TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

ARISTOKRĀTISKĀ VĪNE, PILIS, TERMĀLIE BASEINI UN VĪNS: Grāca, Bad Blumau termālie baseini, saimniecības apmekējums, Hinterbīles pazemes ezers, Grinciga, Šenbrūnas pils

Description

Valsts: Austrija

ARISTOKRĀTISKĀ VĪNE, PILIS, TERMĀLIE BASEINI UN VĪNS
VĪNE – GRINCIGA - GRĀCA – TERMĀLIE BASEINI – HINTERBĪLE – ŠENBRŪNAS PILS
09.04. – 13.04.2020. 
5 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 270. 

1.diena. 9.04. „Pretī jauniem iespaidiem…”
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Lietuva. Polija. Nakts viesnīcā 2* Čehijas teritorijā, Olomoucas apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
2.diena. 10.04. „Valša galvaspilsēta – Vīne un Grinciga...”
Brokastis*. Agri no rīta viesnīcas numuru atbrīvošana. Dodamies uz aristokrātisko Vīni - Habsburgu impērijas galvaspilsētu. Pilsētas apskates ekskursija vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu 15 €):- Ringštrāse ar pseidovēsturisko stila apbūvi, Stefana katedrāle, Rātsnams, Hofburga un Vīnes operas ēka. Brīvajā laikā iesakām apmeklēt kādu no Vīnes muzejiem: Hofurga, Belvedera, Sisī muzejs, Tauriņu maja, Albertina, Tēlotājmākslas, Nacionālais vēstures muzejs. Attelpas brīdī, kādā no daudzajām kafejnīcām nomalkojiet tasi īstu Vīnes kafiju. Tālāk mūsu ceļš vedīs uz vīna darītāju ciematu Grincigu. Grincigā Jums būs iespēja nogaršot slavenos Austrijas vīnus, izbaudīt austriešu nacionālos ēdienus un klausīties Vīnes mūziku. Nakts viesnīcā 3* Austrijas teritorijā. Ierašanās viesnīcā.
3.diena. 11.04. „Štīrijas iepazīšana ar atpūtu un relaksāciju termālajos baseinos...”
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 40 €) uz Štīrijas galvaspilsētu Grācu, ģimenes saimniecību, Bad Blumau termālajiem baseiniem. Štīrijas galvaspilsēta - Grāca. Grācas skaistā vecpilsēta ir viena no labāk saglabātajām vecpilsētām Viduseiropā. Pilsēta atrodas pilskana pakājē abpus Mūras upei. Iepazīšanās ar pilsētu, Jūs priecēs Šlosberga kalns, no kura paveras skats uz visu pilsētu. Tālāk mūsu ceļš vedīs uz ģimenes saimniecību, kuras galvenā nozare ir eļļas ķirbju audzēšana un eļļas iegūšana. Apskatīsim eļļas presi, nogaršosim svaigi spiestu ķirbju eļļu, bez tam pagaršosim dažādus labumus, ko mums vēl var piedāvāt ķirbis un t.i. liķieri,alu, sulu, un vēl..... bet to visu uzzināsim apmeklējot saimniecību. Dienas noslēgumu pavadīsim relaksējoties Bad Blumau termālajos baseinos. Tā būs lieliska atpūta, kur katrs varēs atrast sev atbilstošu baseinu peldei, pasildīties kādā no pirtīm. Atgriešanās viesnīcā. Nakts viesnīcā 3* Austrijas teritorijā. Ierašanās viesnīcā.
4.diena. 12.04. „Austrijas krāšņumi...”
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 30 €) uz pazemes ezeru Hinterbīlē un Šenbrūnas pili. Atbrīvojam viesnīcas numurus. Dodamies uz lielāko Eiropas pazemes ezeru Hinterbīlē. Mūs sagaida romantiska vizināšanās ar laivu pa pazemes ezeru. Brauciens līdz Austrijas populārākajai pilij - Šēnbrunnas pils. Pils interjera apskate. Barokālā pils celta Marijas Terēzes valdīšanas laikā, kā Habsburgu vasaras rezidence. Čehija. Nakts viesnīcā 2* Čehijas teritorijā. Ierašanās viesnīcā.
5.diena. 13.04. „Un atpakaļ uz mājām...”
Brokastis*. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā (naktī) atgriešanās Rīgā.

Samaksas kārtība:
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa: 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• grupas vadītāja pakalpojumi

Piemaksas un papildus izdevumi:
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā 85 €
• piemaksa par papildvietu autobusā 80 €
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos
• pilsētas sabiedriskais transports
AAS "BALTA"" medicīniskā apdrošināšana 4.50 € (65 - 69 gadu vecumā 9.00 €; 70 – 75 gadu vecumā 13.50 € ).

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija „Štīrijas iepazīšana” 40 €; izbraukuma ekskursija “Austrijas krāšņumi” 30 €;
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 70 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 60 €, bērniem līdz 14g. 50 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām
Ekskursija Vīnē ar vietējo gidu 15 €; saimniecības apmeklējums un degustācija 12 €; Bad Blumau termālie baseini 33 €; pazemes ezers Hinterbīlē 12 €; Šēnbrunnas pils 20 €; krodziņa apmeklējums Grincigā 20 €; pilsētu nodoklis
2019.gada izmaksas

Atcerieties, ka...

• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30. 
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 667906091, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                                  Klienta paraksts

 

 

_____________________________                        _____________________________


Uzdot jautājumu vai pieteikties

ARISTOKRĀTISKĀ VĪNE, PILIS, TERMĀLIE BASEINI UN VĪNS: Grāca, Bad Blumau termālie baseini, saimniecības apmekējums, Hinterbīles pazemes ezers, Grinciga, Šenbrūnas pils
(09.04.2020-13.04.2020)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme