TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Bratislava – Budapešta – Vīne

Description

Bratislava – Budapešta – Vīne

Rīga – Lietuva – Polija – Slovākija: Bratislava – Ungārijā: Budapešta – Austrija:Vīne – Polija – Lietuva – Rīga

Izbraukšanas datums: 21.10.2020 5 dienas / visas naktīs viesnīcās

1.diena
6:00 Izbraukšana no Rīgas. Brauciens cauri Lietuvai un Polijai. Nakts viesnīcā Polijā.

2.diena
Brokastis viesnīcā. Brauciens cauri Polijai. Ierašanās Slovākijā. Donavas skaistule Bratislava gaida viesus. Pēcpusdienā apskatīsim Slovākijas galvaspilsētas vēsturisko daļu (eksk. Nr. 1 par papildus samaksu), pils - cietoksnis, Sv. Mārtiņa katedrāle, vecpilsētas laukums, nacionālais teātris, parlamenta ēka un Mihaila vārti. Laipni lūdzam Bratislavā, kur no senseniem laikiem ir saglabājušās labu ēdienu un lieliska vīna tradīcijas. Pastaigāsimies pa bijušo viduslaiku piepilsētu, kura atrodas pie pilsētas mūriem, kas ir saglabājušies līdz mūsdienām. Vakarā mēs degustēsim nacionālos vīnus ar uzkodām vienā no mājīgajiem Bratislavai tipiskajiem vīna pagrabiņiem (par papildus samaksu). Apmešanās viesnīcā pie Bratislavas. Nakts viesnīcā pie Bratislavas.

3. diena
Brokastis viesnīcā. Ekskursija Nr. 2 uz Budapeštu (par papildus samaksu). Budapešta – gluži vaisimboliski abus Donavas krastus Ungārijas galvaspilsētā savieno Donava, izveidojot arī pilsētas vārdu. Līdzenākajā Donavas krastā atrodas Pešta, no šīs puses rāmajos upes ūdeņos spoguļojas Valsts Parlamenta ēka un atspīd promenades ugunis. Pretī tām ar krāsaino jumtu lepojas Mātjāša katedrāle un varenās karaļpils siluets. Budapešta ir dinamiska pilsēta, kurā mierīgi līdzās sadzīvo atgādinājumi par senajiem romiešiem, turku valdīšanas laika pieminekļi.Jums būs iespēja redzēt: Sv.Matiaša baznīca, Zvejnieku bastions, Matiaša strūklaka, Varoņu laukums, Sv.Gelerta statuja, Vaidahuņadas pils, Sv.Ištvana katedrāle.
Iesakam brīvajā laikā izpeldēties +27° – +38° siltos minerālūdeņos Sečeņas baseinu kompleksā (tajā ir arī tvaika pirtis). Blakus tam atrodas viens no senākajiem Eiropas Zoodārziem, kā arī Lunaparks un Mākslas muzejs. Jums bus iespēja iegādāties suvenīrusun lieliskus ungāru vīnus. Atgriešanās viesnīcā pie Bratislavas.

4 diena
Brokastis viesnīcā. Ekskursija Nr. 3 uz Vīnī (par papildus samaksu). Braucam uz Austrijas galvaspilsētu - Vīni. Pastaigas ekskursija gida pavadībā: Rātslaukums, Parlaments, Hofburgas imperatoru rezidence. Ja Vīne ir Eiropas sirds, tad Hofburga ir Vīnes sirds. Pilsētas simbols - sv. Stefana katedrāle, ar kuras zvanu skaņām jau piekto gadsimtu mostas Vīnes iedzīvotāji, viena no galvaspilsētas kulta vietām - Vīnes opera.Brīvajā laikā jūs varēsiet apskatīt valšu karaļa J.Štrausa pieminekli, parkus, vecpilsētu, dargumu krātuvi, Ringstrasse bulvāri, pastaigaties pa Vīnes izsmalcinātajām viekalu ieliņam. Neaizmirstiet nogaršot Vīnes šokolādes simbolu - Zahera torti, īstu Vīnes štrūdeli un neparasti garšīgo un aromātisko Vīnes kafiju! Pārbrauciens uz Poliju. Nakts viesnīcā Polijā.

5.diena
Brokastis viesnīcā. Brauciens cauri Polijai un Lietuvai. Īsa pietura Polijā iepirkšanai lielveikalā AUSHAN www.auchan.pl .
Vēlu vakarā atgriešanās Rīgā.

Сeļazīmes cena:
€ 235.00 (1 vieta autobusā)
€ 335.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 80.00 (piemaksa par vienvietīgu numuru SINGL)

Ceļazīmē iekļauts:
Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņā ar attiecīgas valsts standartiem);
Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
Grupas vadītāja pakalpojumi.

Papildus izdevumi / “par papildus samaksu”:
Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem – 5 € ( līdz 65 gadiem ) / 10 € ( 65+)
Ekskursija Nr. 1 par papildus samaksu „Bratislavas apskates eksk. un izbraukums uz vīnu degustāciju” 
Ekskursija Nr. 2 par papildus samaksu „Ekskursija uz Budapeštu” 
Ekskursija Nr. 3 par papildus samaksu „Ekskursija uz Vīni” 
Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!
“ekskursiju paketē” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2; Nr. 3 = Maksājot Rīgā = 77.00 €/64 € - bērniem līdz 13 gadiem (12.99).
Sv. Matiaša baznīca – 600 HUF
Zvejnieku bastions – 350 HUF
Brauciens ar kuģīti pa Donavu – ~ 2700 HUF
Minareta – 100 HUF
Turku pirts – 1600 HUF
Sečeņas peldētava – 4600 HUF
Vīnu degustācija ar uzkodām Bratislavā vīnu pagrabā - € 15.00
1Euro = HUF 305 (marts 2019)

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
* Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.
Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
- Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
- Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arīrepatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vaismagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
- Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, taiskaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

Bratislava – Budapešta – Vīne
(21.10.2020-25.10.2020)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme