TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Romantiska Šveice

Drēzdene- Cīrihe – Lucerna – Interlakena – Grindelvalde – Āres aiza – Rehenbahas ūdenskritums – Berne – Lozanna – Šokolādes fabrika - Lihtenšteina – Svarovski kristālu pasaules muzejs – Zalcburga

9 dienas / visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datums:
23.08.2014.

Ceļojuma cena:
viena vieta autobusā - 490.00 EUR / 344.37 LVL
ar papildvietu autobusā - 620.00 EUR / 435.74 LVL
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL - 150.00 EUR / 105.42
LVL

 

1.diena
Ceļojuma sākums. Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Lietuva. Polija. Nakts viesnīcā Polijā.

2.diena
Brokastis. Ierašanās Saksijas galvaspilsētā Drēzdenē- pilsētā, ko dēvē par Florenci pie Elbas. Iepazīšanās ar pilsētas vēsturisko centru. Jūs gaida: Teātra laukums, Rātsnams, Zempera Opera, Krusta baznīca, Vecais tirgus laukums, baroka stilā celtā Frauenkirche un mākslas meka Cvingers. Dodoties uz Cvingera galveno ieeju - Kroņa vārtiem, redzamas kolonnas, pilastri, triumfa arkas, un visam pāri spīd apzeltītais jumta sīpolveida kupols ar kroni. Cvingers ir visslavenākā Drēzdenes celtne, celta skaistā baroka stilā. Izbraukšana uz viesnīcu Vācijā.

3.diena
Brokastis. Izbraukšana uz Cīrihi - Šveices finanšu galvaspilsētu, mākslinieku un bohēmas pilsētu Cīrihes ezera krastā. Pastaigas pa pilsētu- Grossmuenster katedrāle, Frauenmuenster baznīca ar Marka Šagala vitrāžām, senāka vieta Cīrihē Lindenhof, slavena Bahnhofstrasse iela ar simtiem veikaliņu. Dodamies tālāk uz Šveices arhitektūras pērli Lucernu. Pastaigas ekskursija pa pilsētu: Kapelbrjukes tiltu – Lucernas simbolu pie Firvaldštates ezera. u.c. Izbraukšana uz kalnu kūrortpilsētu Interlakenu.

4.diena
Brokastis. Atpūta dabā un Ekskursijas diena par papildus samaksu - 30 € (iekļauts vilciens līdz Grindelwaldei) Šodien mēs aizbrauksim ar vilcienu līdz populārākai Šveices kalnu atpūtas pilsētai Grindelwaldei. Jums būs iespēja pacelties ar pacēlāju uz 2400 m., kur paveras pasakaini skati uz Jungfrau kalu masīvu un pastaigāties pa Alpu pļavām. Vakarā brīvs laiks Interlakenā, pastaiga pa kūrortpilsētu, kas atrodas starp diviem Šveices ezeriem. Nakts viesnīcā Interlakenā.

5.diena
Brokastis. Eskursijas diena par papildus samaksu - 30 € Ūdens izgrauztā Āres aizas apmeklējums. Āres aiza ir 1400 m gara un 200 m dziļa. Šis dabas brīnums sācis veidoties ledus laikmetā, bet vēlāk šo procesu turpinājuši oļi un ūdens. Gar aizas malu ierīkota gājēju taka, kura nodrošina ērtu un samērā vieglu pastaigu gar Āres upes krastu. Pacelšanas ar bānīti pie slavena Rechenbahas ūdenskrituma. Ko slavenu padarījis Artūrs Konans-Doils, saistot šo vietu ar Šerloka Holmsa gaitām. Izbraukšana uz Šveices galvas pilsētu Berni, pašā Šveices sirdī. Pilsētas simbols ir lācis: "Lāču bedres" apmeklējums. Pastaigas ekskursija pa pilsētu:Pulksteņtornis, Kramgases iela, Sv.Vinčanco katedrāle, pastaiga pa viduslaiku ieliņām arskaistajām 16.-17.gs. strūklakām Vairākus km garās arkāžu ejas pat lietainā laikā ir ērta pastaigu vieta u.c. Iespēja no kalna, kur atrodas rožu dārzs, izbaudīt panorāmas skatu uz pilsētu un tās apkaimi. Atgriešanās Interlakenā. Nakts viesnīcā Interlakenā.

6.diena
Eskursijas diena par papildus samaksu - 30 € Brokastis. Izbraukšana uz Lozannu- gleznaina pilsēta Ženēvas ezera krastā. Lozanna - pilsēta Šveices rietumos Ženēvas ezera ziemeļu krastā, valsts franciski runājošajā daļā. Vo kantona centrs. Starptautiskās Olimpiskās komitejas mītnes vieta. Pilsēta atrodas vīna audzēšanas rajonā. Šokolādes fabrikas Cailler apmeklējums. Kur jūs varat ne tikai nogaršot slaveno Šveices šokolādi, bet arī turpat to nopirkt. Nakts viesnīcā Interlakenā.

7.diena
Brokastis. Izbraukšana uz Lihtenšteinas mini valstiņu. Ierašanās Lihtenšteinā, Vaducā- valsts galvaspilsētā, ko ar kājām var šķērsot pāris stundu laikā. Šīs valsts galvaspilsētiņu iepazīsim braucienā ar tūristu autovilcieniņu. Brīvais laiks suvenīru iegādei Lihtenšteinas galvaspilsētā Vaducā. Trīs māsu kalna pakājē Reinas krastā. Austrijas pilsētiņā Vatensā netālu no Insbrukas būs iespēja iepazīties ar jaunākiem sasniegumiem kristālu tehnoloģijā, dizainā un iegrimt kristālu pasaulē. Svarovska kristālu muzeja apmeklējums un iespējas iegādāties skaistas rotaslietas. Nakts viesnīcā kādā no Austrijas pilsētiņām.

8.diena
Brokastis. Mocarta dzimtā pilsēta. Mūzikas festivālu pilsēta Zalcburga, no 1993.gada ierakstīta UNESCO pasaules kultūras mantojuma sarakstā. Ekskursijas laikā (vietējā gida pavadībā, krievu valodā): Mirabellas pils un dārzi, Sv.Sebastjana kapsēta, kur mūža mierā dus Leopolds Mocarts un Konstance, Festivāla pils, pilsētas šūpulis Sv.Pētera klosteris un kapsēta ( 7.gs.), Sv.Franciska baznīca, arhibīskapu rezidence, Mocarta māja – muzejs. Nakts viesnīcā Polijā.

9.diena
Brokastis. Laiks ceļā: Polija. Lietuva. Vēla ierašanās Rīgā. 

 

Ceļazīmē iekļauts:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vannas numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000,- EUR)

Papildus izdevumi / “par papildus samaksu”:
Ekskursijas diena /4.diena/ par papildus samaksu - 30 € (iekļauts vilciens līdzGrindelwaldei)
Ekskursijas diena /5.diena/ par papildus samaksu – 30 €
Ekskursijas diena /6.diena/ par papildus samaksu – 30 €
Vecmeistara galerija (Drēzdenē) - 10 €
Grindelwalde: kalnu pacēlājs līdz 2400 m. - 45 CHF
Rehenbahas bānītis - 8 CHF
Āres aiza – 7 CHF
Šokolādes fabrika Cailler – 8 CHF
Autovilcieniņš Vaducā - 8 CHF/ 6 €
Swarowski kristālu pasaules muzejs – 9,50 €
Mocarta muzejs - 7 €

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
Pase, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma; nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) ceļojumā līdzi jāņem pase un dzimšanas apliecība. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara. Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes. 

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme