TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Morāvija, Austrijas un Slovākijas mijiedarbība

MORAVSKY KRAS – ALUS DEGUSTĀCIJA – BRNO – PĀLAVAS - LEDNICES–VALTICES AREĀLS - VĪNA DEGUSTĀCIJA – VĪNE – BĀDENE – BRATISLAVA

6 dienas / Visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas dati:
15.07. – 20.07.2014.

 

Сeļazīmes cena:
 vieta autobusā - 255.00 EUR / 179.22 LVL
Piemaksa par papildvietu autobusā  - 65.00 EUR / 45.68 LVL
Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru  - 50.00 EUR / 35.14 LVL

 

 

1.diena
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Nakts viesnīcā 3*Brno apkaimē.

2.diena
Brokastis. Brauciens uz Moravsky Kras, kas ir vissenākais Morāvijas dabas aizsardzības objekts. Reģiona ezeri zemes apakšējos slāņos veido savdabīgus kanjonus jeb alas. Moravsky Kras to ir vairāk nekā 1000. Mēs Jums piedāvājam apskatīt vienu no alām. Iepazīšanās ar Morāvijas alus darināšanas vēsturi un procesu. Alus degustācija. Pārbrauciens uz Brno. Iepazīšanās ar pilsētu: Brīvības laukums, Švanzuvas pils – renesanses laikmeta skaistākā ēka pilsētā, Kleinuvu pils, senais Rātsnams, Parnas avots – pilsētas ūdens apgādes senākā sistēma, Kapucīņu klosteris, Bīskapu rezidence, Dītrihšteina – pilsētas lielākā pils, Sv. Pētera un Pāvila katedrāle. Nakts viesnīcā 3*Brno apkaimē.

3.diena
Brokastis. Izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 20 €) uz Bādenu pie Vīnes un Vīni. Laiks ceļā līdz Badenei pie Vīnes. Bādene pie Vīnes ir radusies kā kūrortpilsēta un, vienlaikus, ir nesusi arī ķeizariskās pilsētas titulu. Bādene atgūstot luksus kūrorta slavu joprojām spēj piesaistīt gan turīgus atpūtniekus un promenences, gan tūristus no visas Eiropas. Pēc pusdienā brauciens līdz Vīnei. Apskates ekskursija pilsētā vietēja gida pavadībā, krievu valodā. Habsburgu impērijas galvaspilsēta - Vīne. Iepazīšanās ar pilsētu - Ringštrāse ar pseidovēsturisko stila apbūvi, Stefana katedrāle, Rātsnams, Hofburga un Vīnes operas ēka. Brīvajā laikā iesakām kādā no daudzajām kafejnīcām nomalkot tasi īstu Vīnes kafiju vai vietējos restorānos nobaudīt īstu Vīnes šniceli. Iesakām apmeklēt Šēnbrunnas pili un parku, kura teritorijā atrodas arī Vīnes ZOO. Vakarā atgriešanās viesnīcā 3* Brno apkaimē.
 

4. diena
Brokastis. Izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 15 €) uz Morāvijas dienvidiem ar Pālavas dabas rezervāta apskati. Tas reģistrēts UNESCO dabas un biosfēras rezervātu uzskaitē. Mēs Jums piedāvājam apskatīt Lednices pils interjeru. Dienvidmorāvija daudziem asociējas ar Morāvijas vīnu. Savukārt, apmeklējot Grottu, Jums tiks piedāvāta īstā Morāvijas vīna degustācija. Pils teritorijā varat apskatīt eksotisko augu un palmu paviljonu. Ja vēlaties, varat uzkāpt Minareta skatu laukumā (62 m) un aplūkot areāla plašo teritoriju. Šajā reģionā mēs apmeklējam arī Lednices – Valtices areālu. Arī tas ir ierakstīts UNESCO dabas un kultūras pieminekļu sarakstā. Skaistā daba ar mežiem un ūdens krātuvēm, laukiem un koku alejām atstās Jums brīnišķīgus iespaidus. Lielisku ieskatu Morāviešu tradīcijas Jums ļaus izjust vakars nacionālā morāvu stilā. Iepazīšanās ar specifisko virtuvi, dzērieniem, mentalitāti un folkloru. Nakts viesnīcā 3*Brno apkaimē.
 

5. diena
Brokastis. Izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 10 €) uz Slovākijas galvaspilsētu Bratislava. Ierašanās Bratislavā. Apskates ekskursija vietējā gida pavadībā, krievu valodā. Jums būs iespēja apskatīt Bratislavas pili-cietoksni paskatītie uz pilsētu no putna lidojuma, Mihaēla tornis, Sv. Martina katedrāle, Mihaela vārti, Brīvības laukums, Hviezdoslava laukums, Devina pils, Rātsnams, Slovākijas nacionālā galerija, Farmācijas muzejs, Municipālais muzejs. Brīvajā laikā varēsiet apmeklēt kādu no Bratislavas muzejiem. Iesakām apmeklēt arī Slovākijas mākslas muzeju, lai gūtu iespaidu par Slovākijas vēstures liecībām. Paēst pusdienas kādā no daudzajiem pilsētas restorāniem un nobaudīt slaveno cūkgaļas gulašu ar kartupeļu klimpām. Pēcpusdienā izbraukšana uz Poliju. Īsa apstāšanās pie Trenčinas pils, bez pils interjera apskates. Nakts viesnīcā 3*Polijas teritorijā.

6. diena
Brokastis. Laiks ceļā. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cenā ietilpst:

• brauciens ar komfortablu autobusu (WC, TV, kondicionieris),
• transporta un ceļa izdevumi,
• dzīvošana 2* vai 3* viesnīcās pēc programmas (2-3-vietīgi numuri ar ērtībām), brokastis,
• grupas vadītāja pakalpojumi,
• pastaiga grupas vadītāja pavadībā Bādenē, Lednices – Valtices areālā,
• ekskursija Brno, profesionāla vietējā gida pavadībā krievu valodā.
 

Piemaksas un papildus izdevumi:
Izbraukuma ekskursija uz Austriju, ekskursaija Vīnē 20 €,
Izbraukuma ekskursija uz Morāvijas dienvidiem 15€,
Ekskursija Bratislavā ar gidu10 €,
Moravski Kras alas 170 Kč/~7 €, Alus degustācija 10 €,
Lednices pils 200 Kč/ ~8 €,
Valtices pils 200 Kč/~8 €,
Nacionālais vakars ~20 €,
Pusdienas Čehijā no 200 Kč/~8 €,
Pusdienas Austrijā no 10 €,
Muzeji Vīnē no 10 €,
Pusdienas Slovākijā no 10 €,
Pilsētas sabiedriskais transports,
„BTA Insurance Company'' SE medicīniskā apdrošināšana 5.40 € (pēc 65 gadu vecuma 10.80 €).
 

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme