TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Parīze manos sapņos

PARĪZE - NORMANDIJA – BRETAŅA BERLĪNE – LUKSEMBURGA – PARĪZE - LAMANŠAS KŪRORTI - SENMALO – NORMANDIJA UN BRETAŅA – MONSANMIŠELA ABATIJA - KANKALA – DOVILA - TRUVILA – ONFLĒRA – RUĀNA - AMSTERDAMA

9 dienas / Visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datumi:
18.07.; 05.09.2014.

 

Ceļojuma cena:
viena vieta autobusā - 490.00 EUR / 344.37 LVL
ar papildvietu autobusā - 620.00 EUR / 433.11 LVL
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL – 695.00 EUR / 485.51 LVL

 

1. diena
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Nakts viesnīcā 3* Polijas teritorijā.

2. diena
Brokastis. Mūsdienu Berlīne - ir viena no visspilgtākajām, daudzpusīgākajām un enerģiskākajām Eiropas pilsētām. Vēsturiskie pieminekļi, lielās tirdzniecības pasāžas, ekstravagantie veikaliņi, daudzās suvenīru bodītes, slavenais Berlīnes zoodārzs, Brandenburgas vārti, 368 metrus augstais televīzijas tornis ar skatu laukumu un rotējošo restorānu, muzeju sala. Apskates ekskursija ar autobusu un kājām vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu 10 €). Laiks ceļā. Nakts viesnīcā 3* Vācijas teritorijā.

3. diena
Brokastis. Pārbrauciens uz Luksemburgas Lielhercogisti. Piedāvājam doties pastaigā gar krāšņām mājām, elegantām vitrīnām un baudīt mierīgo, nesteidzīgo ikdienas ritmu. Pilsētas apskates ekskursija: Konstitūcijas laukums, Notr-Dame katedrāle, Gijoma laukums. Apskates ekskursija kājām vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu 10 €). Vakarā ierašanās Parīzē. Parīze - eleganta, mīklaina un neizprasta. Šajā pilsētā katrs atrod to, par ko ir sapņojis.  Piedāvājam izbraukt kruīzā ar kuģīti pa Sēnu, klausoties stāstā par pilsētu un izbaudot frančiem raksturīgās mūzikas skaņas.  Kuru gan var atstāt vienaldzīgu naksnīgā Parīze? Piedāvājam autobusa ekskursiju „Naksnīgās Parīzes romantika”, ar foto pauzēm 21. gadsimta rajonā Defans, pie Triumfa arkas, pie Trokadero, no kurienes paveras galvu reibinošs skats uz izgaismoto Eifeļa torni... (par papildus samaksu 10 €). Nakts viesnīcā 2* Parīzē.

4. diena
Brokastis. Apskates ekskursija: Rātslaukums, Konkordijas laukums, Triumfa arka, Zvaigznes laukums, Aleksandra III tilts, Trokadero, Šaijo pilis, Invalīdu nams, Burbonu pils, Opera, Latīņu kvartāls, Panteons, Sorbonna, Luksemburgas dārzs, Eifeļa tornis – Parīzes simbols. Sitē sala – Parīzes Dievmātes katedrāles apmeklējums. Jums būs iespēja apmeklēt parfimērijas muzeju „Fragonar”, kur uzzināsiet smaržu radīšanas noslēpumu un iegādāsities slavenās franču smaržas ar atlaidēm. Vakarā dosimies pastaigas ekskursijā uz Monmartru - gleznaino mākslinieku rajonu. Svētās Sirds Bazilikas apskate. Par labāko suvenīru no Parīzes Jums var kļūt Jūsu portrets, kuru ir zīmējis mākslinieks Tertra laukumā. Molen Rūž dzirnavas un Pigalo laukums.  Brīvajā laikā rekomendējam pacelties Eifeļa tornī, paklaiņot pa Parīzes ielām un kvartāliem vai pasēdēt mājīgā kafejnīcā. Laiks ceļā. Nakts viesnīcā 2* Francijā Havras apkaimē.

5. diena
Brokastis. Izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 20 €) uz Monsanmišelu – Svētā Miķeļa salu, kuru uzskata par astoto pasaules brīnumu, abatija uz granīta klints jūras līcī, tā atrodas uz robežas starp Normandiju un Bretaņu. Šeit vērojams paisuma – bēguma rekords Eiropā – 15 metri, kā arī tā ir viena no ievērojamākajām svētceļojuma vietām kristīgajā pasaulē. Viduslaiku abatijas Monsanmišel apmeklējums un pastaiga pa salas ieliņām. Sidra, kalvadosa un normandiešu cepumu degustācija. Jūs neatstās vienaldzīgus viduslaiku Fužēra un tās varenā pils. Īsa foto pauze Lamanša līča krastā, Senmalo. Vakarā piedāvājam nobaudīt svaigas austeres un jūras veltes Kankalā, okeāna krastā ar skatu uz Mont-St-Michel. Nakts viesnīcā 2* Francijā Havras apkaimē.

6. diena
Brokastis. Laiks ceļā. Atpūta pie okeāna vai izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 20 €). Dovila – Francijas „ziedošā krasta” elitārs kūrorts ar lieliskām smilšu pludmalēm, kas izdaudzinātas Claude Lelouch filmā „Vīrietis un sieviete”. Šeit labprāt atpūšas pasaules slavenības. Truvila – izsmalcinātā kūrorta zona Lamanšs, kur atpūšas franču aristokrātija un elite no visas pasaules. Iespaidīgs Francijas kultūras centrs. Neskaitāmi zivju restorāni un Normandijas nacionālā virtuve, zivju tirgus, kur var iegādāties svaigas jūras veltes. Onflēra – pats senākais un demokrātiskākais Normandijas kūrorts. Nakts viesnīcā 2* Francijā Havras apkaimē.

7. diena
Brokastis. Laiks ceļā. Pārbrauciens uz Normandijas galvaspilsētu Ruānu. Pilsēta atrodas ziemeļrietumos no Parīzes, Sēnas krastos. Tā ir liela, skaista un ar vēsturi bagāta pilsēta. Ievērojamākās vietas pilsētā: Tiesu pils, Notre – Dame katedrāle, Senmaklū un Sentuena baznīcas. Pastaiga pa pilsētu. Brauciens pa Francijas, Beļģijas teritoriju.  Nakts viesnīcā 2/3*Nīderlandes teritorijā.

8. diena
Brokastis. Laiks ceļā. Ierašanās Amsterdamā - senās ēkas, unikālie kanāli un tilti, tā ir neparasta pilsēta, kur valda absolūtās brīvības atmosfēra. Tik izsmalcināti pilsētas veidolā apvienojas mūsdienīgās tehnoloģijas un vēsturiskā savdabība. Dam laukums – centrālais laukums, Karaļu pils un Tiso kundzes pirmais vaska figūru muzejs, Rembranta laukums. Slavenais „Rozā kvartāls”. Tkskursija ar vietējo gidu (par papildus samaksu 10 €). Kruīzs ar kuģīti pa pilsētas kanāliem.  Iespēja apskatīt kā tiek darinātas koka tupeles un siers. Siera degustācija ar iespēju iegādāties. Nakts viesnīcā 3* Polijas teritorijā. 

9. diena
Brokastis. Laiks ceļā. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā /naktī/ atgriešanās Rīgā.

 

Ceļojuma cenā ietilpst:

  • brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris) , transporta un ceļa izdevumi,
  • dzīvošana 2* vai 3* viesnīcās pēc programmas (2-3-vietīgie numuri ar ērtībām), brokastis,
  • grupas vadītāja pakalpojumi,
  • ekskursija Parīzē profesionāla vietējā gida pavadībā krievu valodā.

Piemaksas un papildus izdevumi:
Kruīzs ar kuģīti pa Sēnu 12 €;
Eifeļa tornis 8.50-14 €;
Ekskursija „Naksnīgās Parīzes romantika” 10 €;
Ekskursija Berlīnē /ar autobusu un kājām vietējā gida pavadībā/ 10 €;
Parīzes sabiedriskais transports ~ 1.7 €;
Moulin Rouge kabare 110 €;
Kuģītis Amsterdamā 10 €;
Ekskursija uz Dovilu, Truvilu, Onflēru 20 € ;
Ekskursija Luksemburgā ar vietējo gidu 10 €;
Ekskursija uz Monsanmišelu, San Malo, Kankale 20 €;
Iejas biļete Monsanmišelas pilī 8 €; Ekskursija Amsterdamā ar vietējo gidu 10 €;
Ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos;
Pilsētas sabiedriskais transports;
'BTA Insurance Company'' SE medicīniskā apdrošināšana 8.10 € (pēc 65 gadiem 16.20 €).

 

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:

  • LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
  • Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
  • Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme