TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Zem Spānijas debesīm

Basteja klintis – Strasbūra – Kolmāra – Pont-dju- Gar – Lloret de Mar – Andorra – Monserrata – Barselona – Aviņjona – Ženēva – Nirnberga

11 dienas / visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datums:
20.07.;14.08.2014

 

Ceļojuma cena:
viena vieta autobusā - 550.00 EUR / 386.54 LVL
ar papildvietu autobusā - 700.00 EUR / 491.96 LVL
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL - 185.00 EUR / 130.02 LVL

 

 

1.diena
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Ceļā: Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā .

2.diena
Brokastis. Ierašanās Vācijā. Ceļojums uz „Saksijas Šveici”, neparasti skaistu un zaļu dabas stūrīti Saksijas zemē. Elbas upes ielejas smilškalnu majestātiskās Basteja klintis lieliski apskatāmas no 19.gs speciāli celtā panorāmas tilta. Nakts viesnīcā.

3.diena
Brokastis. Strasbūra. Nozīmīga Francijas un Eiropas pilsēta, franču himnas „Marseljēza”dzimtene, Eiropas parlamenta un Eiropas padomes mājvieta, Elzasas provinces administratīvais centrs un bezgala mājīga, skaista vecpilsēta. Dosimies pilsētu iepazīt braucienā ar kuģīti. Elzasas provinces vīna centrs Kolmāra. Pa pilsētas kanāliem laivās vizinās „gondoljeri”, tāpēc pilsētai ir pamats saukties par „mazo Venēciju. Nakts viesnīcā.

4.diena
Brokastis. Francijas dienvidi: Langedok-Russiljona un Provansas provinces. Brauciena laikā vērosim Ronas upes ieleju, fantastiskus kalnus, neparastas formas klintis, kalnu galos senus cietokšņus, nogāzēs vīnogulājus, ciematus un nelielas pilsētiņas, to būvējusi „Vēsture”, lai pastāstītu par Vidusjūras civilizāciju ceļojumiem.......Apstāšanās pie unikāla monumenta, romiešu civilizācijas un inženierbūves brīnuma, Pont du Gard varenā akvedukta, kas apgādāja ar ūdeni Nīmes pilsētu līdz pat 18.gs.vidum.Šodien tiek izmantots kā auto tilts. Spānija. Costa Brava piekraste Katalonijā, vakars pilsētiņā pie Vidusjūras Lloret de Mar,tikai 60km no Barselonas. Iepazīšanās ar kūrortu: gleznaina jūras piekraste ar 3 km smilšainām pludmalēm, promenāde, pastaigu celiņi klintīs, vesels izpriecu komplekts – diskotēkas ( arī nakts) bāri, restorāni, veikali, tirgus, akvaparks, ekskursiju piedāvājumi un atpūta siltas jūras krastā. Nakts viesnīcā piekrastē. 

5.diena
Brokastis. Atpūta pie jūras vai ekskursija par papildus samaksu – «Barselona» - 35 €. Katalonijas pērle Barselona, ekskursija pilsētā: gotiskais kvartāls, ostas rajons ar K.Kolumba monumentu, Olimpiskais ciemats, Monžuika kalns ar Olimpisko stadionu un ģeniālā spāņu arhitekta Antonio Gaudī mantojums – pilsētas simbols Sagrada Familia katedrāle, Guel parks, greznie īres nami Casa Mila un Casa Battlo. Vakarā Barselonas pērle Dziedošas struklaka. Nakts viesnīcā Kosta Brava / Kosta del Marismē.

6.diena
Brokastis. Ekskursijas piedāvājums. Montserrata kalniem un Sitžesa (par papildus samaksu- 35€). Monserrata kalnu (zāģa kalni) masīvs, aizraujošs brauciens līdz benediktīniešu klostera kompleksam, kristīgās pasaules svētvietai, kuru apmeklē svētceļnieki no visas pasaules, lai godinātu Katalonijas lielāko dārgumu „melno Madonnu”. Otrajā dienas pusē – ekskursija „Katalonijas pērles”. Sitžes. Brauciens uz piejūras pilsētu Sidžes. Šī senā Katalonijas pilsēta ir populārs jūras kūrorts, kas atrodas dienvidos no Barselonas. Pilsētas vēsturiskās daļas, kas ir tūristu pastaigu iemīļota vieta, veco kvartālu šaurās ieliņas ir apbrīnojami skaistas un mīklainas. Te atrodas omulīgi restorāni, kafejnīcas bāri, suvenīru kioski un mākslinieciskas darbnīcas. Iespeja pasauļoties Zelta piekrastē (Kosta Doradā). Nakts viesnīcā Kosta Bravā / Kosta del Marismē.

7.diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Ekskursijas piedāvājums par papildus samaksu pundurvalstiņa (par papildus samaksu 35€) pundurvalstiņa Andorra. Ainavām bagāts ceļš pāri Pireneju kalniem ved līdz pundurvalstiņai Andorrai, kas ērti iekārtojusies kalnainā apvidū starp Spāniju un Franciju un jau 20 gadus ir beznodokļu zonas paradīze, kas pievilina lielu tūristu skaitu. Galvaspilsētā Andorra la Vella ir pievilcīgi apskatīt viduslaiku nelielo vecpilsētu Barri Atik, kur apskatāmas bruģētas ieliņas, akmens nami un 16.gs. valdības nams, pilsētas centrā atrodami neskaitāmi veikaliņi un supermārketi, iespēja veiksmīgiem pirkumiem. Nakts viesnīcā Costa Brava/ Costa del Maresme piekrastē.

8.diena
Brokastis. Atgriešanās Francijā. Jau no ievērojama attāluma, kā dominante pār Ronas upes ieleju, saskatāmi Pāvesta pils apveidi Aviņonā. Brauciens ar ekskursiju vilcieniņu pa viduslaiku cietokšņa pilsētiņu, no kuras viduslaikos pāvesti pārvaldīja kristīgo pasauli. 14.gs. pāvesta pils, Notr-Dam katedrāles, pilsētas mērijas, San-Benezet tilta apskate. Pārbrauciens līdz Lionai. Nakts viesnīcā Lionas apkārtnē.

9.diena
Brokastis. Šveice, ierodamies Ženēvā. Ženēvas ezers, fonā Alpu kalnu panorāma un no ezera apm.140 metru augstumā paceļas ūdens strūkla “Jet d’eau” , tāds ir pirmais iespaids par pilsētu- kosmopolītu un Eiropas ANO mājvietu. Izstaigāsim kluso pilsētu, nofotografēsimies pie skaistās strūklakas, ziedu pulksteņa ezera krastā, uzkāpsim kalnā līdz katedrālei un pilsētas mērijai, aiziesim līdz Reformatoru sienai, varbūt iedzersim tasi kafijas ezera krastā un dosimies tālāk! Nakts viesnīcā Vācijā. 

10.diena
Brokastis. Bavārija. Ierašanās Nirnbergā. Nirnberga ir Vācijas simbols, pilsēta ar tūkstošs gadu vēsturi, kuras lappusēs ierakstītas baltas un melnas dienas. Pilsētas viduslaiku uzplaukuma laikā celti neatkārtojami grezni dievnami un skaistas strūklakas, izbūvēti laukumi, imperatoru rezidence, tilti pār Pegnicas upi, pilsētas mūri 5 km garumā ar ieejas vārtiem un aizsardzības torņiem, Albrehta Dīrera māja,Kaizenburga pils, tirgus laukums ar slavenu aku-strūklaku,Sv.Sebalda un Sv.Lavrentija baznīcas. Nakts viesnīcā.

11.diena
Brokastis. Izbraukšana uz mājām. Braukšana caur Poliju, Lietuvu. Vēlu vakarā ierašanās Rīgā. 

 

Ceļazīmē iekļauts:

  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV,WC), ceļu nodokļi;
  • Dzīvošana tūrisma klases viesnīcas (2-3-vietīgajos numuros) ar ērtībām;
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem ( atbildības limits 75000 € )

Papildus izdevumi / “par papildus samaksu”:
Brauciens ar kuģīti Strasbūrā – 9.20 €
Ekskursijas vilcieniņš Kolmarā – 6 €
Ekskursijas vilcieniņš Aviņonā – 7 €
Ekskursija diena par papildus samaksu ( 5.diena ) uz Barselonu- 35€
Ekskursija diena par papildus samaksu ( 6.diena ) uz Monseratu un Sitžesu – 35€
Ekskursija diena par papildus samaksu ( 7.diena ) uz Andoru – 35€
Alberta Dīrera māja – 5 €
Pont -du-Gara - 3 €

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
Pase, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma; nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) ceļojumā līdzi jāņem pase un dzimšanas apliecība. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara.
Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme