TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Klasiskā Parīze un Versaļa

BERLĪNE – PARĪZE - KRUĪZS AR KUĢĪTI - LUVRAS APMEKLĒJUMS – VERSAĻA –
DISNEJLENDA –AMSTERDAMA

7 dienas / Visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datumi:
22.06.;
13.07.; 03.08.; 17.08.; 20.09.; 05.10.; 19.10.2014.

 

Сeļazīmes cena:
 vieta autobusā - 355.00 EUR/ 256.52 LVL
Piemaksa par papildvietu autobusā  - 115.00 EUR / 80.82 LVL
Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru  - 135.00 EUR / 94.88LVL

 

 

1. diena.
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Nakts viesnīcā 3* Polijas teritorijā.
 

2. diena.
Brokastis. Apskates ekskursija ar vietējo gidu (par papildus samaksu 10 €). Mūsdienu Berlīne - viena no visspilgtākajām, daudzpusīgākajām un enerģiskākajām Eiropas pilsētām. Vēsturiskie pieminekļi, lielās tirdzniecības pasāžas, ekstravagantie veikaliņi, daudzās suvenīru bodītes, slavenais Berlīnes zoodārzs, Brandenburgas vārti, 368 metrus augstais televīzijas tornis ar skatu laukumu un rotējošo restorānu - tā ir Berlīne! Nakts viesnīcā 3*Vācijas teritorijā.
 

3. diena.
Brokastis. Dienas otrajā pusē ierašanās Parīzē. Parīze - eleganta, mīklaina un neizprotama… Cilvēki no visām pasaules malām brauc uz šejieni, lai pastaigātos pa Elizejas laukiem. Monmartras un Latīņu kvartāla seno ieliņu neatkārtojamā atmosfēra, Sēnas krastmalas ar bukinistiem, omulīgas kafejnīcas, grezno piļu, parku un seno ēku burvība. Šeit katrs atrod to, par ko bija sapņojis. Ekskursija sākas ar Luvras apmeklējumu. Luvra - lielākais muzejs pasaulē, kura šedevri ir zināmi katram – Mona Liza, Venus de Milo, Napoleona apartamenti u.c. Vakarā piedāvājam izbraukt kruīzā ar kuģīti pa Sēnu, klausoties stāstā par pilsētu un izbaudot frančiem raksturīgās mūzikas skaņas. Kuru gan var atstāt vienaldzīgu naksnīgā Parīze? Piedāvājam autobusa ekskursiju „Naksnīgās Parīzes romantika”, ar foto pauzēm 21. gadsimta rajonā Defans, pie Triumfa arkas, pie Trokadero, no kurienes paveras galvu reibinošs skats uz izgaismoto Eifeļa torni... (par papildus samaksu 15 €). Nakts viesnīcā 2* Parīzes centrā..
 

4. diena.
Brokastis. Apskates ekskursija: Rātslaukums, Konkordijas laukums, Triumfa arka, Zvaigznes laukums, Aleksandra III tilts, Trokadero, Šaijo pilis, Invalīdu nams, Burbonu pils, Opera, Latīņu kvartāls, Panteons, Sorbonna, Luksemburgas dārzs. Pastaigas ekskursija Monmartrā - gleznainajā mākslinieku rajonā. Svētās Sirds Bazilikas apskate. Par labāko suvenīru no Parīzes Jums var kļūt Jūsu portrets, kuru ir zīmējis mākslinieks Tertra laukumā. Molen Rūž dzirnavas un Pigalo laukums. Sitē sala – Parīzes Dievmātes katedrāle. Jums būs iespēja apmeklēt parfimērijas muzeju „Fragonar”, kur uzzināsiet smaržu radīšanas noslēpumu un būs iespējams iegādāties slavenās franču smaržas ar atlaidēm. Vakarā iesakām pacelties Eifeļa tornī – Parīzes simbolā. No tā Jums pavērsies elpu aizraujošs skats uz tumsas un gaismas rotaļu pārņemto Parīzi. Nakts viesnīcā 2* Parīzes centrā.

5. diena.
Brokastis. Viesnīcas numuru atbrīvošana. Brīvs laiks pilsētā. Pēc vēlēšanās izbraukuma ekskursija uz Versaļu (par papildus samaksu 15€). Versaļa – viena no pašām skaistākajām karaļu rezidencēm Francijā. Versaļas pils: spoguļgalerijas, lielo karaļa un karalienes apartamentu, kroņprinču un princešu apartamentu apskate. Versaļas pils parks ir īsts mākslas darbs. Ļoti spilgti tiek atainots 17.gadsimta stils: pils ar gleznu kolekcijām, parks ar siltumnīcām, strūklakām, baseiniem un daudzām statujām. Atrakciju cienītājiem iesakām šo dienu pavadīt atrakciju parkā Parīzes Disnejlenda (individuāls apmeklējums) - tā ir vesela brīnumu un izklaižu pasaule. Tas ir milzīgs komplekss, kurā ietilpst Disneyland Park un Walt Disney Studios Park. Dienu varat veltīt arī pastaigai pa Parīzi, iepazīstot tās ievērojamākos apskates objektus individuāli. Vakarā izbraukšana uz Amsterdamu. Nakts viesnīcā 2* Francijas teritorijā.

6. diena.
Brokastis. Laiks ceļā. Apskates ekskursija ar vietējo gidu (par papildus samaksu 10€ ). Amsterdama - senās ēkas, unikālie kanāli un tilti, tā ir neparasta pilsēta, kur valda absolūtās brīvības atmosfēra. Tik izsmalcināti pilsētas veidolā apvienojas mūsdienīgās tehnoloģijas un vēsturiskā savdabība. Dam laukums, Karaļu pils un Tiso kundzes pirmais vaska figūru muzejs, Rembranta laukums. Slavenais „Rozā kvartāls”. Kruīzs ar kuģīti pa pilsētas kanāliem. Laiks ceļā. Nīderlande. Vācija. Nakts viesnīcā 3* Polijas teritorijā.

7. diena.
Brokastis. Laiks ceļā. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā (naktī) atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• dzīvošana 2* vai 3* viesnīcās pec programmas (2-3-vietīgie numuri ar ērtībām), brokastis,
• grupas vadītāja pakalpojumi,
• ekskursija Parīzē, profesionāla vietējā gida pavadībā krievu valodā.
 

Piemaksas un papildus izdevumi :
Berlīnes Zooloģiskais dārzs 13-20 €;
Brauciens ar kuģīti pa Sēnu 12 €;
Versļas pils un parks – ieejas biļete - 15 €;
Izbraukuma ekskursija uz Versaļu 15 €; Eifeļa tornis 8.50-14 €;
Luvra (ar gidu) 12 (27) €;
Disnejlenda 69/49 €;
Moulin Rouge 110 €;
Mdm Tiso muzejs 23 €; Metro biļete Parīzē 1.70 €;
Kuģītis Amsterdamā 9 €;
Ekskursija „Naksnīgās Parīzes romantika” 15 €;
Brauciens ar autobusu uz Disnejlendu 15 € (ja vēlas lielākā grupas daļa);
Ekskursija Berlīnē /ar autobusu un kājām vietējā gida pavadībā/ 10 €;
Ekskursija Amsterdamā vietējā gida pavadībā 10 €;
pilsētas sabiedriskais transports;
'BTA Insurance Company'' SE medicīniskā apdrošināšana 6.30 € (>65 gadiem 12.60 €).

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme