajām kafejnīcām iemalkojiet tasi īstu Vīnes kafiju. Vīnes valša ritmos turpinām ceļu līdz Česki Budejovicei. Pa ceļam baudām Šumavas pievilcīgās ainavas. Nakts 3* viesnīcā Čehijas dienvidos, Česki Budejovice apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
Atpūta. Piedzīvojumu meklētājiem tiek piedāvāta ekskursija (par papildus samaksu 25 €) uz Čehijas noslēpumaināko pilsētu – Česki Krumlov.
„Viduslaiku atmosfēra šauru ieliņu labirintos...” Nakts ekskursija lāpu gaismā pa Česki Krumlov vecpilsētas ielu un pagrabu labirintiem. Atgriešanās viesnīcā.
3.diena. 25.08. „Maģiskā Prāga...”
Brokastis*. Laiks ceļā. Prāga – pilsēta, kura pati par sevi ir mīkla. Viņas maģiskais raksturs piesaista. Vecpilsētas apskate gida pavadībā (par papildus samaksu 20 €): gotiskā Sv. Vita katedrāle, Prāgas Kremlis ar tā trim pagalmiem, Kārļa tilts ar tā unikālajām 30 skulptūrām, Staramestskas laukums ar tā pasaules slavenajiem kurantiem, Ebreju kvartāls, Karaliskais ceļš. Pēc ekskursijas piedāvājam izbaudīt Prāgas vecpilsētu, braucienā ar kruīza kuģīti pa Vltavas upi, ar bagātīgi klātu „zviedru galdu” (par papildus samaksu).
Brīvs laiks pilsētā, ko varat veltīt savu vēlmju apmierināšanai. Tūkstošiem cilvēku no visas pasaules brauc uz Čehiju, lai pastaigātos pa Prāgas ielām, nogaršotu populāro Čehu alu, atklātu Čehu stikla krāšņo pasauli, baudītu unikālo atmosfēru un apmeklētu kādu no neskaitāmajiem Prāgas muzejiem. Iepazīstiet savu Prāgu! ZOO, Eifeļa tornis, Vaska figūru, Rotaļlietu, Marionešu, Miniatūru, Šokolādes, Nacionālais, Prāgas pilsētas, Franca Kafkas, Alfonsa Muhas u.c. muzeji. Iespēja apmeklēt kādu no Prāgas gleznu galerijām vai Salvadora Dalī un Alfonsa Muhas gleznu izstādes. Vakarā Jums ir iespēja apmeklēt senāko restorānu – alus darītavu, Prāgas Jaunās pilsētas teritorijā “U Fleku” un Šveika krodziņu – iecienītāko tūristu restorānu “U Kaliha”, vai kādu citu no Prāgas romantiskajiem restorāniem, nobaudīt čehu alu un nacionālo virtuvi. Nakts 3* viesnīcā Prāgā. Ierašanās viesnīcā.
4.diena. 26.08. „Sajūtiet īpašo kūrortu atmosfēru!...”
Brokastis*. Tiek piedāvāta izbraukuma ekskursija grupas vadītāja pavadībā (par papildus samaksu 30 €) uz Čehijas populārāko kūrortu. Kūrorta pilsētā Karlovi Vari cilvēki jūtas kā svētkos, kas nekad nebeidzas. Šo sajūtu pastiprina Karlovi Vari ikdienas mozaīka: brīnišķīga arhitektūra, kolonādes ar kūrorta viesiem un juku jukām sajauktām svešvalodām, nepārtrauktais Vržidla pulss, avotu čalošana un to karstās elpas, saldā vafeļu smarža, kūrorta orķestra mūzika un visur esošā šīs vietas dvēsele. Iepazīšanās ar pilsētu. Brīvais laiks. Iesakām ar funikulieri uzbraukt augstākajā pilsētas kalnā „Draudzība” un no skatu torņa „Diāna” apskatīt pilsētas panorāmu. Iespēja iegādāties ārstniecisko kosmētiku. Laiks ceļā. Piedāvājam apmeklēt alus darītavu Krušovice. Lieliskā dzēriena marka ir plaši pazīstama visā pasaulē. Alus Čehijā tiek gatavots ar īpašu pieeju un kvalitāti. Apmeklējot alus darītavu Jums būs iespēja vērot visu ražošanas procesu, no sākuma t.i. alus vārīšana līdz tā pildīšanai pudelēs. Ekskursijas beigās būs iespēja degustēt Krušovices alus šķirnes.
Atgriešanās un nakts 3* viesnīcā Prāgā.
5.diena. 27.08. „Mājās ir vislabāk...!”
Brokastis*. Diena ceļā. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā (naktī) atgriešanās Rīgā.

Samaksas kārtība
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no summas.
• Atlikusī summa jāsamaksā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs pl. 21-24 un ir atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• grupas vadītāja pakalpojumi.

Piemaksas un papildus izdevumi:
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā 65 €,
• piemaksa par papildvietu autobusā 75 €,
• AA BALTA medicīniskā apdrošināšana 4.50 € (65 - 69 gadu vecumā 9.00 €; 70 – 75 gadu vecumā 13.50 €),
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos,
• pilsētas sabiedriskais transports.

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija uz Karlovi Vari 30 €; ekskursija uz Česki Krumlov 25 €.
Pilna ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 55 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 50 €, bērniem līdz 14g. 40 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Ekskursija Vīnē 15 €; ekskursija Prāgā 20 €; Kuģītis pa Vltavu ar bagātīgu „zviedru galdu” 20 €, sabiedriskais transports Prāgā 24 – 32 Kč, funikulieris un skata tornis 100 Kč, pusdienas Čehijā no 150 Kč, pusdienas Austrijā no 10 €, alus darītavas apmeklējums 9 €, pilsētas nodoklis.
2019. gada izmaksas 1 € ~ 25 Kč

Atcerieties, ka...

• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30. 
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 667906091, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                              Klienta paraksts

 

_________________________                              ___________________________


Uzdot jautājumu vai pieteikties

PRĀGAS, VĪNES, KARLOVI VARI BURVĪBA UN ČESKI KRUMLOV LEĢENDAS: Vīne, Česki Krumlov, Prāga, Karlovi Vari, Krušovice.
(23.08.2020-27.08.2020)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme