TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Slovēnijas stāsts

(AUSTRIJA – ITĀLIJA – SLOVĒNIJA – HORVĀTIJA)
VERTER EZERS - VENĒCIJA - ATPŪTA PIE JŪRAS – POSTOJNA - PREDJAMAS PILS - MIRAMARAS PILS – LIPICA– PORTOROŽA – PIRANJA – PULA – ROVIŅA – MARIBORA
29.06. - 05.07.2014.

7 dienas / Visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datumi:
14.09.2014.

 

Сeļazīmes cena:
 vieta autobusā - 345.00 EUR / 242.47 LVL
Piemaksa par papildvietu autobusā  - 110.00 EUR / 78.00 LVL
Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru  - 125.00 EUR / 88.00 LVL

 

1. diena
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Lietuva. Polija. Nakts viesnīcā 2* Polijā.
 

2. diena
Brokastis. Laiks ceļā. Čehija. Austrija. Verter ezers - visskaistākais Kārintijas ezers, piedāvājam braucienu ar kuģīti pa ezeru. Laiks ceļā līdz viesnīcai 3* Triestes apkārtnē.
 

3. diena
Brokastis. Atpūta pie Adrijas jūras vai izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 25 €) uz Venēciju. Venēcija - viena no nedaudzajām pasaules pilsētām, ko patiešām var raksturot kā unikālu. Pilsēta atrodas uz 118 salām, kuras savieno 400 tilti. Satiksme šeit notiek tikai pa ūdeni. Sv. Marka laukums. Dodžu pils - senās republikas pārvaldes ēkas, Zvanu tornis, Sv. Marka bazilika, Nopūtu tilts, Pulksteņtornis un neskaitāmie baložu bari, tāda ir Venēcija. Iesakām izbraukt ar gondolu pa pilsētas kanāliem, izjust pilsētas romantiku un tās neparastumu, doties uz Rialto tiltu, kur paveras skats uz lielo kanālu. Nakts viesnīcā 3* Triestes apkārtnē.
 

4. diena
Brokastis. Izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 20 €) uz Lipicas zirguaudzētavu, Postojnas alas, Predjamas pils un vīna degustāvija. Brauciens līdz Lipicas zirgu audzētavai, kuru dibināja Habsburgi. Lipicā, audzē baltas krāsas zirgus, kurus izmanto Vīnā Spāņu Jāšanas skolā. Ekskursija pa zirgu audzētavu ar dresūras demonstrējums. Brauciens līdz Postojnai. Postojnas alu apmeklējums - vienas no lielākajām alām Eiropā. Garliakoties Jums neļaus neatkārtojamās Postojnas alas, kura ir slavena ar pirmo tūristu vilcieniņu pasaulē, kurš ieved pazemes alu labirintā, pēc tam seko pastaiga pa greznām pazemes zālēm dažādos līmeņos Postojnas alās dzīvo, dīvainā „cilvēkzivs”, mūsdienās šis interesanais pazemes faunas pārstāvis ir ievietots akvārijā, kur to var apskatīt. Tālāk Jūs gaida Predjama - viduslaiku pils, kas kā ērgļa ligzda izvietojusies, pielipusi pie klints 123 m augstumā. Šī pils ir izbūvēta pie lielas alas. Daļēji mēbelētajās telpās ir redzamas arī vaska figūras. Nesteidzīgā pastaiga ļaus vēl labāk sajust klints grotās valdošo noskaņu. Atrodoties Slovēnijā noteikti ir jānodegustē slavanie vīni! Piedāvājam vīna degustāciju pie vietējiem vīndariem. Atgriešanās viesnīcā. Nakts viesnīcā 3* Triestes apkārtnē.
 

5. diena
Brokastis. Izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 25 €) Rovinjā un Pulā. Roviņa - starp daudzajām piekrastes baltajām pilsētiņām pašos ziemeļos Istrijas pussalas rietumu krastā, tā vien liekas, no sauszemes nost raudamās, jūrā iebridusi viena no skaistākajām un itāliskajām Horvātijas pilsētām. Sv. Eifrēmijas baznīca un zvanu tornis, kurš ir 60 m augsts un ir visaugstākais Istras pussalā, Pula – lepojas ar seno un pasaulē sesto lielāko amfiteātri. Populārākais un slavenākais kūrortpilsētā – Portaroža. Jau pašā pilsētas nosaukumā slēpjas romantika! Jo „Portorož” tulkojumā nozīmē „rožu osta”, bet gaisā, virs pilsētas virmo priežu un rožu aromāts. Atpūta pie jūras. Atgriešanās viesnīcā 3* Triestes apkārtnē.
 

6. diena
Brokastis. Viesnīcas numuru atbrīvošana. Laiks ceļā līdz Slovēnijas vīndaru pilsētai Mariborai. Vīna degustācija. Austrija. Īsa apstāšanas un pastaiga pa Bādenu, kas pazīstama ar termalajiem avotiem. Čehija. Polija. Nakts viesnīcā 2* Polijas teritorijā.
 

7. diena
Brokastis. Laiks ceļā. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā (naktī) ierašanās Rīgā.

 

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC, TV, kondicionieris),
• transporta un ceļa izdevumi,
• dzīvošana 2* vai 3* viesnīcās pēc programmas (2-3-vietīgi numuri ar ērtībām), brokastis,
• grupas vadītāja pakalpojumi.
 

Piemaksas un papildus izdevumi:
Izbraukuma ekskursija uz Venēciju 25 €,
Kuģītis pa Verter ezeru ~ 14 € (bērniem no 6- 14 g. 7 €),
Izbraukuma ekskursija uz Lipicu, Postojnu un Predjamu 20 €,
Postojnas stalaktītu alas un Predjamas pils apmeklējums 27,90 €,
Lipicas zirgu audzētavas apskates ekskursija un dresūras demonstrējums14 €,
Vīna degustācija no 10 €,
Izbraukuma ekskursija uz Istras pussalu 25 €,
Mariborā vīna degustācija no 10 €,
pilsētas sabiedriskais transports,
'BTA Insurance Company'' SE medicīniskā apdrošināšana 6.30 € (pēc 65 gadu vecuma 12.60 €).

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme