TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Skaistule Horvātija

Skaistule Horvātija

Plitvices Nacionālais parks - Trogira – Splita –Dubrovņiki –Krkas Nacionālais parks - raftings – brauciens ar kuģīti uz Brača salu - atpūta pie jūra

10 dienas / visas naktis viesnīcās
20.06.2014 – 29.06.2014.

Сeļazīmes cena:
€ 465.00 / LVL 326.80 (1 vieta autobusā )
€ 605.00 / LVL 425.20 ( ar papildvietu autobusā )
€ 150.00 / LVL 105.42 ( piemaksa par vienvietīgu numuru SNGL

 

1.diena
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Ceļā: Lietuva, Polija, Čehija.
Nakts viesnīcā.

2.diena
Brokastis. Tranzīta brauciens – Čehija – Austrija – Slovēnija – Horvātija līdz Trogirai. Nakts viesnīcā. Nakts viesnīcā Dalmācijā. 3, 4, 5, 6, 7, 8 diena Atpūta pie Adrijas jūras, kā arī iespējas doties interesantās ekskursijās (par papildus samaksu).

 

3.diena - Krkas Nacionālajs parks
Brokastis. Brauciens līdz skaistākajam Horvātijas dabas veidojumam – Krkas Nacionālajam dabas parkam. (papildus samaksa – 35€ ) Krkas upe laužot sev ceļu līdz jūrai, izveidojusi varenu kanjonu ar gleznainiem ūdenskritumiem, lielākais ūdenskritums ar varenām kaskādēm visā krāšņumā redzams pie Skradinski buk, zināms kā no viens lielākajiem daudzpakāpju ūdenskritumiem Eiropā. Skaistā saulainā laikā Krkas Nacionālā parkā būs iespēja izstaigāt izveidotās dabas taku un peldēties Krkas upē blakus varenajam ūdenskritumam Atgriešanās viesnīcā.

4. diena - Dubrovniki
Brokastis. Dosimies līdz Dubrovnikai, ( papildus samaksa 35€)kuru apskatīsim vietējā krieviski runājoša gida pavadībā Tā ir pilsēta, kura viduslaikos netika pakļauta varenajai Venēcijas republikai un Osmaņu impērijai. Dubrovnikas republikas moto: ,,Brīvību nepārdod ne par kādu pasaules zeltu”. Ar mirdzošām marmora plāksnēm klātas ieliņas, viena no vecākajām Eiropas aptieka, Dominikāņu un Franciskāņu klosteri, strūklakas un masīvais cietoksnis – nepārspējama viduslaiku arhitektūra. Brīvajā laikā iesakām uzkāpt un pastaigāt pa pilsētas aizsargmūriem, no kuriem ir labi redzama gan cietokšņa pilsēta, gan arī Adrijas jūras plašumi un tuvējās salas. Vakarā atgriešanās viesnīcā.

5.diena - Trogira un Splita
Brokastis. Apskates ekskursija Trogirā un Splitā krievu valodā kopā ar vietējo gidu būs kā vēstures stunda, kuras laikā iepazīsim Horvātijas noslēpumus. ( papildus samaksa – 35€). Trogira, pilsētiņa uz salas Adrijas jūras krastā, ierakstīta UNESCO pasaules mantojuma sarakstā. Tā ir viena no senākajām apdzīvotajām vietām Dalmācijas piekrastē. Vecpilsētā senatnīgas ieliņas, akmens nami un cietoksnis, kas savulaik sargāja pieeju salai. Lieliski saglabājušies vēsturiskie pieminekļi no viduslaikiem un Vēnēcijas valdīšanas perioda: pilsētas vārti, Sv.Laurentija katedrāle, pilsētas rātsnams, lodžijas, lielā pils un Sv.Marka tornis. Splita. Šeit antīkos laikos dzīvojis diženais Romas imperators Diokletiāns (3.gs.), kura celtā pils ir vienīgā no Romas imperatoru pilīm, kas saglabājusies līdz mūsdienām, iekļauta UNESCO pasaules mantojuma sarakstā. Apskatīsim arī zelta un sudraba vārtus, Sv.Duje katedrāli, Jupitera templi, Horvātijas slavenāko cilvēku pieminekļus un valdzinošojūras krastmalu ar simtgadīgajām palmām. Vakarā atgriešanās viesnīcā.

 

6.diena - Plitvices ezeri
Brokastis. Brauciens līdz Plitvices ezeriem – pazīstamākajam no Horvātijas dabas parkiem, kurš iekļauts UNESCO – pasaules kultūras manto juma sarakstā (papildus samaksa 30€). Parkā dažādos līmeņos izvietojušies 16 ezeri, kuri savā starpā ir savienoti ar vairāk nekā 90 ūdenskritumiem. Smaragdzaļie ezeri, burbuļo jo šie strautiņi, ūdenskritumi un baltais dolomīts – tā ir Plitvices ezeru burvīgā pasaule. Jūs gaida arī brauciens ar kuģīti pāri ezeram, tā parks atklāsies visā savā skaistumā. Atgriešanās viesnīcā

 

7.diena
Brokastis. Raftinga izbraukums ar plostiem pa Cetinas upi Omišā. Tas būs neaizmirstams piedzīvojums ar nelielu adrenalīna devu braucot pa strauju kalnu upi cauri gleznainam kanjonam. Drošība garantēta, jo plostus pavada pieredzējuši instruktori. Pēcpusdienu pavadīsim Omišas kūrortā, kur ir lieliskas pludmales, neliela vecpilsēta ar restorāniņiem un suvenīru veikaliņiem. Vakarā atgriešanās viesnīcā.

8.diena - Zivju pikniks
Brokastis. Panorāmas brauсiens ar kuģīti uz kādu no Adrijas jūras salu un zivju pikniks. Horvātijai pieder vairāk nekā 1000 salas un tikai pavisam neliela daļa no tām ir apdzīvotas. Izbaudot braucienu pa Adrijas jūru, viesojoties kādā no salām, var patiesi novērtēt šīs zemes neatkārtojamo skaistumu! Aicinām doties brīnišķīgā panorāmas izbraukumā ar kuģīti gar Adrijas jūras piekrasti, garām salām un saliņām, neparastais dabas skaistums ir tas magnēts, kas pievelk ceļotājus. Uz salas būs iespēja peldēties un sauļoties, kā arī nobaudīt vietējo vīnu un grilētās zivis. Atgriešanās viesnīcā.

9.diena
Brokastis. Agri no rīta dodamies mājupceļā. Tranzīta brauciens cauri Horvātijai, Slovēnijai,Austrijai un Čehijai līdz viesnīcai. Nakts viesnīcā.

10.diena
Brokastis. Tranzīta brauciens pāri Polijai un Lietuvai. Vēlu vakarā atgriešanās mājās.

 


Ceļojuma cenā ietilpst:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vannas numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000 € )

 

Papildus izdevumi/ par papildus samaksu:

  • Ekskursijas diena par papildus samaksu (3.diena ) - «Krkas Nacionālais parks» – 35 €
  • Ekskursijas diena par papildus samaksu (4.diena ) – «Dubrovnika» - 35 €
  • Ekskursijas diena par papildus samaksu (5.diena ) – «Splita un Trogira» – 35 €
  • Ekskursijas diena par papildus samaksu (6.diena ) – «Plitvices Nacionālais parks» – 30 €
  • Zivju pikniks - 32 €
  • Raftings – 35 €
  • Ieejas biļete «Plitvices Nacionālais parks» - 110 HRK
  • Pastaigas pa cietokšņa mūriem Dubrovņikos – 70 HRK;
  • Klostera un apmeklējums Dubrovņikos – 30 HRK

 

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:

  • Pase, kuras derīguma termiņš ir ne mazāks kā 3 mēneši līdz atgriešanās datumam;
  • Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) pase un dzimšanas apliecība, ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
  • Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

 

Minimālais tūristu skaits 32 cilv.
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme