TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

ZIEDU PARĀDE - 2020! (Leipciga – Zaanse Schans muzejs – Amsterdama - Hāga – Maduradam – Keukenhofas ziedu parks - Ziedu parāde)

Description

ZIEDU PARĀDE.

Leipciga – Zaanse Schans muzejs – Amsterdama - Hāga – Maduradam – Keukenhofas ziedu parks - Ziedu parāde

Izbraukšanas datums: 21.04.2020. - 26.04.2020. (6.dienas / visas naktis viesnīcās)

1.diena – 21.04.2020. Rīga - Polija
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Ceļā: Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Polijā pie Vācijas robeža.( Slubice/apkārtne)

2.diena – 22.04.2020. Vācija - Vācija. Leipciga.
Brokastis viesnīcā. Vācija. Leipciga – Baha, Šillera un Gētes pilsēta, kuraisavā laikā vācu dzejnieks Gēte deva “Mazās Parīzes” vārdu, viesmīlīgi uzņems savus viesus. Šodien mājīga un šarmanta pilsēta, moderna metropole, kas pamatoti lepojas ar 1500 arhitektūras pieminekļiem. Pastaiga pa pilsētu – opera, vecais rātsnams, vecākais tirdzniecības nams, „Speķa nams”, birža, karaļu māja, koncertzāle Gewandhaus, Sv.Nikolaja un Sv.Tomasa baznīcas, bagāto tirgoņu nami. Dienas turpinājumā ceļš cauri Vācijai uz Holandi. Nakts viesnīcā Holandē.

3.diena – 23.04.2020. Zaanse Schans un Amsterdama.
Izbraukuma ekskursija Nr.1 “Zaanse Schans, Amsterdama” par papildus samaksu – 50 €.
Brokastis viesnīcā. Dosimies uz Zaanse Schans muzeju, kura teritorijā atrodas Holandes 17.-18.gs. koka arhitektūras paraugi, sešas dzirnavas, amatnieku darbnīciņas, veikaliņi un bagātīgas suvenīru tirgotavas. Amatnieku darbnīcās izvietoti tradicionālie Holandes arodi – siera un koka tupeļu – klompu pagatavošana, alvas liešana, restaurētās dzirnavās zāģē koksni, gatavo sinepes, krāsu, spiež eļļu, darbina ūdens sūkņus. Muzejā būs iespēja iegādāties visskaistākos suvenīrus.
Brauciens uz Nīderlandes nekronēto galvaspilsētu – kosmopolītisko Amsterdamu. Tā ir neatkārtojama un pasaulē plaši izslavētā pilsēta, kas uzbūvēta uz ūdens un iesaukta par „Ziemeļu Venēciju”: Damm laukums, Karaliskā pils, Jaunā baznīca, Rembranta laukums, ziedu tirgus, Monētu tornis, svaru māja, neskaitāmi kanāli, tilti velosipēdu rindas un „sarkanais kvartāls”. Brauciens ar kuģīti pa pilsētas kanāliem ļaus ieraudzīt pilsētu no cita skatu punkta un noteiktiJums sniegs neaizmirstamus iespaidus. Nakts viesnīcā Holandē.

4.diena – 24.04.2020. Galvaspilsēta Hāga, arhitektūras miniatūru parks „Madurodam” un Keukenhofas dārzi.
Izbraukuma ekskursija Nr.2 “Hāga, Madurodam un Keukenhofas dārzi “ par papildus samaksu – 50 €.
Rīta pastaiga pa Eiropas „Temīdas” rezidencē un Nīderlandes administratīvajā galvaspilsētā Hāgā, kur šodien dominē modernā arhitektūra, kura lieliskisadzīvo ar seno Bennenhofas ministriju kvartālu, Bruņienieku namu, pilsētas kanāliem, parkiem un laukumiem. Apskatīsimies, kur strādā Nīderlandes karalis un kāda izskatās slavenā Miera pils. Hāgā apmeklēsim unikālo miniatūru parku - muzeju zem klajas debess „Madurodam”, iesauktu par "Mazo Holandi", kur mērogā 1:25 aplūkojamas visas Nīderlandes arhitektūras bagātības. Pēc šī muzeja apmeklējuma, droši var teikt: "Esmu redzējis visu Nīderlandi"!
Turpinājumā skaistākais pavasara ziedu parks Keukenhof ar nesaskaitāmām tulpēm, narcisēm, hiacintēm, krokusiem u.c., krāsainiem ziedu laukiem, mākslinieciski veidotām kompozīcijām un karaliskiem paviljoniem, kuros var aplūkot iespaidīgu ziedu dažādību sākot no ceriņiem līdz orhidejām, nopirkt suvenīrus un nobaudīt kafiju. Šo krāšņo ziedu pasaku ik pavasari brauc apbrīnot cilvēki no visas pasaules. Nakts viesnīcā Holandē

5.diena – 25.04.2020. Holandes gada notikums - Ziedu parāde
Brokastis viesnīcā. Ziedu parāde - unikāls un grezns pasākums, kādu Holandē varam piedzīvot tikai vienu reizi gadā. Automašīnas un lielas platformas rotā miljoniem pavasara ziedu skulptūras, visapkārt virmo reibinošs ziedu aromāts, acis priecē žilbinoša krāsu bagātība, neiedomājamas fantāzijas lidojums, liels ieguldīts darbs un absolūts skaistums. Pēc parādes dodamies pāri Vācijai līdz viesnīcai Polijā.

6.diena 26.09.2020. Mājupceļš
Brokastis. Tranzīta brauciens pāri Polijai un Lietuvai. Vēlu vakarā atgriešanās mājās.

Ceļojuma cena:
€ 340.00 (1 vieta autobusā)
€ 460.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 160.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa, piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu, 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusīsumma jāsamaksā ne vēlāk kā 30 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņā ar attiecīgās valsts
standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi.

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniska apdrošināšana – 6 € ( līdz 65 gadiem ) / 12 € ( 65+ )
- izbraukuma ekskursija Nr.1 - Zaanse Schans, Amsterdama – 50 €
- izbraukuma ekskursija Nr.2 - Hāga, Madurodam un Keukenhofas dārzi – 50 €
Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!
“Ekskursiju paketē” iekļautās izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2 = Maksājot Rīgā = 90 € / 78 € - bērniem līdz 12 gadiem
- Brauciens ar kuģīti Amsterdamā – 16 €
- Keukenhofas ziedu dārzs – 18 €
- Madam Tisso muzejs – 23.50 €
- Van Goga muzejs – 19 €
- Miniatūru parks Madurodam – 19,5- €
(Ieejas biļetēm norādītas 2019. gada cenas. Tās var mainīties!)

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta laisaņemtu vaučeri drukātā formātā.
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
* Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.
Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
- Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arīrepatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vaismagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai


Uzdot jautājumu vai pieteikties

ZIEDU PARĀDE - 2020! (Leipciga – Zaanse Schans muzejs – Amsterdama - Hāga – Maduradam – Keukenhofas ziedu parks - Ziedu parāde)
(21.04.2020-26.04.2020)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme