TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Šveice, Vācija, Austrija

Minhene – Lucerna – Vaduca – Lihtenšteina – Garmiš-Partenkirhene – Svarovska kristālu muzejs – Insbruka - Zalcburga

6 dienas / visas naktīs viesnīcās

Izbraukšanas datumi:
02.07.;20.07.;02.08.;17.09.;25.10.;20.11.2014

 

Сeļazīmes cena:
1 vieta autobusā - € 320.00 / LVL 224.90
ar papildvietu autobusā - € 410.00 / LVL 288.15
piemaksa par vienvietīgu numuru SNGL - € 110.00 / LVL 77.31

 

1. diena
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļa: Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Polijā.

2. diena
Brokastis. Ceļa turpinājums līdz Minhenei. Ekskursija Dienvidvācijas metropolē Minhenē, kuras laikā apskatāms viss arhitektūras spektrs no gotikas līdz barokam, rokoko un klasicismam. Pilsētas lepojas ar viduslaiku Dievmātes baznīcu, veco gotisko rātsnamu, eleganto jauno rātsnamu, Bavārijas valdnieku rezidenci, operu, Sv.Kajetāna baznīcu un bagātajām mākslas krātuvēm. Nakts viesnīcā Austrijā.

3. diena
(Ekskursijas diena par papildus - 35 €)
Brokastis. Izbraukšana uz Lihtenšteinas mini valstiņu. Ierašanās Lihtenšteinā, Vaducā- valsts galvaspilsētā, ko ar kājām var šķērsot pāris stundu laikā. Šīs valsts galvaspilsētiņu iepazīsim braucienā ar tūristu autovilcieniņu. Brīvais laiks suvenīru iegādei Lihtenšteinas galvaspilsētā Vaducā. Trīs māsu kalna pakājē Reinas krastā. Dodamies tālāk uz Šveices arhitektūras pērli Lucernu. Lucerna atrodas pašā Šveices centrā, viena no desmit pasaules tūristu iecienītākajām pilsētām. Pastaigas ekskursija pa pilsētas Vēsturisku centru: rātsnams, Ūdens tornis, Franciskāņu baznīca, Spennera (Pelavu) tilts, Kapelas tilts Lucernas simbolu pie Firvaldštates ezera, Jezuītu baznīca. Viens no atpazīstamiem tēliem pilsētai ir Vilhelm Tells. Brīvais laiks pilsētā - piedāvājam apmeklēt pilsētas muzejus, pabraukāt ar kuģīti Firvaldštates ezerā vai vienkārši baudīt pilsētas ainavu pie glāzes vīna!  Atgriešanas viesnīcā. Nakts viesnīcā.

4. diena
(Ekskursijas diena par papildus samaksu - 30 €)
Brokastis. Ekskursija uz Garmisch - Partenkirchen - viens no populārākajiem slēpošanas kūrortiem Vācijā. Skaists ciemats ar ēkām viduslaiku stilā. Pastaiga pa pilsētu: Marienplatz un Ludwigstrasse). Ekskursija uz Tiroles galvaspilsētu – Insbruku Jūs noteikti neatstās vienaldzīgu. Tā ir lieliska kūrortpilsēta ar tūkstošgadu vēsturi, kas divreiz bijusi arī ziemas Olimpisko spēļu mājvieta. Lieliskajā vecpilsētas daļā, kur it viss liecina par agrāko laiku Austrijas imperatoru varenību, Jūs varēsiet aplūkot Insbrukas simbolu – bijušo Habsburgu rezidenci „Zelta jumtu”, kā arī apmeklēsiet imperatora Maksimiliāna kapa vietu. Brauciens uz leģendāro muzeju ir viena no atmiņā paliekošākajām ekskursijām. Pazīstamāko dizaineru darinājumi, kas strādājuši austriešu arhitekta Andrē Hellera vadībā, „Swarovski kristālu pasaulē” pārsteidz ar oriģinalitāti un skaistumu. "Swarovski kristālu pasaulē” cilvēks jūtas kā iegrimis skaistā sapnī par daiļo. Ekskursijas programmā iekļauts arī pasaulē lielākā "Swarovski” veikala apmeklējums – tajā izstādīta ievērojamās austriešu firmas daudzveidīgā produkcija. Atgriešanas viesnīcā. Nakts viesnīcā.

5. diena
Brokastis. Mocarta dzimtā pilsēta - Zalcburga. Mūzikas festivālu pilsēta Zalcburga no 1993.gada ierakstīta UNESCO pasaules kultūras mantojuma sarakstā. Ekskursijas laikā redzēsim: Mirabellas pils un dārzi, Sv.Sebastjana kapsēta, kur mūža mierā dus Leopolds Mocarts un Konstance, Festivāla pils, pilsētas šūpulis Sv.Pētera klosteris un kapsēta (7.gs.), Sv.Franciska baznīca, arhibīskapu rezidence, Mocarta māja – muzejs. Brauciens cauri Austrijai un Čehijai. Nakts viesnīcā Čehijā.

6.diena
Brokastis. Brauciens cauri Čehijai, Polijai, Lietuvai. Vēla ierašanas Rīgā.

 

Ceļazīmē iekļauts:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000,- EUR)
  •  

Papildus izdevumi / “par papildus samaksu”:
Ekskursijas diena par papildus samaksu (3.diena) – 35 €
Ekskursijas diena par papildus samaksu (4.diena)– 30 €
Vaducas ekskursijas vilcieniņš - 6 €
Swarowski kristalu muzejs - 9.50 €
Mocarta māja-muzejs - 7 €
Pusdienas no 20 €
Kuģītis – 25 CHF 

 

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
Pase, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma; nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) ceļojumā līdzi jāņem pase un dzimšanas apliecība. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara.
Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes. 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme