TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Weekend Varšavā!

Weekend Varšavā!
Izbaudi priekus Reča Pospoļitā


 Divas neaizmirstamas dienas Polijas galvaspilsētā!
(Autobusu tūre)
17.05.2014.; 28.06.2014.; 12.07.2014.

 

Cena vienam cilvēkam – 45.00 EUR / 31.63 LVL
Piemaksa par izmitināšanu vienvietīgā numuriņā – 20.00 EUR / 14.06 LVL
Piemaksa par papildus vietu autobusā – 20.00 EUR / 14.06 LVL

 

        Varšava – pilsēta, kurā nevar neiemīlēties. No pirmā acu skatiena tā pārsteidz ar savu skaistumu un tīrību. Tajā apvienojas unikāli vēsturiski arhitektūras pieminekļi, parki, mūsdienīgas celtnes un skaistas dabas ainavas.

 

Izbraukšana plkst. 6:00 no t/c Origo.

1.diena.
6:00 izbraukšana no Rīgas no t/c Origo. Pusdienu pārtraukums Polijā. Ap 16:00 ierašanās Varšavā. Varšavas apskates ekskursija (pēc vēlēšanās un par papildus samaksu), šīs dižās pilsētas interesantāko ievērojamo vietu apmeklēšana. Greznas katedrāles, senlaiku pilis, slaveni laukumi. Tās vēsture sākas XIII gs., arhitektūrā pārstāvēti gotikas, renesanses un baroka stila elementi. Varšavas Vecpilsēta ir iekļauta UNESCO Pasaules kultūras mantojumu sarakstā, kā lielisks paraugs vispārīgai vēsturisko celtņu (no XII gs. līdz XX gs.) rekonstrukcijai no drupām. Apskates objekti: Sigismunda kolonna – vecākais piemineklis Varšavā, Tirgus laukums - līdz XIX gs. administratīvais un tirdzniecības centrs, Varšavas barbakāns - nocietinājums starp ”Veco pilsētu” un ”Jauno pilsētu”, viena no galvenajām tūristu piesaistes vietām pilsētā, Sv. Jāņa katedrāle - viena no senākajām baznīcām Varšavā. Nakts viesnīcā Varšavā.

2.diena.
Brokastis. Brīva priekšpusdiena Varšavā vai (pēc izvēles un par papildus samaksu) ekskursija „Karaliskās pilis”. Ekskursijas laikā iepazīsieties ar Karaļpili , kur 300 gadus atradies arī Seims un 1791.g. 3.maijā tika pieņemta Konstitūcija. Šeit 1990.g. Lielbritānijas valdības pārstāvji nodeva Leham Valensam pirmskara prezidenta varas vēsturiskus simbolus. No šejienes 1995.g. svinīgi tika pārnesta urna ar pēdējā karaļa Augusta Poņiatovska pīšļiem uz Sv. Jana katedrāli.2. Pasaules kara laikā pils tika iznīcināta, bet no 1971. līdz 1974.g. pils tika pilnībā rekonstruēta tāda, kā tā izskatījās XVII gs. sākumā. Vilanovas ārpilsētas karaliskās rezidences apmeklējums. Vilanovas muzejpils un parks ir “Polijas Versaļa”, jo tā tika plānota pēc franču baroka ārpilsētas rezidenču parauga. Kompleksā ietilpst baroka stilā uzbūvētā pils, kā arī gleznieciskā parku sistēma jauktajā Anglijas ainavu un baroka stilā. Ap 14.00 izbraukšana mājup. Vēlu vakarā atgriešanās Rīgā.

 

Ceļojuma cenā ietilpst:

  • brauciens ar komfortablu autobusu, transporta un ceļa izdevumi,
  • Naktsmītnes atbilstoši maršruta aprakstam – tūrisma klases ** viesnīcā, divvietīgie vai trīsvietīgie numuri ar labierīcībām, brokastis,
  • grupas vadītāja pakalpojumi.

 

Papildus izdevumi:

  • Ekskursija pa Vecpilsētu - 10 EUR.
  • Ekskursija „Karaliskās pilis” - 20 EUR;
  • Ieejas biļetes muzejos;
  • Medicīniskā apdrošināšana;
  • Sabiedriskais transports.
  • Ieejas maksa ceļojumā minētajos apskates objektos
  • Sabiedriskā transporta izdevumi, pusdienas, vakariņas, personiskie tēriņi

 

Minimālais tūristu skaits 32 cilv.
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme