TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Čehu Šveices pasakainās dabas ainavas

Prāga – Čehu Šveice – Drēzdene

5 dienas / visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datumi:
16.07.; 06.08.; 20.08.2014

 

Ceļojuma cena:
viena vieta autobusā - 119.00 EUR / 83.63 LVL
ar papildvietu autobusā - 169.00 EUR / 118.06 LVL
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL - 50.00 EUR / 35.14 LVL

 

1 diena.
6:00 izbraukšana no Rīgas. Pa ceļam Latvija, Lietuva, Polija. Pusdienu pārtraukums Polijā. Nakts tranzīta viesnīcā Polijā, Vroclavas apkaimē.

2 diena.
Brokastis. Brauciens pāri Sudetu kalniem. Pusdienlaikā ierašanās Prāgā. Apskates ekskursija (pēc vēlēšanās, par papildsamaksu) pa Čehijas galvaspilsētu - Prāgu - pilsētu, kas nebeidz pārsteigt. Vecpilsētas apskate vietējā gida pavadībā: Svētā Vita gotiskā katedrāle, Prāgas Pils komplekss, Kārļa IV tilts ar 30 unikālām skulptūrām, Vecpilsētas laukums ar savu slaveno astronomisko pulksteni, Ebreju kvartāls, Karaliskais ceļš. Pēc ekskursijas brīvais laiks pilsētā. Palutiniet sevi ar vispopulārāko čehu nacionālo ēdienu- knēdeļiem (ir kviešu knēdeļi, kas atgādina baltmaizes mīkstumu, un kartupeļu knēdeļi, kas ir līdzīgi apceptam kartupeļu biezenim). Noteikti vajadzētu nogaršot slaveno sīpolu vai ķiploku zupu un senās virtuves ēdienus – medījuma pastēti vai pankūkas ar plūmju džemu. Arī sautēta cūkgaļa ar kāpostiem un cepta zoss ar kāpostiem ir iecienīti ēdieni. Čehu nacionālais dzēriens, protams, ir slavenais čehu alus! To Jūs varēsiet nogaršot kādā no nacionālajiem krodziņiem. Izbaudiet Prāgu visā tās krāšņumā. Neskaitāmie suvenīru veikaliņi, muzeji, atmosfēra – tas viss brīvajā laikā Jums liks justies kā pasakā! Nakts viesnīcā Prāgā.

3 diena.
Brokastis. Izbraukumu ekskursija uz  Čehu Šveici (pēc vēlēšanās, par papildsamaksu). Šeit Jūs atklāsiet dabas valdzinošo spēku, kāpjot klintīs pa speciāli izveidotām takām un vērojot elpu aizraujošus skatus no klints virsotnēm un vēlāk nokāpsiet aizā, kur Jums būs iespēja braukt ar laivu pa kalnu upi. Šī brauciena laikā Jums gar acīm aizskries dažādi dabas izveidoti tēli- zilonis, lācis, mērkaķis.
Atgriešanās Prāgā. Vakarā mākslas cienītājiem iesakām apmeklēt muzikālo strūklaku šovu (pēc vēlēšanas, par papildsamaksu). Izrāde sākas ar mūziku. Mūzikas takts gaisā „izmet” krāsainas ūdens strūklas. Viss mainās: strūklu vizuālais izskats, biežums, krāsas un košums. Burvīga ūdens-krāsu mūzika. Nakts viesnīcā Prāgā.

4 diena.
Brokastis. Pārbrauciens līdz Drēzdenei – „Florencei” uz Elbas. Iepazīšanās ar vēsturisko pilsētas daļu (pēc vēlēšanās, par papildsamaksu): teātra laukums, Cvingera pils, Rātslaukums, svētā Krusta baznīca. Cvingers – pils ansamblis, vācu baroka košs piemineklis ir milzīga, taisna esplanāde, kur ir paviljoni, varonīgas statujas, simetriskie dārzi un galerijas, Kroņa vārti, kas ir kronēti ar karalisko kroni no apzeltītā vara.  Tā nosaukums ir radies no vācu vārda „iekarot”, „uzvarēt”: vieta, kur atrodas Cvingers agrāk bija daļa no Drēzdenes cietokšņa. Šeit iekšā pagalmā notika turnīri, tika rīkoti svētki un salūti. Šodien šeit atrodas muzeji. Vecās pilsētas apskate vietējā gida pavadībā. Brīvajā laikā – tirdzniecības centru apmeklēšana, alus ar Bavārijas desiņām. Pārbrauciens līdz Polijai. Nakts viesnīcā Polijā, Vroclavas apkaimē.

5 diena.
Brokastis. Diena ceļā. Polija. Lietuva. Pusdienas pauze Polijā. Vēlu vakarā (naktī) atgriešanās Rīgā.

 

 

Ceļojuma cenā ietilpst:

  • brauciens ar ērtu tūrisma klases autobusu (WC, TV, DVD, Climat, virtuve),
  • Naktsmītnes atbilstoši maršruta aprakstam – tūrisma klases **/*** viesnīcās, divvietīgie vai trīsvietīgie numuri ar labierīcībām, brokastis
  • grupas vadītāja pakalpojumi

Piemaksas un papildus izdevumi:
Ekskursija Prāgā ar kājām vietējā gida pavadībā (apm.3.5 - 4 stundas)20 EUR;
Izbraukuma ekskursija uz Čehijas Šveici 25 EUR;
Ekskursija Drēzdenē ar autobusu un kājām vietējā gida pavadībā 25 EUR;
Ieejas biļetes muzejos, izklaides programmās;
Sabiedriskais transports Prāgā 24 – 32 Kč;
Pusdienas no 150 Kč;
Muzeji Prāgā 50 – 300 Kč;
Muzeji Drēzdenē 10-12 EUR;
Muzikālo strūklaku šovs 15 EUR. 

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme