TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Maigā Melnkalnes jūra

ZAGREBA– SPLITA – KOTORA – BUDVA – CETIŅJE – NACIONĀLAIS VAKARS - DUBROVNIKA – RISĀNA – PERAST – TIRĀNA – DURRES – SARAJEVA - MOSTARA

9 dienas / Visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datumi:
20.06.; 12.09.2014.

Сeļazīmes cena:
Vieta autobusā - 430.00 EUR/ 302.21 LVL
Piemaksa par papildvietu autobusā  - 100.00 EUR / 70.00 LVL
Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru  -142.00 EUR / 100.00 LVL

 

1. diena
Izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Nakts 2* viesnīcā Polijas teritorijā.

2. diena
Brokastis. Laiks ceļā. Čehija, Austrija, Slovēnija. Ierašanās Horvātijas galvaspilsētā Zagreba. Vakara pastaiga pa pilsētas vēsturisko centru. Nakts 2* viesnīcā Horvātijas teritorijā.

3.diena
Brokastis. Splita. Splitas vecpilsētas apskate. Vienīgā Romas impērijas laika pils, kura celta 3.gs., kad šeit apmetās uz dzīvi ķeizars Diokletians – “apsēstais uz celtniecību” – tā viņu dēvēja. Pārbrauciens līdz Melnkalnei. Nakts 3* viesnīcā pie jūras.

4.diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Iespēja doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 20 €) uz Kotoru. Kotora atrodas D-Eiropas lielākā fjorda krastā un ir saglabājusi viduslaiku pilsētas šarmu. Pilsēta ir pilnībā ieskauta venēciešu būvētajos viduslaiku mūros un saglabājusi šauro ieliņu labirintus, no kuriem reizēm paveras skats uz stāvajām klintīm. Budva – viena no tūrisma metropolēm. Kopā ar lielisko dabas skaistumu Budva lepojas arī ar bagātīgu vēsturiskā mantojuma klāstu. Cetiņje – atrodas Lovcen kalna pakājē. Cetiņje klosteris simbolizē melnkalniešu garīgo un politisko centru. Piedāvājam nobaudīt nacionālos Melnkalnes virtuves ēdienus un dzērienus (par papildus samaksu ~ 35 €). Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā pie jūras.

5.diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 25€) uz Horvātiju – Dubrovnika. Dramaturgs Bernards Šovs reiz teica: „Ja gribat redzēt paradīzi zemes virsū, brauciet uz Dubrovniku”. Dubrovnika ir UNESCO Pasaules kultūras mantojums. Ekskursija vecpilsētā vietējā gida pavadībā – viduslaiku arhitektūra, ar marmora baltām plāksnēm klātas ieliņas, lielā Onofrio strūklaka, rektora pils, Eiropas vecākā aptieka, Dominikāņu klosteris. Brīvs laiks. Labākais veids kā izbaudīt pilsētas panorāmu, un iepazīt tās slavenos mūrus. Šie mūri slejas 25 metru augstumā un kopā tajos iebūvēti 16 torņi. Atpakaļceļā uz viesnīcu īsas fotopauzes. Risāna – Boka apgabala vecākā pilsēta, jūrniecības, tirdzniecības un amatniecības centrs. Perast – mierīga baroka pilsētiņa, pretim šai pilsētiņai atrodas - Škrepjela dievmātes sala. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā pie jūras.

6.diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Pēc vēlēšanās piedāvājam izbraukuma ekskursiju (par papildus samaksu 30 €) uz Albāniju - „Ērgļu zemi”. Izbraukšana agri no rīta. Ierašānās mūsdienīgajā, jaunajā galvaspilsētā Tirānā – apskates ekskursija pa pilsētu. Brauciens līdz piejūras pilsētai Durres, kurā atrodas lielākais antīkais amfiteātris Balkānos. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā pie jūras.

7.diena
Brokastis. Numuru atbrīvošana. Pārbrauciens uz Bosniju Hercogovinu. Bosnija Hercogovina – leģendārā galvaspilsēta Sarajeva – pilsētas apskate – no erchercoga Ferdinanda slepkavības vietas līdz nesenā Bosnijas kara pēdām, līdz skaistajai vecpilsētai (Turku kvartāls) ar pārsteidzoši austrumnieciskiem tirgiem, tepiķu ar otomāņu turku tradicionālo rotājumu un tupelīšu tirgoņiem, jaukām kafejnīcām. Mostara - skaistākā pilsēta valstī. Mostara. Šajā pilsētā pārņem sajūta, ka atrodies nevis Eiropas dienvidos, bet kādā austrumu zemē. Vienkopus redzamas musulmaņu mošejas, katoļu un pareizticīgo baznīcas, pa šaurajām ieliņām klīstot, pārņem sajūta, ka esi pārcēlies pāris gadsimtus atpakaļ. Pilsētas simbols ir vecais tilts pār Neretvas upi, kas uzbūvēts 15. gs. Nakts 3* viesnīcā Horvātijas teritorijā.

8.diena
Brokastis. Diena ceļā. Horvātija, Slovēnija, Austrija. Īsa apstāšanās uz foto pauzi uz Alpu kalnu fona. Nakts viesnīcā 2* Polijas teritorijā.

9.diena
Brokastis. Diena ceļā. Polija, Lietuva. Naktī atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• dzīvošana 2* vai 3* viesnīcās pēc programmas (2-3-vietīgie numuri ar ērtībām), brokastis,
• grupas vadītāja pakalpojumi
 

Piemaksas un papildus izdevumi:
Vakars nacionālajā stilā Melnkalnē ~ 35 €;
Izbraukuma ekskursija uz Kotoru, Budvu, Cetiņje 20 €;
Izbraukuma ekskursija uz Dubrovniku 25 €;
Izbraukuma ekskursija uz Albāniju 30 €;
Pilsētas sabiedriskais transports
'BTA Insurance Company'' SE medicīniskā apdrošināšana 8.10 € (>65 gadiem 16.20 €)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme