TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS!!! GLĀSMAINĀ HORVĀTIJA: 6 naktis Horvātijā Adrijas jūras piekrastē, Splita, Trogira, Dubrovnika, Zivju pikniks, Mostāra, Kravicas ūdenskritums, Plitvicas ezeri

Description

Valsts: Horvātija
GLĀSMAINĀ HORVĀTIJA
SPLITA – TROGIRA - DUBROVNIKA – ZIVJU PIKNIKS – MOSTĀRA – KRAVICAS ŪDENSKRITUMS - PLITVICAS EZERI
9 dienas / visas naktis naktsmītnēs / 6 naktis Adrijas jūras piekrastē Trogiras Rivjērā
11.08. – 19.08.2018.
Ceļojuma cena: € 320 

1.diena. 11.08. „Pretim jaunajam un nezināmajam...”
5.00 no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Pusdienu pauze Polijas teritorijā. Nakts viesnīcā 3* Čehijas teritorijā Brno apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
2.diena. 12.08. „Ceļš uz Horvātiju...”
Brokastis*. Laiks ceļā. Čehija. Austrija. Slovēnija. Laiks ceļā līdz Horvātijā. Vakarā ierašanās un izvietošanās naktsmītnē 3* apartamentos, Adrijas jūras piekrastē Trogiras Rivjerā.
6 naktis Horvātijā Adrijas jūras piekrastē, kūrortpilsētā Okrug Gornij
3.diena. 13.08. „Vēstures elpa un ūdens šalkas: Splita, Krka, Trogira...”
Brokastis*. Brīvs laiks vai doties interesantā izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 25 €) uz Splitu, Trogiru un Krka nacionālo parku. Ekskursija Splitā vietējā gida pavadībā. Vienīgā Romas impērijas laika pils, kura celta 3.gs., kad šeit apmetās uz dzīvi ķeizars Diokletians – “apsēstais uz celtniecību” – tā viņu dēvēja. Interesanti ka, visa vecpilsēta ir izvietojusies pils iekšpusē, vairāki pils vārti ar iespaidīgiem torņiem un rotājumiem. Marjanas pakalns, no kura paveras skaisti skati uz jūru. Dodamies baudīt dabu uz Krkas nacionālais parks – lejpus iespaidīgajiem Roškislapa un Skradinskibuka ūdenskritumiem veidojas vairāki ezeri un krācēs ar bagātīgu augāju krastos. Krkas parks atrodas uz Krka upes, kura sākas netālu no Kninas, kaļķakmens plato kanjonā, kur tā sāk savu 75 km garo ceļu līdz Šibenikas līcim. Romantiskā Trogira - pilsēta ar vairāk kā 2300 gadu vēsturi, kuru radījuši senie grieķi. Mūsdienās pilsēta tiek saukta par „Akmens skaistuli”. Neaizmirstiet paņemt līdzi piederumus peldēšanai! Pēcpusdienā atgriešanās Trogiras Rivjērā. Brīvs laiks peldēšanai un atpūtai. Atgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras Rivjēras apkaimē.
4.diena. 14.08. „Austrumu saldumi Balkānos...”
Brokastis*. Diena veltīta atpūtai pie jūras, bet ja vēlaties izjust specifisko austrumu atmosfēru, iesakām doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 35 €) uz Bosniju un Hercegovinu. Skaistākā pilsēta valstī – Mostara. Pilsētas apskates ekskursija vietējā gida pavadībā. Šajā pilsētā pārņem sajūta, ka atrodies nevis Eiropas dienvidos, bet kādā austrumu zemē. Vienkopus redzamas musulmaņu mošejas, kristiešu baznīcas, pa šaurajām ieliņām klīstot, pārņem sajūta, ka esi pārcēlies pāris gadsimtus atpakaļ. Pilsētas simbols ir vecais tilts pār Neretvas upi, kas uzcelts 15. gs. Brīvs laiks pilsētā, iegādātos suvenīrus, pusdienās iesakām nobaudīt vietējos čevapči. Pēc Mostāras dosimies uz Kravicas ūdenskritumiem. Ūdenskritumu augstums ir 26 metri, bet platums 126 metri. Neaizmirstiet paņemt līdzi piederumus peldēšanai! Atgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras Rivjēras apkaimē.
5.diena. 15.08. „Zivju pikniks un atpūta Šoltas un Čiovo salā...”
Brokastis*. Tā ir diena baudot sauli, jūru, vērojot mazās saliņas un rifus. Dodieties izbraucienā ar kuģīti, kas Jums sniegs neaizmirstamas iespaidus un atmiņas. Šoltas un Čiovo salā baudiet neskarto dabu, ļaujaties peldei kristāldzidrā jūras ūdenī un saules stariem! Baudiet priežu un Vidusjūras koku smaržu un jūras sāli uz lūpām. Pēc peldes kristāldzidrajā jūrās ūdenī Jūsu izsalkumu remdēs grilētas zivis un mājas vīns. Neaizmirstiet paņemt līdzi piederumus peldēšanai! Atgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras Rivjēras apkaimē. Brīvs laiks peldēšani un atpūtai.
6.diena. 16.08. „Dubrovnika – paradīze zemes virsū!”
Brokastis*. Diena veltīta atpūtai pie jūras vai doties aizraujoša izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 35 €) uz Dubrovniku. Dramaturgs Bernards Šovs reiz teica: „Ja gribat redzēt paradīzi zemes virsū, brauciet uz Dubrovniku”. Dubrovnika ir UNESCO Pasaules kultūras mantojums. Ekskursija vecpilsētā vietējā gida pavadībā – viduslaiku arhitektūra, ar marmora baltām plāksnēm klātas ieliņas, lielā Onofrio strūklaka, rektora pils, Eiropas vecākā aptieka, Dominikāņu klosteris. Brīvs laiks. Labākais veids kā izbaudīt pilsētas panorāmu, ir iepazīt tās slavenos mūrus. Šie mūri slejas 25 metru augstumā un kopā tajos iebūvēti 16 torņi. Ja pilsētā paliek pa karstu un meklējat vietu, lai paslēptos no Adrijas jūras svelmes, tad dodaties uz Lokrum salu, kur klinšainajās pludmalēs varēsiet gan izpeldēties gan pastaigāt dabas rezervātā klausoties cikāžu dziesmās. Ja vēlaties iegūt jaunus iespaidus un redzēt pilsētu no putna lidojuma, iesakām ar pacēlāju uzbraukt kalnā. Neaizmirstiet paņemt līdzi piederumus peldēšanai! Atgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras Rivjēras apkaimē.
7. diena. 17.08. „Unikālie dabas fenomeni...”
Brokastis*. Brīvs laiks vai piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 30 €) uz Plitvicas nacionālo parku. Izbraukšana uz vienu no Horvātijas Nacionālajiem parkiem – Plitvicas ezeriem, kurš iekļauts UNESCO sarakstā. Dabas radīts fenomens – 16 dažādos augstuma līmeņos esošie ezeri, kas savā starpā saistīti ar vairākiem lieliem un maziem ūdenskritumiem. Pavadiet dienu brīnumainā pasaulē –ezeri, šalcoši ūdenskritumi, baltie Horvātijas akmeņi. Atgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras Rivjēras apkaimē. Brīvs laiks peldēšani un atpūtai.
8. diena. 18.08. Atvadas no Horvātijas...”
Brokastis*. Agri no rīta dodamies prom no Adrijas jūras piekrastes. Laiks ceļā līdz Polijai. Nakts viesnīcā 2* Polijā, Ciešinas apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
9.diena. 19.08. „Ceļš mājup...”
Brokastis*. Polija. Lietuva. Pusdienu pauze Polijas teritorijā. Vēlu vakarā (naktī) atgriešanās Rīgā.

6 naktis Horvātijā Adrijas jūras piekrastē, izvietošanās apartamentos: 4-vietīgos, gan Studio tipa 2-vietīgos, gan 3-vietīgos. Apartamenti Trogiras rivjērā, kūrortpilsētā Okrug Gornij.
4-vietīgi apartamenti 3*, bez ēdināšanas (2-vietīgām un 3-vietīgām guļamistabām, duša, WC, virtuves stūrītis (plīts, ledusskapis, trauki ēdiena pagatavošanai un galda servēšanai). Par papildus samaksu iespējams izvietoties divatā vai trijatā.
Visas ēkas atrodas 100 līdz 400 – 500 m no pludmales. Pludmalē saulessargu un atpūtas krēslu noma par maksu. ~ 3 €.

Samaksas kārtība:
Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30 %; Atlikusī summa 20 dienas pirms izbraukšanas datuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs pl. 21-24 un ir atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis 2. un 9. dienā (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• naktsmītne Horvātijā 6 naktis, 4-vietīgos apartamentos, bez ēdināšanās
• grupas vadītāja pakalpojumi

Piemaksas un papildus izdevumi:
• vietējais tūrisma nodoklis: 1 € personai par nakti (jāmaksā uz vietas Horvātijā);
• 2- vietīgā Studio tipa apartamentā no personas 50 €,
• 2- vietīgā Studio tipa apartamentā ar brokastīm no personas 92 €,
• 3-tā, 4-viet. apartamentā 110 €,
• vienvietīgā numurā tranzītviesnīcās un uz 6 naktīm vienvietīga izvietošana kopējā apartamentā 240 €,
• piemaksa, ja vēlaties papildvietu autobusā 150 €,
• piemaksa par broksatīm Horvātijā no personas 42 €,
• ieejas biļetes apskates objektos, izklaides pasākumos, personiskie izdevumi, pilsētas sabiedriskais transports,
• AAS “BALTA” medicīniskā apdrošināšana 8.10 € (65-74 gadu vecums 16,20 €).

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija uz Splitu un Krka n.p. 25 €; Izbraukuma ekskursija uz Bosniju un Hercegovinu 35 €; Izbraukuma ekskursija uz Plitvicas nacionālo parku 30 €; Izbraukuma ekskursija uz Dubrovniku 35 €.
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 125 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 100 €, bērniem līdz 14g. 80 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Ieejas biļete Krka n.p 90 Kn (maijs, jūnijs) 145 Kn (augusts); Brauciens ar kuģīti pa Adrijas jūru 30 €; Ieejas biļete Plitvices ezeru n. p. 100 Kn (maijs) 160 Kn (jūlijs, augusts); Kravicas ūdenskritums 2 €, vienas brokastis Horvātijā 7 €. 2017. gada izmaksas. 1€ ~ HRK 7,5 (Horvātijas kuna).
*Ja nav pietiekošs ceļotāju skaits t.i. 30, tad izbraukuma ekskursijas padārdzinās par 5 €.

Atcerieties, ka...
• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30. 
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 605533248, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                        Klienta paraksts


____________________________                   _______________________________ 


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS!!! GLĀSMAINĀ HORVĀTIJA: 6 naktis Horvātijā Adrijas jūras piekrastē, Splita, Trogira, Dubrovnika, Zivju pikniks, Mostāra, Kravicas ūdenskritums, Plitvicas ezeri
(11.08.2018-19.08.2018)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme