TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Sapņi piepildās (Spānija, Francija, Andora)

Bādenbādene – Pont –Du-Gard akvedukts – Lloreta de Mara – Barselona – Montserrata – Sitžesa – Andora – Marseļa – Bergamo – Svarovski kristalu muzējs

10 dienas / visas naktis viesnīcas

Izbraukšanas datums:
25.09.2014

Сeļazīmes cena:
 vieta autobusā - 490.00 EUR / 344.37LVL
ar papildvietu autobusā - 660.00 EUR / 463.85 LVL
Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru -150.00 EUR / 105.42 LVL

 

1.diena
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Ceļā: Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā pie Polijas Vācijas robežas.

2.diena
Brokastis. Vācijas kūrorts Bādenbādene pazīstams visā pasaulē ar savu vēsturi, tradīcijas un īpašo atmosfēru. Bādenbādenē valda īpaša harmonija. Smaragdkrāsas zaļumi un dabīgā minerālūdens strūklakas, skaistas ainavas, villu un piļu klasiskās līnijas priecēs ikvienu atpūtnieku. Ārstniecisks termālais kūrorts ar termālā minerālūdens dziedniecības iestādēm Švarcvaldes zemes dienvidos, viens no elitārākiem Eiropas kūrortiem. Nakts viesnīcā Mulhouse rajonā.

3.diena
Brokastis. Francija. Apstāšanās pie unikāla monumenta, romiešu civilizācijas un inženierbūves brīnuma, Pont du Gard varenā akvedukta, kas apgādāja ar ūdeni Nīmes pilsētu līdz pat 18.gs.vidum. Šodien tiek izmantots kā auto tilts. Spānija. Costa Brava piekraste Katalonijā, vakars pilsētiņā pie Vidusjūras Lloret de Mar,tikai 60km no Barselonas. Iepazīšanās ar kūrortu: gleznaina jūras piekraste ar 3 km smilšainām pludmalēm, promenāde, pastaigu celiņi klintīs, vesels izpriecu komplekts – diskotēkas ( arī nakts) bāri, restorāni, veikali, tirgus, akvaparks, ekskursiju piedāvājumi un atpūta siltas jūras krastā. Spānija. Costa Brava piekraste Katalonijā, vakars pilsētiņā pie Vidusjūras Lloret de Mar,tikai 60km no Barselonas. Iepazīšanās ar kūrortu: gleznaina jūras piekraste ar 3 km smilšainām pludmalēm, promenāde, pastaigu celiņi klintīs, vesels izpriecu komplekts – diskotēkas ( arī nakts) bāri, restorāni, veikali, tirgus, akvaparks, ekskursiju piedāvājumi un atpūta siltas jūras krastā. Nakts viesnīcā Vidusjūras piekrastē (Costa Bravā / Costa del Maresme).

4.diena
Brokastis. Atpūta pie jūras vai ekskursija uz (par papildus samaksu- 35 €). Barselonu. Katalonijas pērle Barselona, ekskursija pilsētā: gotiskais kvartāls, ostas rajons ar K.Kolumba monumentu, Olimpiskais ciemats, Monžuika kalns ar Olimpisko stadionu un ģeniālā spāņu arhitekta Antonio Gaudī mantojums – pilsētas simbols Sagrada Familia katedrāle, Guelī parks, greznie īres nami Casa Mila un Casa Battlo. Vakarā Barselonas pērle Dziedošas struklaka. Nakts viesnīcā Kosta Brava / Kosta del Marismē.

5.diena
Brokastis. Ekskursijas piedāvājums. Montserrata kalniem un Sitžesa (par papildus samaksu- 35€). Monserrata kalnu (zāģa kalni) masīvs, aizraujošs brauciens līdz benediktīniešu klostera kompleksam, kristīgās pasaules svētvietai, kuru apmeklē svētceļnieki no visas pasaules, lai godinātu Katalonijas lielāko dārgumu „melno Madonnu”. Otrajā dienas pusē – ekskursija „Katalonijas pērles”. Sitžes. Brauciens uz piejūras pilsētu Sidžes. Šī senā Katalonijas pilsēta ir populārs jūras kūrorts, kas atrodas dienvidos no Barselonas. Pilsētas vēsturiskās daļas, kas ir tūristu pastaigu iemīļota vieta, veco kvartālu šaurās ieliņas ir apbrīnojami skaistas un mīklainas. Te atrodas omulīgi restorāni, kafejnīcas bāri, suvenīru kioski un mākslinieciskas darbnīcas. Iespeja pasauļoties Zelta piekrastē (Kosta Doradā). Nakts viesnīcā Kosta Bravā / Kosta del Marismē.

6.diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Ekskursijas piedāvājums par papildus samaksu Brokastis. Atpūta pie jūras. Ekskursijas piedāvājums par papildus samaksu pundurvalstiņa (par papildus samaksu 35€) pundurvalstiņa Andorra. Ainavām bagāts ceļš pāri Pireneju kalniem ved līdz pundurvalstiņai Andorrai, kas ērti iekārtojusies kalnainā apvidū starp Spāniju un Franciju un jau 20 gadus ir beznodokļu zonas paradīze, kas pievilina lielu tūristu skaitu. Galvaspilsētā Andorra la Vella ir pievilcīgi apskatīt viduslaiku nelielo vecpilsētu Barri Atik, kur apskatāmas bruģētas ieliņas, akmens nami un 16.gs. valdības nams, pilsētas centrā atrodami neskaitāmi veikaliņi un supermārketi, iespēja veiksmīgiem pirkumiem. Nakts viesnīcā Costa Brava/ Costa del Maresme piekrastē.

7.diena
Brokastis. Brauciens uz Marseļu. Marseļa- Provansas reģionālais centrs,var būt pati senāka Francijas pilsēta, kur 600 gadus pirms mūsu ēras tirdzniecības vietu meklējumos apmetās senie grieķi. Iepazīšanas ar pilsētu ar ekskursijas vilcieniņu: Notre-Dame-de-la- Garde, Vecā osta, prāmītis, rātsnams, le Panier kvartāls, katedrāle, sengrieķu celtņu drupas, birža, Paradīzes iela, Canebière iela. Nakts viesnīcā.

8.diena
Brokastis. Ierašanās Bergamo. Šī pilsēta ir kā viduslaiku pasaka ar šaurām ieliņām, Veco laukumu, seniem dievnamiem, venēciešu celtajiem 5000m mūriem, to raksturo īpašs mikroklimats, mūžzaļi augi, skatu laukumi "Belvedere" un nelielo krodziņu aromāts, kas aicina nobaudīt pilsētas iecienītos gardumus. Pastaigas laikā apskatīsim pilsētā dzimušā komponista Gaetano Donicetti vārdā nosaukto teātri, apmeklēsim baroka stilā celto Sv.Varfalomeja baznīcu, kurā apskatāms viens no izcilā Venēcijas mākslinieka Lorenco Lotto šedevriem "Madona Martinengo". Pēc tam pacelsimies ar funikulieri Vidžilio kalnā, lai iepazītos ar Bergamo senāko daļu "Augšpilsētu" - viduslaiku cietoksni, kas dižojas ar iespaidīgu rātsnamu, katedrāli, senām baznīcām, brīnišķīgo Lombardijas renesanses laika kapelu, kas veltīta karavadonim B. Kolleoni un pilsētas aristokrātu ģimeņu greznajiem namiem.Nakts visnīca Bolzano pilsetas rajonā.

9.diena
Brokastis. Ceļā uz Austriju šķērsosim Brennera pāreju (1371 m augstumā) Dienvidtiroles kalnu ceļš mūs valdzinās ar lieliskām ainavām, vīna dārziem, Alpu ieleju skaistumu, kalnu pilīm un cietokšņu romantismu. Brauciens uz leģendāro „Swarovski’’ muzeju, kas ir viena no atmiņā paliekošākajām ekskursijām. "Swarovski kristālu pasaulē” pārsteidz ar oriģinalitāti un skaistumu. Muzejs izveidots kā pazemes pasaku labirints no 13 zālēm kalnu alās. Jau pati ieeja muzejā - sūnām apaugušā alā, no kuras šļācas strūklaka, sola neikdienišķas sajūtas. Austrija, Čehija. Nakts viesnīcā Čehijā, Olmouc pilsētas rajonā.

10.diena
Brokastis. Mājupceļš, ceļš : Čehijai, Polijai, Lietuva. Vēlā atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cenā iekļauts:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vannas numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000 € )

 

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
Ekskursijas diena par papidus samaksu ( 4.diena )- uz Barselonu – 35€
Ekskursijas diena par papidus samaksu ( 5.diena )- Monserata un Sitžesa - 35€
Ekskursijas diena par papidus samaksu ( 6.diena )- uz Andoru - 35€
Eksursijas tramvajs Bādenbādenā - 6.50€
Pont-Du-Gard – 3€
Guell parks – 8 €
Swarowski muzejs – 11€

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
Pase, kuras derīguma termiņš ir ne mazāks kā 3 mēneši līdz atgriešanās datumam; Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) pase un dzimšanas apliecība, ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme