TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Romantiskā Čehija

ČESKI RAJ – PRĀGA – MUZIKĀLĀS STRŪKLAKAS - HLUBOKAS PILS – ČESKI KRUMLOV – SIHROVAS PILS

6 dienas / Visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas dati:
14.07. – 19.07.2014.

 

Сeļazīmes cena:
 vieta autobusā - 240.00 EUR / 168.67 LVL
Piemaksa par papildvietu autobusā  - 65.00 EUR /
45.68 LVL
Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru  - 50.00 EUR / 35.14 LVL


1.diena
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Nakts viesnīcā 3* Polijas teritorijā.

2.diena
Brokastis. Laiks ceļā. Pastaiga Českij Raj - Prahovas klinšu parkā - sportiskiem tūristiem un dabas mīļotājiem. Prahovas klinšu parks – viens no senākiem dabas rezervātiem Čehijas Republikā. Dabas brīnums, kas veidojies daudzu miljonu gada garumā. Pastaiga starp klinšu blokiem un pa šaurām, klintīs izkaltām takām. Smags, bet patīkams pārgājiens 3,5 km garumā (~2,5h): skatu laukumi, neaprakstāmi dabas brīnumi un unikālas ainavas. Vakarā ierašanas Prāgā. Izvietošanas viesnīcā. Muzikālo strūklaku priekšnesuma apmeklējums, kur muzikālus priekšnesumus ar datora palīdzību sinhroni papildina elpu aizraujošs krāsainu gaismu un ūdens strūklu fons. Pārsteidzošs aizraujošās dienas noslēgums! Nakts viesnīcā 3* Prāgā.
 

3.diena
Brokastis. Prāga – pilsēta, kura pati par sevi ir mīkla. Viņas maģiskais raksturs piesaista. Vecpilsētas apskate gida pavadībā: gotiskā Sv. Vita katedrāle, Prāgas Kremlis ar tā trim pagalmiem, Kārļa tilts ar tā unikālajām 30 skulptūrām, Staromestskas laukums, pasaules slavenie kuranti, Karaliskais ceļš. Brīvs laiks pilsētā, ko varat veltīt savu vēlmju apmierināšanai. Tūkstošiem cilvēku no visas pasaules brauc uz Čehiju, lai pastaigātos pa Prāgas ielām, nogaršotu populāro Čehu alu, atklātu Čehu stikla krāšņo pasauli, baudītu unikālo atmosfēru un apmeklētu kādu no neskaitāmajiem Prāgas muzejiem. Iepazīstiet savu Prāgu! Pastaiga Višegradā. ZOO, Eifeļa tornis, kruīzs pa Vltavas upi, Vaska figūru, Rotaļlietu, Marionešu, Miniatūru, Šokolādes, Nacionālais, Prāgas pilsētas, Franca Kafkas, Alfonsa Muhas u.c. muzeji. Iespēja apmeklēt kādu no Prāgas gleznu galerijām vai Salvadora Dalī un Alfonsa Muhas gleznu izstādes. Vakarā Jums ir iespēja apmeklēt senāko restorānu – alus darītavu, Prāgas Jaunās pilsētas teritorijā “U Fleku” un Šveika krodziņu – iecienītāko tūristu restorānu “U Kaliha”, vai kādu citu no Prāgas romantiskajiem restorāniem, nobaudīt čehu alu un nacionālo virtuvi. Nakts viesnīcā 3* Prāgā.

4.diena
Brokastis. Pēc vēlēšanās piedāvājam izbraukuma ekskursiju (par papildus samaksu 20 €) uz Bohēmijas dienvidiem. Laiks ceļā. Hlubokas pils apmeklējums. Jūs pārliecināsieties par to, ka šī pils pamatoti tiek dēvēta par Čehijas visromantiskāko pili. Unikālo pils interjeru apskate. Eksterjers, interjers un atrašanās vieta pārsteidz un sajūsmina. Ierašanās Česki Krumlov – unikāla pilsēta, kuras centrs, ko ieskauj Vltavas upe, ir saglabājis viduslaiku atmosfēru ar šauru ieliņu labirintu. Gan pilsētas centrs, gan pils komplekss ir iekļauti UNESCO aizsardzībā. Pilsēta tika uzcelta apkārt 13.gs. pilij, kas celta izmantojot gotikas, renesanses un baroka elementus. Tas ir izcils nelielas Centrāleiropas viduslaiku pilsētas piemērs, kuras arhitektūras mantojums ir pateicību parādā tā mierīgai attīstībai vairāk kā 5 gadsimtu garumā. Brīvajā laikā iesakām apmeklēt Česki Krumlov pili un apskatīt interjeru, Viduslaiku spīdzināšanas instrumentu, Vaska figūru, Rotaļlietu un Marionešu muzejus vai Egona Schieles mākslas galeriju. Ekskursija pa Česki Krumlov vecpilsētas ielu un pagrabu labirintiem. Leģendas un vēstures noslēpumi. Laiks ceļā. Atgriešanās Prāgā. Nakts viesnīcā 3* Prāgā.

5.diena
Brokastis. Numuru atbrīvošana. Brauciens uz romantiskā vēsturisma stilā celto Sihrovas pili, franču dinastijas - Roganu bijušo īpašumu. Pils interjera apskate: dinastijas portretu galerija, bagātīga ieroču kolekcija, vara, alvas, keramikas un stikla trauki, antikvāras mēbeles… Šī pils ar greznajiem aristokrātu apartamentiem neatstās Jūs vienaldzīgus. Laiks ceļā. Polija. Nakts viesnīcā 3* Polijā.

6.diena
Brokastis. Diena ceļā. Polija. Lietuva. Naktī atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cenā ietilpst:

• brauciens ar komfortablu autobusu (WC, TV, kondicionieris),
• transporta un ceļa izdevumi,
• dzīvošana 2* vai 3* viesnīcās pēc programmas (2-3-vietīgi numuri ar ērtībām), brokastis,
• grupas vadītāja pakalpojumi,
• ekskursija Prāgā un Česki Krumlovā profesionāla vietējā gida pavadībā, krievu valodā.
 

Piemaksas un papildus izdevumi:
Izbraukuma ekskursija uz Bohēmijas dienvidiem 20 €,
Sabiedriskais transports Prāgā 24 – 32 Kč,
Muzikālās strūklakas 220 Kč,
Pusdienas no 150 Kč,
Muzeji Prāgā 50 – 300 Kč,
Kruīzs ar kuģīti pa Vltavas upi 200 – 650 Kč,
Prahovas klinšu parks 60 Kč,
Hlubokas pils 260 Kč,
Sihrovas pils 150 Kč,
Pilsētas sabiedriskais transports,
„BTA Insurance Company'' SE medicīniskā apdrošināšana 5.40 € (pēc 65 gadu vecuma 10.80 €).
1 € ~ 24 Kč

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme