TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Bavārijas pilis un ezeri

Minhene - Hofbrauhaus – Neišvānšteina– Linderhofa - Oberammergau –Kungu sala Ķīmezerā– Bamberga

6 dienas/visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datumi:
21.06.;10.08.;07.09.2014

 

Ceļojuma cena:
vieta autobusā - 320.00 EUR / 224.90 LVL
ar papildvietu autobusā - 420.00 EUR / 295.18 LVL
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL - 120.00 EUR / 84.34 LVL

 

1.diena
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Tranzīta brauciens – Lietuva – Polija. Nakts viesnīcā Polijā pie Vācijas robežas (Vroclavas rajonā).

2.diena
Brokastis. Ekskursija Minhenē: Sv.Miķeļa baznīca un karaļa Ludviķa apbēdījuma vieta, Riharda Štrausa strūklaka, pilsētas slavenākā celtne – viduslaiku Dievmātes baznīca, valdnieku pils komplekss Rezidence, Nacionālais teātris, greznā Teatīniešu baznīca, vecais un jaunais rātsnams Marijas laukumā. Īpaši interesants ir jaunais rātsnams, fasādi rotā apburoša skulpturāla kompozīcija – Bavārijas hercogi, kūrfirsti, karaļi, svētie un alegoriskas figūras, fasādi papildina 85m augstais zvanu tornis ar pulksteņspēli. Plašo alus zāli Hofbrauhaus 1000 viesiem labprāt apmeklē katrs, kas ierodas Minhenē, tur vīri nacionālos tautas tērpos skandina bavāriešu treļļus un zvaniņus, smaržo skābēti kāposti, desiņas un alus. Īsti vāciska jautrības gaisotne un lieliski pavadīts vakars! Nakts viesnīcā pie Minhenes.

3.diena
Brokastis. Ekskursijas diena par papildus samaksu - 35€. Izbraukšana uz Alpiem, kur apmeklēsim Bavārijas ķēniņa Ludviķa ievērojamāko pilis Neišvānšteinu un Linderhofu. Neišvānšteinas pils ir kā no pasaku grāmatas noskatīta, ar torņiem un tornīšiem, ar krāsainu un greznu interjeru, tiek uzskatīta par visas Bavārijas simbolu, no pils lieliska Alpu kalnu un apkārtnes ezeru panorāma. Karaliskais namiņš rokoko stilā Linderhofa pārsteidz ar greznību, pils pompozajā parkā izveidota Venus grota, Gulbju ezers un Marokāņu māja. Oberammergau ir viena no skaistākajām mazpilsētām Vācijā un Eiropā. Šīs pilsētiņas iedzīvotāji ir slaveni ar pasijas teatrālajiem uzvedumiem un kā arī lieliski kokgriezēji un fresku gleznotāji, tāpēc nelielie pilsētas nami ir izrotāti greznām freskām, kurās skatāmi pasaku varoņi, svētie un Bībeles vēstījumi. Nakts viesnīcā pie Minhenes.

4.diena
Brokastis. Ekskursijas diena par papildus samaksu - 35€. Bavārijas lielākais ezers Chiemsee. Brauciens ar kuģīti līdz Kungu salai, kuru 19.gs. nopirka Bavārijas ķēniņš Ludviķis II, lai uzbūvētu pili. „Mazās Versaļas” pils apmeklējums, pastaigas pils dārzā. Berhtesgādenes Alpi. Aizraujošs brauciens pa vienu no skaistākajiem kalnu serpentīna ceļiem uz Kelšteinu, lai kalnos apmeklētu „Ērgļu ligzdu”, Tējas namiņu skaistā Alpu kalnu apvidū, Bormaņa dāvanu Hitleram dzimšanas dienā. Brīnišķīga Alpu kalnu panorāma. Nakts viesnīcā pie Minhenes.

5.diena
Brokastis. Pastaigas Bavārijas pilsētā Bambergā, kura tāpat kā senā Roma atrodas uz septiņiem pakalniem un tāpēc tiek devēta par „Frankonijas Romu”, bet Regnicas upes krastmalas zvejnieku kvartāls to pielīdzina „mazajai Venēcijai”. Pastaigas laikāapskatīsimies ūdenspili, rātsnamu, monumentālo viduslaiku Domu, bīskapu pilis. Brīvs laiks pusdienu pauzei. Nakts viesnīcā Polijā pie Vācijas robežas (Vroclavas rajonā). 

6 diena
Brokastis. Izbraukšana uz mājām. Ceļš caur Polijai, Lietuvai. Vēlu vakarā ierašanās Rīgā.

 

Ceļazīmē iekļauts:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vannas numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000,- EUR)

Papildus izdevumi / “par papildus samaksu”:
Ekskursijas diena Alpos (3.diena, Neišvānšteina, Linderhofa, Oberammergau) – 35€
Ekskursijas diena (4.diena, Kimzee ezers – Ergļu ligzda) – 35€
Alus kauss Hofbrauhaus – no 7.5 €
Neisvānšteinas pils – 12 €
Linderhofas pils – 8.50 €
Kungu salas pils – 9€
Kuģītis līdz kungu salai – 8€
Ergļu ligzda - 15,5€

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
Pase, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma; nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) ceļojumā līdzi jāņem pase un dzimšanas apliecība. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara.
Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme