TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Norvēģijas fjordu panorāma

Stokholma – Oslo – Sognes fjords – Hardangerfjords – Orebro – Upsāla 

6 dienas/visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datums:
17.07.2014.


Ceļojuma cena:
1 vieta autobusā - 325.00 EUR / 228.41 LVL
ar papildvietu autobusā - 425.00 EUR / 298.69 LVL
Piemaksa par single numuriņu - 250.00 EUR/ 174.64 LVL

 

1.diena
Plkst.15.30 tikšanās Rīgas pasažieru ostā, lai plkst.17.30 dotos ceļā ar prāmi Rīga – Stokholma (M/S Romantika vai M/S Izabella) Uz prāmja muzikāla izklaides programma, tax-free veikali, kafejnīca, bārs, bufete, vakariņas restorānā par papildus samaksu. Nakts uz prāmja.

2.diena
Brokastis – zviedru galds uz prāmja no plkst.7.00 – 9.00, par papildus samaksu. Ierašanās Stokholmā plkst. 10.30. Zviedrijas galvaspilsēta atrodas starp Baltijas jūru un Melarēna ezeru, uz 14 salām, tāpēc tiek saukta par „Ziemeļu Venēciju”. Pilsētas apskates ekskursijas laikā - rātsnams, karaļpils, Bruņinieku nams, opera, teātris u.c. Pilsētas sirds ir Gamla Stan vecpilsēta, mājīga un viesmīlīga, staigājot pa vecpilsētas ieliņām iejutīsities pagājušo gadu simteņu atmosfērā. Brauciens līdz Oslo. Nakts viesnīcā Oslo apkārtnē.

3.diena
Ekskursijas diena par papildus samaksu. Agra izbraukšana, brokastīs ceļamaize. Brauciens līdz lielākajam Norvēģijas fjordam Sognefjordam, kas no Norvēģu jūras iespiežas sauszemē vairāk nekā 200km garumā, šo fjordu apņem stāvi klinšaini kalni ar iespaidīgām virsotnēm, kuri paveroties atklāj skatu uz gleznainiem maziem ciematiņiem ar koka baznīcām. Fjordam ir vairāki atzari, tai skaitā Nerojfjords, kas ir tik šaurs, ka liekas, ka tajā iebraucis kuģis pazūd tunelī......Varenajā fjordu valstībā tiek piedāvāti dažādi kruīzu maršruti, dosimies minikruīzā pa Sognefjordu. Brauciens ar Flamsbānīti pa skaistāko Norvēģijas dzelzceļa panorāmas maršrutu. Atgriešanās viesnīcā.

4. diena
Brokastis viesnīcā. Apskates ekskursija Norvēģijas galvaspilsētā Oslo. Vikingu galvaspilsēta atrodas fjorda krastos un atgādina kūrortpilsētu, no ūdens malas paveras skaists skats uz pilsētas rātsnama augstajiem torņiem, Akerbriges krastmalu un Akerhuss cietoksni, bet pastaigājoties pa Karl Johans gate redzēsiet Doma baznīcu, parlamentu, Universitāti un karaļpili. Viens no galveniem pilsētas apskates objektiem ir slavenais Gustava Vīgenda parks, kurā apskatāmas 227 monumentālas skulptūras, kas attēlo cilvēka mūža gājumu. Ne mazāk interesanti ir aizbraukt uz Bigdeja pussalu un apmeklēt slavenāko Norvēģijas muzeju – Kon-tiki, turpat var ieskatītiesVikingu laivu vai kuģa Fram muzejā. Brauciens līdz Orebro. Nakts viesnīcā Orebro apkārtnē.

5.diena
Brokastis viesnīcā. Ekskursija par papildus samaksu uz seno zviedru pilsētu Upsālu vai brīvs laiks Stokholmā. Upsāla ir Zviedrijas karaļu rezidences pilsēta, valsts veidošanās centrs ar skaistu pili, ar lielāko katedrāli un senāko Universitāti Skandināvijā. Plkst. 17.00 attiet prāmis Stokholma – Rīga, nakts uz prāmja, muzikāli izklaidējoša programma.

6.diena
No plkst.7.00 – 9.00 uz prāmja brokastis – zviedru galds par papildus samaksu. Plkst.11.00 prāmis ierodas Rīgas ostā.

 

Ceļojuma cenā iekļauts:

  • Brauciena ar komfortablu autobusu ( TV, WC, kondicionieris) un ceļa maksām;
  • nakšņošanas tūristu klases viesnīcās vai viesu mājās (2 – 3*) 2 -3 vietīgās istabās ar ērtībām, maršruta aprakstā norādītās brokastis;
  • prāmja brauciens Rīga – Stokholma un Stokholma – Rīga, ar nakšņošan 4-viet. kaijītēs;
  • grupas vadītāja pakalpojumi;
  • tūristu apdrošināšana.

Papildus izmaksas/ “par papildus samaksu":
Ekskursija uz Upsālu – 30 €
Ekskursija uz Sognefjordu (3.diena) – 25€
Minikruīzs pa sognefjordu– 45€
Ekskursijas brauciens ar vilcienu «Flambānis» -45€
Oslo muzeji ~ 12€

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
Pase, kuras derīguma termiņš ir ne mazāks kā 3 mēneši līdz atgriešanās datumam; Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) pase un dzimšanas apliecība, ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara. 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme