TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Ungārijas pasaka!

Ungārijas pasaka!
Budapešta – Sentedre – Varga Tanya – Vīne!

(Autobusu tūre)
01.05.2014. - 05.05.2014.; 13.08.2014. - 17.08.2014.

 

 

Ceļojuma cena vienam cilvēkam - 119.00 EUR / 83.63 LVL
Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru 60.00 EUR / 42.17 Ls)
Piemaksa par papildus vietu autobusā 60.00 EUR / 42.17 Ls)

 

       «Budapešta - Parīze uz Donavas” – tā šo pilsētu sauc tūristi un ieceļotāji, savukārt Budapeštas iedzīvotāji to kautrīgi sauc par „Ungārijas sirdi”. Burvīgi, izsmalcināti tilti, paugurainā Buda, trauksmainā un dzīvīgā Pešta un Donava! Tikai Budapešta var parādīt to, ka šeit atrodas vislielākais Parlaments visā Eiropā un pirmais pazemes ceļš.

 

Izbraukšana 19.03.2014. plkst. 5:30 no t/c Origo.

1. diena.
5:30 Izbraukšana no Rīgas. Pa ceļam Lietuva, Polija. Pusdienu pārtraukums Poļu traktierī. Nakts tranzītviesnīcā Polijas  Slovākijas pierobežā.

2. diena.
Brokastis. Brauciens caur Poliju un Slovākiju. Pēcpusdienā Budapeštas apskates ekskursija vietējā gida pavadībā ( pēc vēlēšanās un par papildus samaksu). Budapešta – viena no skaistākajām Eiropas galvaspilsētām, kas bieži tiek dēvēta par “mazo Parīzi”. Šarmanta un noslēpumaina tā izpletusies Donavas upes abos krastos. Pešta izvietojusies līdzenumā, bet Buda un Obuda – kalnainā apvidū. Katrai no tām piemīt neatkārtojams valdzinājums. Apskatīsim Budas vēsturiskos pieminekļus un Peštas centru, Sv.Matiaša baznīcu un Varoņu laukumu. Vakarā piedāvājam vizināšanos ar kuģīti pa Donavu. Nakts viesnīcā Budapeštā. 

3. diena.
Brokastis. Izbraukuma ekskursija uz Sentedri. Sentendre – maza tūrista iemīļota pilsētiņa Donavas ielokā. Pilsētas savdabīgumu noteica serbi, piešķirot Ungārijas pilsētai neierastu Vidusjūras stilu. Pēc vēlēšanās Marcipāna muzeja apmeklējums, kur var apskatīt pazīstamu ungāru un austriešu konditoru izstrādājumus. Muzeja veikaliņā var iegādāties ekskluzīvas marcipāna figūriņas un konfektes, iedzert tasi īstas ungāru kafijas un nobaudīt konditorejas izstrādājumus.Otrajā dienas pusē – Sečenas baseinu apmeklēšana. Baseini ir pildīti ar dabas termālo ūdeni. Šis ūdens ne tikai sniedz relaksējošu efektu, tāpat, ūdenī saturošie minerālu elementi sniedz labvēlīgu ietekmi uz organismu. Šeit par pierādījumu kalpo labs piemērs - ūdeni no Sečenas baseiniem piegādā Budapeštas zooparkam. Behemotu ģimene, kas dzīvo šajā zooparkā, katru gadu iznēsā mazuļus, zinot to, ka nebrīvē behemoti nepārojas. Vakarā – Varga Tanya saimniecības apmeklēšana, kur Jūsu uzmanībai tiks piedāvāts zirgu šovs. „Vakara nagla” – stāvbraucējs, kurš pārvalda pār 10 zirgiem. Vakara turpinājumā Jūs ienirsiet Ungāru mielastu un folklordeju atmosfērā, izbaudīsiet labākos nacionālos ēdienus un izbaudīsiet Varga Tanya lauku viesmīlību un komfortu. Īsti svētki, vīns un svinības! Būs jautri! Nakts viesnīcā Budapeštā.

4. diena.
Brokastis. Vīne. Pilsētas vēsturiskā centra apskate (pēc vēlēšanās un par papildus samaksu).Vīne ir Hābsburgu impērijas galvaspilsēta, greznu ēku, skaistu parku, dārzu, mūzikas un valšu pilsēta. Iepazīšanās ar pilsētas vēsturisko centru: Stefana katedrāle un Peterkirche, Hofburgas pils, greznais baroka un jūgendstila apbūves kvartāls, slavenais Rings, kur atrodas Parlaments un Rātsnams un pasaulslavenā Vīnes opera. Brīvajā laikā iesakām pastaigāties pa krāšņajiem Vīnes parkiemNakts viesnīcā Polijas-Čehijas pierobežā.

5. diena.
Mājupceļš. Brauciens caur Poliju, Lietuvu. Pusdienu pārtraukums Polijā. Vēlu vakarā atgriešanās mājās. 

 

 

Ceļojuma cenā ietilpst:

  • brauciens ar ērtu tūrisma klases autobusu (WC, TV, DVD, Climat, virtuve),
  • Naktsmītnes atbilstoši maršruta aprakstam – tūrisma klases **/*** viesnīcās, divvietīgie vai trīsvietīgie numuri ar labierīcībām, brokastis
  • grupas vadītāja pakalpojumi

Papildus izmaksas:

  • Ekskursija Vīnē – 25 EUR 
  • Ekskursija Budapeštā – 20EUR;
  • Kuģītis Budapeštā ar vakariņam – 25 EUR;
  • Izbraukuma ekskursija uz Sentedri 20 EUR (cenā iekļauts transfērs, grupas vadītājs, ieejas biļetes Marcipāna muzejā);
  • Ekskursija uz Varga Tanya saimniecību – 37 EUR (cenā iekļauts: transfērs, gida pakalpojumi, zirgu šovs, vakariņas ar vīna degustāciju);
  • Baseins Sečenā – 15 EUR;
  • Ieejas biļetes muzejā;
  • Sabiedriskais transports.
  • Ieejas maksa ceļojumā minētajos apskates objektos
  • Sabiedriskā transporta izdevumi, pusdienas, vakariņas, personiskie tēriņi

 

 


 

Minimālais tūristu skaits 32 cilv.Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme