TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Bavārija – Austrija

Vīnes meža reģions – Sv. Krusta abatija – pazemes ezers „Seegrotte” – Zalcburga –Sāls raktuves - Ērgļu ligzda– Karaliskas Kristālu Termas Švangavā - Fūssena – Neišvānšteinas pils – Rotenburga virs Tauberes

 6 dienas/visas naktis viesnīcās
 

Izbraukšanas datumi:
25.05.; 13.07.;11.10.2014.

 

Сeļazīmes cena:
1 vieta autobusā  - € 320.00 / LVL 224.90
ar papildvietu autobusā - € 420.00 / LVL 295.18
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL  - € 120.00 / LVL 84.34

 

1.diena
Plkst. 6.00 no rīta izbraukšana no Rīgas. Tranzīta brauciens – Lietuva – Polija. Nakts viesnīcā Polijā.

2.diena
Brokastis. Čehija. Austrija. Vīnes mežu reģions. Pazemes ezeru apmeklējums Seegrotte – vislielākais pazemes ezers Eiropā. Dabas izmaiņu rezultātā Lejasaustrijas dienvidos izveidojies viens no iespaidīgākajiem Zemes dabas pieminekļiem. Seegrotte pazemes ezers atrodas Hinterbruhl pilsētā. Bet iesākās viss 1922.gadā. veicot spridzināšanas darbus Hinterbruhlas ģipša šahtā no tā dēvētā „ūdens maisa” tika izlieti vairāk kā 20 miljoni litri ūdens. Ūdens aizplūda pazemes ejās. Pateicoties šai ūdens noplūdei radās Eiropas lielākais pazemes ezers. Helenentāles ainavas un vecākā Lejasaustrijas klostera Sv.Krusta abatijas apmeklējums. Lielisks viduslaiku arhitektonisks veidojums - Hailigenkroic abatija, Svēta Krusta cistiriešu klosteris, kur glabājās daļa no dzīvinoša krusta un kur mūki izslavējas ar savu gregoriāņu dziedāšanu. Nakts viesnīcā.

3.diena
Brokastis. Ekskursijas diena par papildus samaksu - 35 €. Berhtesgādenes Alpi. Sālsraktuvju muzeja apmeklējums – neaizmirstams, jautrs un izzinošs pasākums kā pieaugušajiem, tā arī bērniem. Aizraujošs brauciens pa vienu no skaistākajiem kalnu serpentīna ceļiem uz Kelšteinu, lai kalnos apmeklētu „Ērgļu ligzdu”, tējas namiņu skaistā Alpu kalnu apvidū, Bormaņa dāvanu Hitleram dzimšanas dienā. Mocarta dzimtā pilsēta, mūzikas festivālu pilsēta Zalcburga. Ekskursijas laikā: Mirabellas pils un dārzi, Sv.Sebastjana kapsēta, kur mūža mierā dus Leopolds Mocarts un Konstance, Festivāla pils, pilsētas šūpulis Sv.Pētera klosteris un 7.gs. kapsēta, Sv.Franciska baznīca, arhibīskapu rezidence, Mocarta māja – muzejs, Getreidgasse. Atgriešanās viesnīcā. Nakts viesnīcā.

4.diena
Brokastis. Pārbrauciens līdz Ķēniņa Ludviķa ievērojamākā pils, Neišvānšteina Alpu kalnu pakājē, ir kā no pasaku grāmatas noskatīta, ar torņiem un tornīšiem, ar krāsainu un greznu interjeru, tiek uzskatīta par visas Bavārijas simbols, no pils lieliska Alpu kalnu un apkārtnes ezera Alpsee panorāma. Fūssena - omulīga pilsētiņa-kūrorts Alpos ar 2000 gadu vēsturi. Senu romiešu leģionu mītne. No 9 gds. Svēta Magnusa pilsēta. Viduslaikos pilsētiņa bija plaši pazīstama pateicoties vijoļu meistaru darbnīcām. Karalisku kristālu termu apmeklējums. Netālu atrodas Švangavas reģions ar lieliskam karaliskam kristālu termam. Vairāki baseini ar dažādam mineralsastāvdaļam un temperatūras režīmiem. Plus saunas. Lieliska atpūta visa gada garumā. Nakts viesnīcā.

5.diena
Brokastis. Brauciens līdz Rotenburgai virs Tauberes – ziemassvētku pilsētiņai. Pilsēta, kurā var izbaudīt viduslaiku gaisotni, kas nav mainījusies vairākas simtsgades, pilsētas mūri ar senlaicīgiem vārtiem ieskauj gotiskos dievnamus, senus klosterus un dažāduarhitektūras stilu namus. Burvīgi suvenīru veikaliņi, muzeji un krodziņi. Nakts viesnīcā Polijā.

6.diena
Brokastis. Mājupceļš: Polija, Lietuva un līdz Rīgai. Vēlā ierašanās Rīgā.

 

Ceļojuma cenā ietilpst:
Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vannas numurā);
Grupas vadītāja pakalpojumi;
Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000,- EUR)

Papildus izdevumi/ “par papildus samaksu”:
Ekskursijas diena par papildus samaksu - 35 €
Sālsraktuves - 18 € / 14€
Ergļu ligzda – 15.5 €
Mocarta māja – 7 €
Hoenzalcburgas cietoksnis – 11 €
Noišvaistaines pils – 12 €
Ziemassvētku muzejs – 4 €
Sv. Krusta Abatija – 7 €
Pazemes ezers – 6 €
Termas (baseini +sauna – 2 stundas) – 15.50 €

 

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
pase, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma; nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) ceļojumā līdzi jāņem pase un dzimšanas apliecība. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara.
Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme