TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Kalnu zeme Slovākija

5 dienas/ visas naktis viesnīcā

Izbraukšanas datumi:
11.07.; 27.08.2014.

 

Ceļojuma cena:
viena vieta autobusā - 159.00 EUR / 111.07 LVL
ar papildvietu autobusā – 50.00 EUR / 35.14 LVL
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL - 50.00 EUR / 35.14 LVL

 

1.diena.
6.00 izbraukšana no Rīgas. Brauciens cauri Lietuvai, Polijai. Pusdienu pauze Polijā. Nakts viesnīcā Polijas Slovākijas pierobežā.

2.diena.
Brokastis. Dienas pirmajā pusē dosimies uz vēsturisko Spiškas novadu. Apmeklēsiet vienas no lielākajām Eiropā – Spiškas pilsdrupas, kas atrodas leģendām apvītā kalnā, augstu virs apkārtējās teritorijas un vairākus gadsimtus piederējušas Polijas valdniekiem. Pilsdrupu un muzeja apskate. Pēcpusdienā brauciens ar plostiem pa Dunajecas upi (labos laikapstākļos), kas ir robeža starp Poliju un Slovākiju. Brauciens noris apmēram 2 stundas pa 11 km garu trasi. Brauciena laikā Jūs varēsiet jūsmot par apkārtējās dabas skaistumu, vērojot klintis un klausoties ūdens skaņās. Vakariņas nacionālā krodziņā, kur baudīsiet tradicionālos slovāku ēdienus, klausīsieties tautas mūziku, varēsiet piedalīties Karpatu tautas – goraļu – spēlēs un rotaļās. Vēlu vakarā ierašanās viesnīcā Slovākijā.

3.diena.
Brokastis. Liptovas reģiona apskate. Demanovas Brīvības ala – skaistākā un interesantākā ala Slovākijā ar unikāliem Dabas Mātes veidotiem stalaktītiem, stalagmītiem, “sniega zāli”, pazemes ezeriņiem un upi. Pastaiga pa marķētām takām Zemajos Tatros (labos laika apstākļos, iespējams uzkāpt Chopok virsotnē). Pēcpusdienā relaksācija ūdens atrakciju parkā “Aquacity” Popradā (slidkalniņi, tvaika pirts, saunas, masāžas strūklas, termālie baseini). Nakts viesnīcā Slovākijā. 

4.diena.
Brokastis. Viesnīcas numuriņu atbrīvošana. Brauciens uz Augstajiem Tatriem. Pastaiga pa kalnu takām Tatranska Lomnica un Stary Smokovec rajonā gar kalnu strautiem, ūdenskritumiem. Labos laika apstākļos iesakām ar pacēlāju uzbraukt Lomnicas smailē (2632 m) un pusdienas ieturēt kalnu krodziņā – hatā ar brīnišķīgu skatu uz kalniem.Augstie Tatri ir “mazākie no lielajiem”, salīdzinot ar pasaules augstāko kalnu rajoniem. Šeit vienas dienas, pat pāris stundu laikā varat izsoļot caur vairākām dabas zonām – no mežiem caur krūmājiem līdz augstkalnu pļavām un kailām klintīm...Kalnu takas Augsto Tatru nacionālajā parkā ir labiekārtotas, piemērotas jebkura vecuma tūristiem! Vakarā izbraukšana uz mājām. Nakts viesnīcā Polijā. 

5. diena.
Brauciens caur Poliju, Lietuvu. Vēlu vakarā atgriešanās Rīgā.

 

Ceļojuma cenā ietilpst:
brauciens ar ērtu tūrisma klases autobusu (WC, TV, DVD, Climat, virtuve),
Naktsmītne atbilstoši maršruta aprakstam – tūrisma klases *** viesnīcā, divvietīgie vai trīsvietīgie numuri ar labierīcībām, brokastis
Grupas vadītāja pakalpojumi.

Papildizdevumi:
Ieejas biļetes Spiškas pilsdrupās 5 EUR/bērniem 3EUR;
Brauciens ar plostiem pa Dunanajecas upi + plostnieku vakars 35 EUR/bērniem 27 EUR;
Demanovas Brīvības ala 8 EUR/bērniem 5 EUR;
Pacēlāji Augstajos un Zemajos Tatros 13-20 EUR;
Popradas ūdens parks AQUACITY 17 EUR/bērniem 14 EUR;

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.
 


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme