TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Romantiska Parīze

8 dienas / visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datums:
19.07.; 16.08.2014.

 

Ceļojuma cena:
viena vieta autobusā - 249.00 EUR / 175.00 LVL
ar papildvietu autobusā - 100.00 EUR / 70.29 LVL
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL - 100.00 EUR / 70.29 LVL

 

1.diena.
5:15 izbraukšana no Rīgas. Pa ceļam Lietuva, Polija. Nakts tranzītviesnīcā Polijas Vācijas pierobežā Torzymas apkaimē.

2.diena.
Brokastis. Pa ceļam Vācija. Vakarpusē ierašanās privātajā siera darītavā Amsterdamas apkaimē, kur Jūs uzzināsiet īstā Holandes siera pagatavošanas noslēpumus, kā arī jūsu acu priekšā dažu minūšu laikā tiks izgatavotas slavenās koka tupeles - klompes. Var nodegustēt un iegādāties iepatikušos sierus(11.00 EUR/ kg), kā arī dažādus suvenīrus. Vakarā iesakām izbaudīt Amsterdamas kolorītu stundu ilgā braucienā ar kuģīti pa Amsterdamas kanāliem (ar informāciju krievu un angļu valodā) - pēc vēlēšanās un par papildu samaksu.Nakts viesnīcā Holandē, Ziemeļholandes provincē.

3.diena.
Brokastis. Dimantu muzeja apmeklējums (bezmaksas )Dimantu muzejs – mūsdienīgs muzejs, kurš atrodas speciāli šim mērķim iekārtotā lielajā villā Paulus Potterstraat, tikai dažu minūšu attālumā no Valsts muzeja un Van Goga muzeja." Diamond Coster" eksistē jau kopš 1840. gada un nodarbojas ar dimantu pulēšanu, slīpēšanu un dimantu pārdošanu. Turpinājumā ekskursija ar vietējo gidu apmēram 2 stundas Amsterdamā (pēc vēlēšanās un par papildus samaksu). Brīvs laiks apmēram 2 stundas, lai Jūs varētu iegādāties suvenīrus, paēst vai vienkārši iejukt lielajā cilvēku drūzmā, gremdējoties Amsterdamas atmosfērā. Pusdienlaikā izbraukšana uz Parīzi. Nakts viesnīcā Lielajā Parīzē.

4.diena.
Brokastis. Ierašanās Parīzē ap 12.00. Brīvs laiks vai Ekskursija Parīzē ar kājām un autobusu (pēc vēlēšanās un par papildus samaksu). Pirmajā dienas pusē iepazīšanās ar Monmartru, kur var pacelties pa kāpnēm vai, uzbraucot ar funikulieri. No kalna augstienes, kas atrodas 130 metru augstumā, paveras unikāls skats uz Parīzi. Jūs varēsiet apmeklēt Svētās Sirds baziliku, kā arī pastaigāties pa gleznainām kvartāla ieliņām, kurās dzīvoja un darbojās Monē, Tulūzs-Lotreks, Van Gogs, Dega, Kubre un daudzi citi. Tāpat, Jūs redzēsiet Tertra laukumu, kura pēc tradīcijas bija iemīļotākā mākslinieku satikšanās vieta. Apskates ekskursijas turpinājumā apmeklēsiet Fragonār smaržu muzeju. Ekskursijas laikā Jums būs iespēja uzzināt parfīma rašanās vēsturi un to, kā taisa parfīmu. Gar sienām – stikla skapji ar eksponātiem. Tajos rūpīgi glabājas viss, kas ir saistīts ar smaržām, kolekcija katru gadu tiek papildināta ar jaunākiem aromātiem. Ekskursijas nobeigumā smaržu degustācija un iespēja iegādātie smaržas par rūpnīcas cenām – labākais suvenīrs no Francijas, kas tiek dēvēta par pasaules modes noteicēju smaržās.
Jūs redzēsiet Elizejas laukus un Triumfa arku, Saskaņas laukumu un Madlēnas baznīcu, Lielo Operu, Vandoma laukumu.... Pavisam cits skats uz Parīzi ir no Sēnas, tālab iesakām stundu garu izbraukumu ar kuģīti (informācija krievu un angļu valodās). Dienas nobeigumā aicinām Jūs pacelties Monparnasas tornī, kur Jūs no 56.stāva skatu laukuma varēsiet pārliecināties, kāpēc Parīzi dēvē par " Balto pilsētu". Nakts viesnīcā Lielajā Parīzē.

5.diena.
Brokastis. Ekskursijas turpinājums ar kājām un metro. Jūs redzēsiet Parīzes Dievmātes katedrāli, rātsnamu, Latīņu kvartālu, Konsjeržerī, Jauno tiltu, Bukinistu krastmalu, Sen Žermēna baznīcu, Karaļpili, Comedie Frances teātri, Luvru, Otrajā dienas pusē – brīvais laiks muzeju apmeklējumiem vai vienkārši iesakām pasēdēt kādā no Parīzes parkiem, Sēnas krastmalā vai Latīņu kvartāla omulīgajās kafejnīcās. Nakts viesnīcā, Lielajā Parīzē. 

6.diena.
Brokastis. Brīvas laiks Parīzē līdz 12.00 vai izbraukums uz Versaļu par papildus samaksu - lielāko XVII gs. arhitektūras pieminekli, kurš stipri ietekmēja pilsētas plānošanu XVIII gs. Versaļa ir kļuvusi par „ideālu pilsētu”, par kuru sapņoja un rakstīja Renesanses ēras autori. Mēs apmeklēsim Versaļas pils parku, no kura paveras vislabākie skati uz pili un tās apkārtni. Ja vēlēsieties, varēsiet apmeklēt arī pašu pili – ieejas biļete 14.00 EUR. Ap 11.30 izbraukšana no Versaļas. Ceļš mājup. Nakts IBIS Bugdet tīkla tranzītviesnīcā, Vācijā, Hannoveres apkaimē.

7. diena.
Brokastis. Otrajā dienas pusē Berlīnes apmeklējums – košās, stilīgās un mūsdienīgās pilsētas! Brīvs laiks vai 2 stundu ekskursija par papildus samaksu ar autobusu un izkāpšanu uz fotopauzēm pie slavenākajiem objektiem - Brandenburgas vārti, 368m augsts televīzijas tornis ar skatu laukumu un  rotējošu restorānu, Vācu un Franču katedrāles, Reihstāga stikla kupols, Unter den Linden, Muzeju sala. Pēc ekskursijas brīvs laiks, lai Jūs varētu iegriezties kādā no Berlīnes veikaliem vai kafejnīcām. Nakts tranzītviesnīcā, Polijas teritorijā Koņinas apkaimē.

8. diena.
Brokastis. Ceļš mājās. Pa ceļam Polija, Lietuva, Latvija. Pusdienu pauze kādā  no Polijas kafejnīcām. Vakarpusē atgriešanās Rīgā.

 

Ceļojuma cenā ietilpst:
brauciens ar ērtu tūrisma klases autobusu (WC, TV, DVD, Climat, virtuve),
naktsmītnes atbilstoši maršruta aprakstam – tūrisma klases **/*** viesnīcās, divvietīgie vai trīsvietīgie numuri ar labierīcībām, brokastis
atpakaļceļā Polijā * tranzītviesnīca, divvietīgie vai trīsvietīgie numuri ar labierīcībām, brokastis-zviedru galds
grupas vadītāja pakalpojumi

Papildus izmaksas:
Apskates ekskursija Amsterdamā – 20 EUR,
Apskates ekskursija Parīzē (2 dienas) – 50 EUR ( cenā iekļautas arī metro biļetes, ko izmantosim ekskursijas laikā)
Apskates ekskursija Berlīnē – 15 EUR,
Ieejas biļetes muzejos, izklaides programmas,
Sabiedriskais transports Parīzē 1.70 EUR,
Kuģītis pa Sēnu - 13 EUR,
Kuģītis Amsterdamā – 15 EUR
Eifeļa tornis - 9-12 EUR,
Pusdienas no 10 EUR,
Monparnasas tornis - 14 EUR,
Transfērs uz Versaļu - 10 EUR.
Ieejas biļete Versaļas pilī – 14 EUR,
Luvra - 11 EUR

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.
 


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme