TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Mana mīļā Sanktpēterburga!(GARANTĒTĀ TŪRE!)

Description

Mana mīļā, Sanktpēterburga!

01/08/18-06/08/18

Ceļojuma programma

1.diena 01/08/18

No rīta izbraukšana no Rīgas. Uzzināsiet interesantus stāstus par mūku, veco dzīvi un par klostera dzīvi ekskursijā pa Pleskavas-Pečoras vīriešu klosteri. Senā pilsēta Pleskava, Pleskavas kremļa apmeklējums. Vakarā ieradīsimies Krievijas ziemeļu galvaspilsētā - Sanktpēterburgā. Nakts viesnīcā Sanktpēterburgā.

2.diena 02/08/18

Brokastis viesnīcā. Daudz interesantu stāstu no slavenu muižnieku dzīves, par kultūras un arhitektūras pieminekļiem, vēsturiskā centra apskate, Kazaņas katedrāle, Ņevas prospekts, Marsa laukums, kanāli un tilti pilsētā pie Ņevas, ziemeļu Venēcijā – tas viss Jūs gaida apskates ekskursijā pa pilsētu. Pētera un Pāvila cietokšņa apmeklējums.

Ekskursija uz Imperatora Porcelāna Fabriku, kura dibināta 1844. gadā. Jūs nokļūsiet pašā fabrikas sirdī, iepazīsieties ar unikālām tehnoloģijām porcelāna izgatavošanai, kā arī ar tās slepenajām leģendām, ar kurām ir apvīti ilggadīga uzņēmumā neatkārtojamie izstrādājumi. Fabrikas muzejs ir bagāts ar savu ekspozīciju – Krievijas porcelāna vēsturi. Apmeklēsim arī fabrikas veikalu, pat, iespējams, nopirksim krūzīti piemiņai. Atgriežamies centrā. Tālāk pastaiga pa Vasaras parku, atvērts pēc 3 gadu rekonstrukcijas. Brīvajā laikā līdz vakaram ir ar ko nodarboties - piedāvājam apmeklēt „Spas na Krovi” katedrāle un prestižas vietas: tos pašus eļļas raušus-kafejnīca, kura ir ierakstīta Pēterburgas pazīstamo vietu Sarkanajā grāmatā, ar norādījumu - aizliegts izmainīt). Apalīti (eļļas rauši) ir garšīgi! Gastronomu Nr. 1 - pats skaistākais pārtikas veikals Pēterburgā: Voļfa un Beranže konditoriju (slaveni apmeklētāji); Grāmatu Namu Ņevas prospektā. Vakarā piedāvājam izbrauktar kuģīti pa Ziemeļu Venēcijas kanāliem. Nakts viesnīcā.

3.diena 03/08/18

Brokastis viesnīcā.Apmeklēsim pērli starp pasaules muzejiem – slaveno Ermitāžu.

Ekskursija uz Carskoe selo (Puškina): Jums atvērsies Katrīnas pils visā savā baroka stila greznībā, redzēsiet Dzintara zāli, ko ir atjaunojuši krievu meistari, kā arī lielu gandarījumu Jums sniegs pastaiga pa Katrīnas pils parku ar tās lieliskajiem paviljoniem un skulptūrām. Parks ir skaists katrā gadalaikā!  Nakts viesnīcā.

4.diena 04/08/18

Brokastis viesnīcā. Ekskursija Pēterhofā - strūklaku karaļvalsts pie Somijas līča, Pētera I vasaras rezidenci. Ekskursija pa parku.Brīvajā laikā, pēc vēlēšanas, Jūs varēsiet apskatīt Pēterhofas pili, Grotas vai baudīt daudzo strūklaku vēsumu.

Braucam uz Oranienbaumu - Pētera I tuvākaja drauga un sabiedrotaija Aleksandra Meņšikova rezidenci, kur viņš ta arī nepaspēja padzīvot. 1743 ķeizariene Elizabete uzdāvināja to savam troņmantniekam Pēteram Fedorovicham, un viņas sieva Katrīnai (nak. Katrīna II) , un Oranienbauma kļuva par mazo pagalmu rezidenci. Pastaiga pa krāšņo parku un ekskursija   Ķīnu Pilī - Katrīnas II privātā rezidence, atvērts pēc ilgu atjaunošanas darbiem.

Tālāk braucam uz Kronštati. Pilsēta atrodas Kotlinas salā, Somu līcī. Kronštate – karavīru elites cietoksnis, kurš pieredzējis daudzus karus, Pēterburgai jūras vairogs, Petrogradai, Ļeņingradai, kuru forti līdz šim glabā atmiņas par uzvarām un panākumiem, sacelšanos un nodevību – tā ir Krievijas slavenās vēsturēs nozīmīga lappuse. Nikoļskas jūras katedrāles apmeklējums, kura atvērta pēc ilgas restaurācijas.

Naksnīgā ekskursija “Mistiskā Sanktpēterburga”, iespēja vērot Ņevas tiltu pacelšanu ar šampanieša glāzi, ekskursijas laikā Jūs uzzināsiet daudzus noslēpumus un leģendas par šo skaisto pilsētu.

5.diena 05/08/18

Brokastis viesnīcā. Krievijas muzeja apmeklējums. Krievijas muzejs – pirmais valsts mākslas muzejs, kurš dibināts Sanktpēterburgā 1895. gadā pēc imperatora Nikolaja II. pavēles.Tālākekskursija uz Gatčinu. Vēl viena Pēterburgas piepilsēta, kas nav īpaši pazīstama plašākam ceļotāju skaitam. Gatčinas pils apmeklējums. Vakarā braucam mājās. Nakts ceļā.

6.diena 06/08/18.

Agri no rīta mēs esam Rīgā.

Ceļojuma cena: 250  EUR -1 vieta autobusā,

15 EUR   - atlaide bērniem līdz 12g. ja ceļo kopā ar vecākiem un pensionāriem

70 EUR  - papildvieta autobusā 

Ceļojuma cenā ietilpst:

  • brauciens ar tūrisma klases autobusu un autoceļu izdevumi;
  • 4 naktis 2*-3* klases viesnīcā, 2 - vietīgos numuros ar ērtībām,
  • brokastis viesnīcā;
  • Pleskavas Kremļa un Pečoras klostera apmeklējums,
  • apskates ekskursijas Sanktpēterburgā,
  • gids pavadonis visa brauciena laikā ( krievu val.)

Ekskursijas pakete - ieejas biļetes un ekskursijas 105 EUR pieaugušajiem/ 95 EUR studentiem ar ISIC/   70 EUR bērniem līdz 16g. Tiek apmaksāta tūres pasūtījuma laikā ! Ietilpst:

 Ir iespējams neņemt visu pakete, bet pasūtīt ekskursijas pēc izvēlēs!

  •  mperātora porcelāna fabrika+muzejs (ieejas biļetes un ekskursija pa fabriku) - 15 EUR
  • Katrīnas pils un dārzs (ieejas biļete, ieeja bez rinda, ekskursija ar vietējo gidu) - 30EUR/20*EUR
  • Ekskursija un ieejas biļetes „Kronštadts , Oranienbauma, Pēterhofa” - 20 EUR/15*EUR
  • Ermitāža - ieejas biļete, ieeja bez rindas, atļauja fotogrāfēt un uzņemt video (pieauguš.) 10 EUR
  • Krievijas muzejs (ieejas biļete, ekskursija ar vietējo gidu) - 10 EUR
  • Gatčina (ieejas biļetes un ekskursija pils+parks) 10 EUR/5*EUR
  • Naksnīgā ekskursija “Mistiskā Sanktpēterburga”10 EUR/5 EUR

Papildus izdevumi (apmaksa Sanktpēterburgā):

  • Reģistrācija viesnīcā ~150-200 RUB
  • Ekskursija ar kuģīti - 600 RUB
  • Spas na krovi ~ 400 RUB

Firmas patur tiesības mainīt apskates objektu secību.  Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurs, kā arī programmā norādītie laiki ir no 2016 g. un tie var mainīties !!!

Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.

 

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:

  • LR pilsoņa pase, derīga vismaz 6 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma;
  • ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt;

Krievijas vīza LR pilsoņiem ~75 EUR (noformēšana 10 darba dienas)

  • nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vec.) ceļojumā līdzi jāņem pase un dzimšanas apliecību. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara.
  • med. apdrošināšana nepilsoņim 1.70 EUR

 

1 EUR~65 RUB


Uzdot jautājumu vai pieteikties

Mana mīļā Sanktpēterburga!(GARANTĒTĀ TŪRE!)
(01.08.2018-06.08.2018)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme