TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Horvātijas krāsas

SPLITA –TROGIRA - DUBROVNIKA – ZIVJU PIKNIKS - RAFTINGS-OMIŠA –PLITVICAS EZERI - BUDAPEŠTA

9 dienas/ visas naktis naktsmītnēs

Izbraukšanas datumi:
12.06.; 06.07.; 05.09.; 26.09.2014.

 

 

Сeļazīmes cena:
vieta autobusā - 305.00 EUR / 214.36 LVL
Piemaksa par papildvietu autobusā  - 120.00 EUR / 84.33 LVL

Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru
  - 190.00 EUR / 132.73 LVL

Piemaksa par 2-vietīgu viesnīcas numuru ar brokastīm (no personas) - 77.00 EUR / 53.79 LVL
Piemaksa, ja Horvātijā vēlaties dzīvot 2- vietīgā apartamentā (no personas) - 55.00 EUR / 38.65 LVL
Piemaksa, ja Horvātijā vētaties dzīvot 2- vietīgā apartamentā, ar brokastīm (no personas) - 70.00 EUR / 49.19 LVL
Piemaksa par vienām brokastīm Horvātijā - 7 EUR / 4.89 LVL

 

 

1.diena
5.00 no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Pusdienu pauze Polijas teritorijā. Nakts viesnīcā 3*Čehijas teritorijā.

2.diena
Brokastis. Laiks ceļā. Čehija. Austrija. Slovēnija. Horvātija. Vakarā ierašanās Adrijas jūras piekrastē Trogiras apkaimē. Nakts apartamentos 3* Trogiras apkārtnē. 5 naktis vienā vietā, Adrijas jūras piekrastē.

3.diena
Izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 20 €) uz Trogira un Splita. Romantiskā Trogira - pilsēta ar vairāk kā 2300 gadu vēsturi, kuru radījuši senie grieķi. Mūsdienās pilsēta tiek saukta par „Akmens skaistuli”. Iepazīšanās ar pilsētu: Zemes vārti, Stafileo pils, Sv. Laurentija baznīca, Čipiko pils, Kamerlanga cietoksnis un Sv. Marka tornis. Šī burvīgā pilsēta, tās apmeklētājus neatstāj vienaldzīgus. Splitas vecpilsētas apskate. Vienīgā Romas impērijas laika pils, kura celta 3.gs., kad šeit apmetās uz dzīvi ķeizars Diokletians – “apsēstais uz celtniecību” – tā viņu dēvēja. Interesanti ka, visa vecpilsēta ir izvietojusies pils iekšpusē, vairāki pils vārti ar iespaidīgiem torņiem un rotājumiem. Marjanas pakalns, no kura paveras skaisti skati uz jūru. Horvātijas Arheoloģijas muzejs, Nacionāla mākslas galerija. Ja sajutīsiet nogurumu pēc iepazīšanas ar pilsētu, iesakām pasēdēt kādā no Rivas promenades kafejnīcām, malkojot kafiju varēsiet vērot nesteidzīgo Dalmāciešu dzīves ritmu. Brauciens līdz Klis cietoksnim, kurš no klints 360 m augstuma noraugās uz lejā guļošo Splitas pilsētu un tās apkārtni. Vakarā atrgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras apkaimē.

4.diena
Izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 25 €) uz Dubrovniku. Īsa apstāšanas kādā no austeru fermām, varēsiet iepazīties ar austeru audzēšanu un nodegustēt tās. Vai zinājāt ka austerēs ir ļoti daudz olbaltumvielas, minerālvielas, A un B grupas vitamīni. Dramaturgs Bernards Šovs reiz teica: „Ja gribat redzēt paradīzi zemes virsū, brauciet uz Dubrovniku”. Dubrovnika ir UNESCO Pasaules kultūras mantojums. Ekskursija vecpilsētā – viduslaiku arhitektūra, ar marmora baltām plāksnēm klātas ieliņas, lielā Onofrio strūklaka, rektora pils, Eiropas vecākā aptieka, Dominikāņu klosteris. Brīvs laiks. Labākais veids kā izbaudīt pilsētas panorāmu, ir iepazīt tās slavenos mūrus. Šie mūri slejas 25 metru augstumā un kopā tajos iebūvēti 16 torņi. Ja pilsētā paliek pa karstu un meklējat vietu, lai paslēptos no Adrijas jūras svelmes, tad dodaties uz Lokrum salu, kur klinšainajās pludmalēs varēsiet gan izpeldēties gan pastaigāt dabas rezervātā klausoties cikāžu dziesmās. Ja vēlaties iegūt jaunus iespaidus un redzēt pilsētu no putna lidojuma, iesakām ar pacēlāju uzbraukt kalnā. Vakarā atrgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras apkaimē.

5.diena
Atpūta pie Adrijas jūras. Ja Jums patīk aktīva atpūta, tad raftings ir domāts Jums! Raftings un pirātu pilsētiņa Omiša. Raftings - brauciens ar gumijas laivām pa Cetinas upes kanjonu, pieredzējušu instruktoru pavadībā. Brauciena laikā varēsiet vērot Cetinas upes kanjonu – vienus no skaistākajiem dabas skatiem Dalmācijā, redzēsiet dabas fenomenu – neskarto floru un faunu, kā arī varēsiet izbaudīt peldi kalnu upē. Pēc raftinga, piedāvājam pastaigaties pa Omišu. Pēc aktīvā nobrauciena, varēsiet nobaudīt gardas pusdienas, kādā no vietējiem restorāniem, vai izpeldēties jūrā, pastaigāties pa Omišas tirgu, kurš atrodās tieši uz centrālās ielas. Tie, kuri vēlas pastaigāties pa Omišu, brauciens par papildus samaksu 5 €. Vakarā atrgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras apkaimē.

6.diena
Tā ir diena baudot sauli, jūru, vērojot mazās saliņas un rifus. Dodieties izbraucienā ar kuģīti, kas Jums sniegs neaizmirstamas iespaidus un atmiņas. Šoltas un Čiovo salā baudiet neskarto dabu, ļaujaties peldei kristāldzidrā jūras ūdenī un saules stariem! Baudiet priežu un Vidusjūras koku smaržu un jūras sāli uz lūpām. Pēc peldes kristāldzidrajā jūrās ūdenī Jūsu izsalkumu remdēs grillētas zivis un mājas vīns. Vakarā atrgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras apkaimē.

7. diena
Agri no rīta dodamies prom no Adrijas jūras piekrastes. Brauciens līdz Horvātijas Nacionālajam parkam – Plitvicas ezeri. Viens no Horvātijas dabas radītiem brīnumiem – dažādos līmeņos 16 ezeri, kas savā starpā savienoti ar vairāk kā 90 ūdenskritumiem. Jūs gaida brauciens kuģīti un pastaiga pa marķētām tūristu takām. Jūs nokļūsiet brīnumainā pasaulē – čalojoši ūdenskritumi, lielāki un mazāki ezeriņi, baltie Horvātijas akmeņi - dolomīti. Laiks ceļā līdz Budapeštai. Ierašanās pilsētā. Vakarā iesakām doties nelielā braucienā ar kuģīti pa Donavu, baudot izgaismoto pilsētu. Nakts viesnīcā 3* Budapeštā.

8. diena
Brokastis. Budapeštas pilsētas apskates ekskursija vietējā gida pavadībā, krievu valodā. Iepazīsim divas vēsturiskās daļas: Peštu – Varoņa laukums, Vajdahuņada pils, Valsts Opera, Parlamenta ēka, Svētā Ištvana bazilika, Ķēžu tilts un Budu - Sv. Maķāša baznīca, Zvejnieku bastions, Trīsvienības kolonna, Prezidenta pils. Iesakām pastaigāt pa Budapeštas gājēju ieliņu Vaci, kur katrs varēs atrast sev tīkamu suvenīru no Ungārijas. Pēcpusdienā izbraukšana mājup. Slovākija. Polija. Nakts viesnīcā 3*Polijas teritorijā.

9.diena
Brokastis. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā (naktī) atgriešanās Rīgā.

 

5 naktis Horvātijā, Adrijas jūras piekrastē, iespējams izvietoties apartamentos:
4- vietīgos, gan Studio tipa 2-vietīgos, gan 3-vietīgos.
Apartamenti Trogiras rivjērā, kūrortpilsētā Okrug Gornij. 4-vietīgi apartamenti 3*, bez ēdināšanas (Guļamistaba, viesistaba ar izvelkamo gultu, duša, WC, balkons vai terase, gaisa kondicionētājs (iekļauts cenā), TV- SAT, virtuves stūrītis (plīts, ledusskapis, trauki ēdiena pagatavošanai un galda servēšanai).
Par papildus samaksu iespējams izvietoties divatā vai trijatā. Par papildus samaksu iespējams izvietoties STUDIO tipa apartamentā 2 cilvēkiem ar brokastīm. Dzīvojamā istaba ar guļamo zonu un iekārtotu virtuves stūrīti 2 cilvēkiem, duša, WC, balkons vai terase, gaisa kondicionētājs (iekļauts cenā), TV- SAT, virtuves stūrītis (plīts, ledusskapis, trauki ēdiena pagatavošanai un galda servēšanai).
Visas ēkas atrodas 100 līdz 250 m no pludmales. Pludmalē saulessargu un atpūtas krēslu noma par maksu. ~ 3 €.
Līdz kūrorta centram (kuģīša piestātnei, kafejnīcām, pārtikas veikaliem , u.c. ~ 400 m). Līdz Trogirai 3.5 km.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC, TV, kondicionieris),
• transporta un ceļa izdevumi,
• dzīvošana 2* vai 3* viesnīcās pēc programmas (2-3-vietīgi numuri ar ērtībām), brokastis,
• naktsmītne Horvātijā 5 naktis 4-vietīgos apartamentos,
• tūristu nodoklis Horvātijā,
• grupas vadītāja pakalpojumi,

Piemaksas un papildus izdevumi:
Izbraukuma ekskursija uz Splitu, Trogiru 20 €,
Brauciens ar kuģīti pa Adrijas jūru 30 €,
Izbraukuma ekskursija uz Dubrovniku 25 €,
Raftings + transfērs 40 €,
Plitvices ezeru nacionālais parks16 €,
Brauciens uz Omišu 5 €,
Vakariņas Horvātijā viesnīcas restorānā no 10 €,
Brauciens ar kuģīti pa Donavu 20 €,
Ieejas biļetes apskates objektos, izklaides pasākumos, personiskie izdevumi, pilsētas sabiedriskais transports,
BTA Insurance Company'' SE medicīniskā apdrošināšana 8.10 € (pēc 65 gadu vecuma 16,20 €).
€ 1 ~ HRK 7,3 (Horvātijas kuna)


Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme