TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! ČEHIJAS UN SAKSIJAS NOSLĒPUMU SKAVĀS: Prāga, Drēzdene, Basteja klintis, Karlovi Vari, Františkovi Lazņi, Česki Raj, Safari.

Description

Valsts: Čehija

ČEHIJAS UN SAKSIJAS NOSLĒPUMU SKAVĀS
PRĀGA – DRĒZDENE – SAKSIJAS ŠVEICE – BASTEJA KLINTIS - KARLOVI VARI – FRANTIŠKOVI LAZŅE – ČESKI RAJ – SAFARI 
21.08. – 26.08.2018.
6 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 256. 

1.diena. 21.08. „Pretī jauniem iespaidiem...”
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Nakts 3* viesnīcā Prāgā. Ierašanās viesnīcā.
2.diena. 22.08. „Prāga – maģiskā simts torņu pilsēta!.. ”
Brokastis*. Prāga – pilsēta, kura pati par sevi ir mīkla. Viņas maģiskais raksturs piesaista daudzus ceļotājus. Vecpilsētas apskate vietējā krievu valodā runājoša gida pavadībā (par papildus samaksu 15 €): gotiskā Sv. Vita katedrāle, Prāgas Kremlis ar tā trim pagalmiem, Kārļa tilts ar tā unikālajām 30 skulptūrām, Staramestskas laukums, pasaules slavenie kuranti, Karaliskais ceļš.
Kuģītis pa Vltavu ar bagātīgi klātu galdu, baudot ēdienu Jūs varēsiet izbaudīt Prāgas skatus.
Brīvajā laikā Jums ir iespēja apmeklēt senāko restorānu – alus darītavu, Prāgas Jaunās pilsētas teritorijā “U Fleku” un Šveika krodziņu – iecienītāko tūristu restorānu “U Kaliha”, vai kādu citu no Prāgas romantiskajiem restorāniem, nobaudīt čehu alu un nacionālo virtuvi. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā Prāgā. 
3. diena. 23.08. „Drēzdene – Vācijas mākslas krātuve...”
Brokastis*. Izbraukuma ekskursija uz Drēzdeni caur Saksijas Šveici (par papildus samaksu 25 €). Dabas rezervāta Saksijas Šveices majestātiskās klintis jau miljoniem gadu sargā Elbas upes ieleju. Pastaiga pa Basteja klintīm un tiltiņiem, kas tās savieno, no kurienes paveras aizraujoši panorāmas skati. Pārbrauciens uz Drēzdeni. Drēzdenes gleznu galerijas apmeklējums, ekskursija pa vecpilsētu, baudot brīnišķo baroka stila apbūvi. Atgriešanās Prāgā.
Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā Prāgā.
4.diena. 24.08. „Izbaudiet Čehijas kūrortu īpašo atmosfēru!..”
Brokastis*. Tiek piedāvāta izbraukuma ekskursija uz Čehijas populārākajiem kūrortiem (par papildus samaksu 30 €). Kūrorta pilsētā Karlovi Vari cilvēki jūtas kā svētkos, kas nekad nebeidzas. Šo sajūtu pastiprina Karlovi Vari ikdienas mozaīka: brīnišķīga arhitektūra, kolonādes ar kūrorta viesiem un juku jukām sajauktām svešvalodām, nepārtrauktais Vržidla pulss, avotu čalošana un to karstās elpas, saldā vafeļu smarža, kūrorta orķestra mūzika un visur esošā šīs vietas dvēsele. Iepazīšanās ar pilsētu. Jums būs iespēja iegādāties ārstniecisko kosmētiku.
Turpinām baudīt kūrortu pievilcību! Františkovi Lazņe – kūrorts, kurš ieguvis savu popularitāti, pateicoties sēra – dzelzs vielām ārstnieciskajās dūņās un minerālūdenī. Mūsdienīga baseinu kompleksa „Akvaforums”, kura teritorija ir 1500 kv. m., apmeklējums. Neaizmirstiet paņemt līdz baseina apmeklējumam nepieciešamās lietas! Patīkamu relaksāciju! Atgriešanās Prāgā.
Prāgā palicējiem brīvs laiks pilsētā, ko varat veltīt savu vēlmju apmierināšanai. Tūkstošiem cilvēku no visas pasaules brauc uz Čehiju, lai pastaigātos pa Prāgas ielām, nogaršotu populāro čehu alu, atklātu čehu stikla krāšņo pasauli, baudītu unikālo atmosfēru un apmeklētu kādu no neskaitāmajiem Prāgas muzejiem. Iepazīstiet savu Prāgu! Pastaiga Višegradā, ZOO, Eifeļa tornis, Vaska figūru, Rotaļlietu, Marionešu, Miniatūru, Šokolādes, Nacionālais, Prāgas pilsētas, Franca Kafkas, Alfonsa Muhas u.c. muzeji. Iespēja apmeklēt kādu no Prāgas gleznu galerijām vai Salvadora Dalī un Alfonsa Muhas gleznu izstādes. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā Prāgā.
5.diena. 25.08. „Ne tikai Prāga spēj pārsteigt!..”
Brokastis*. Izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 25 €) līdz nacionālajam parkam „Českij Raj” - Prahovas klinšu parks - sportiskiem tūristiem un dabas mīļotājiem. Prahovas klinšu parks – viens no senākajiem dabas rezervātiem Čehijas Republikā. Dabas brīnums, kas veidojies daudzu miljonu gadu garumā. Pastaiga starp klinšu blokiem un pa šaurām, klintīs izkaltām takām. Patīkams pārgājiens vairāku kilometru garumā: skatu laukumi, neaprakstāmi dabas brīnumi un unikālas ainavas priecēs Jūs.
Zoo – Safari apmeklējums. Zoo 60 gadu laikā ir pārtapis par vienu no lielākajiem atpūtas parkiem Čehijā un lepojās ar izcilo Āfrikas dzīvnieku kolekciju Eiropā. Parka teritorija ir 500 tūkstoši kvadrātmetru liela, kurā ir apmēram 50 dzīvnieku sugas, 600 dzīvnieki Jūs patīkami pārsteigs ar Zoo iemītniekiem un neaizmirstamo braucienu Safari parkā. Kur vēl Jūs varat redzēt tik daudz žirafes un antilopes vienkopus, degunradžus, hiēnu baru, plēsējdzīvnieku, rāpuļu un pērtiķu paviljonus? Lieliska atpūta pēc pilsētas kņadas.
Atgriešanās Prāgā. Brīvs laiks. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā Prāgā.
6.diena. 26.08. „Steidziet dalīties iespaidos ar mājiniekiem!.. ”
Brokastis*. Diena ceļā. Polija. Lietuva. Vēlu naktī atgriešanās Rīgā.

Samaksas kārtība
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa: 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris),
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs pl. 21-24 un ir atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• grupas vadītāja pakalpojumi.

Piemaksas un papildus izdevumi :
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā € 70
• piemaksa par papildvietu autobusā € 70
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos
• pilsētas sabiedriskais transports
• AAS "BALTA"" medicīniskā apdrošināšana 5.40 € (65-74 gadu vecums 10.80 €).

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija uz Karlovi Vari un Františkovi Lazņe 30 €; Izbraukuma ekskursija uz Drēzdeni caur Saksijas Šveici 25 €; Izbraukuma ekskursija uz Českij raj un Zoo safari 25 €.
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 80 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 72 €, bērniem līdz 14g. 56 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Ekskursija Prāgā ar vietejo gidu 15 €; Cvinger galerija 10 €; Sabiedriskais transports Prāgā 24 – 32 Kč; Baseina komplekss „Akvaforums” Františkovi Lazņe 250 Kč (2 h); Pusdienas no 150 Kč; Muzeji Prāgā 50 - 300 Kč; Kruīzs ar kuģīti pa Vltavas upi 20 €; Česki raj 70 Kč; Safari ieejas biļete195 Kč+safaribus 60 Kč.
2017. gada izmaksas. 1 EUR ~ 27 Kč

Atcerieties, ka...

• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30. 
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 605533248, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                            Klienta paraksts


____________________________                          _______________________________


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! ČEHIJAS UN SAKSIJAS NOSLĒPUMU SKAVĀS: Prāga, Drēzdene, Basteja klintis, Karlovi Vari, Františkovi Lazņi, Česki Raj, Safari.
(21.08.2018-26.08.2018)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme