TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Itālija - divu jūru valdzinājums un Lihtenšteina

BĀDENE – VENĒCIJA – SAN MARINO – VĪNU UN LIĶIERU DEGUSTĀCIJA - ATPŪTA PIE JŪRAS – ANANJI – POMPEJA – KAPRĪ SALA – NEAPOLES LĪCIS – ROMA - FLORENCE – VERONA – GARDAS EZERS – MILĀNA – LUGĀNO – LIHTENŠTEINA – VADUCA – INSBRUKA – SWAROVSKI KRISTĀLU PASAULE

12 dienas / visas naktis viesnīcās, 4 naktis pie jūras

Izbraukšanas dari:
16.07. – 27.07.2014.

 

Сeļazīmes cena:
 vieta autobusā - 615.00 EUR / 422.22 LVL
Piemaksa par papildvietu autobusā  - 140.00 EUR / 98.39 LVL
Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru  - 240.00 EUR / 168.67 LVL

 

1. diena
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Lietuva. Polija. Nakts 2* viesnīcā Polijas teritorijā.

2. diena
Brokastis. Ap pusdienlaiku ierašanās Bādenē. Bādene pie Vīnes ir radusies kā kūrortpilsēta un, vienlaikus, ir nesusi arī ķeizariskās pilsētas titulu. Bādene atgūstot luksus kūrorta slavu joprojām spēj piesaistīt gan turīgus atpūtniekus un promenences, gan tūristus no visas Eiropas. Nakts 3* viesnīcā Itālijas teritorijā.

3. diena
Brokastis. Laiks ceļā līdz Venēcijai . Venēcija ir viena no nedaudzajām pasaules pilsētām, ko patiešām var raksturot kā unikālu. Lai gan tā ir celta uz zemiem, purvainiem krastiem starp Adrijas jūras paisumiem, bēgumiem un ir regulāri pakļauta plūdiem, tomēr tā iztur visus pārbaudījumus. Pilsēta atrodas uz 118 salām, kuras savieno 400 tilti. Satiksme šeit notiek tikai pa ūdeni. Brauciens ar kuģīti pa kanālu uz pilsētas centrālo – Sv. Marka laukumu. Dodžu pils - senās republikas pārvaldes ēkas, Zvanu tornis, Sv. Marka bazilika, Nopūtu tilts, Korrera muzejs, Pulksteņtornis, un neskaitāmie baložu bari, tāda ir Venēcija. Brīvs laiks. Iesakām izbraukt ar gondolu pa pilsētas kanāliem, izjust pilsētas romantiku un tās neparastumu, doties uz Rialto tiltu, no kura paveras skats uz lielo kanālu. Nakts 3* viesnīcā Itālijas teritorijā.

4. diena
Brokastis. Sanmarīno – šauro ieliņu sarežģītie labirinti, pilsētas cietoksnis, liķieru un vīnu degustācija. Sanmarīno uzskata sevi par vecāko republiku pasaulē ar neatkarīgu vēsturi. Pilns nosaukums tulkojumā no itāļu valodas „Gaišākā Republika San-Marino” (Serenissima Repubblica di San Marino Antica Terra della Libertà). Pārbrauciens līdz Tirēnas jūrai. Nakts 3*viesnīcā pie Tirēnu jūras.

5. diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Diena baudot jūru, sauli un saldējumu. Jūra... pasakaina un maiga... Tā aizrauj, vilina, priecē, dod iespēju aizmirst ikdienas rūpes un dāvā Jums savu brīnumu... Dienas otrajā puse piedāvājam doeties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 20 €) uz Ananji. Leģenda vēsta, ka Saturns Lacio dibinājis piecas pilsētas, to skaitā Ananji. Viduskaikos šeit ir dzimuši un dzīvojuši vairāki pāvesti. Daudzas celtnes pilsētā saglabājušās no viduslaikiem. Pēc pastaigas pa viduslaiku pilsētiņu piedāvājam doties uz vīnu degustaciju. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā pie Tirēnu jūras.

6. diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Piedāvajam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 20 €) uz Pompeju un Kaprī salu. Vispopulārākā arhioloģiskā zona – Pompeja. Pompejas m.ē. 79. gadā vulkāna izvirduma laikā tika pilnībā apraktas zem pelnu un vulkānisko iežu slāņiem. Mūsdienās pilsēta ir gandrīz pilnība atrakta un staigājot pa to ik uz soļa jūtama pagātnes elpa. Ar kuģi no Neapoles ostas dodamies uz Kaprī salu. Kapri sala – „paradīze zemes virsū", īpašā aura apbur katru, kurš šeit ierodas. Augusta dārzi ar skatu uz salas simbolu – Faraglioni klintis. Atpūta un relaksācija. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā pie Tirēnu jūras.

7. diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Piedāvajam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 25 €) uz Romu. Roma – viena no pasaules senākajām pilsētām, Romas impērijas galvaspilsēta, tamdēļ Romu bieži dēvē par „mūžīgo pilsētu". Romu dēvē arī par „pilsētu uz septiņiem pauguriem". Grūti ir saskaitīt visus pieminekļus, baznīcas, grūti ir izprast pilsētas nozīmīgumu, bet ir iespējams apskatīt tās daiļumu un iespaidīgumu. Pilsētas apskate ar vietējo krievu valodā runājošu gidu: Kolizejs, Romas Forums, Venēcijas laukums, Trevi strūklaka, Kapitolijs ar Mikelandželo projektētajām kāpnēm, nozīmīgākā katoļu baznīca pasaulē.... Pēc ekskursijas brīvais laiks pilsētā. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā pie Tirēnu jūras.

8. diena
Brokastis. Ceļš līdz Florencei. Florence – Renesanses dārgumu glabātava. Nevienā citā vietā uz pasaules nav tāds Atdzimšanas laikmeta arhitektūras, gleznu un skulptūru kopums, kas veido veselus ansambļus. Santa Kročes bazilika, Sinjorijas laukums ar Dāvida statuju, Dantes māja, vecais tilts ar ekskluzīvajiem juvelieru veikaliņiem, Santa Maria del Fiore, Uffici galerija. Apskates ekskursija ar vietējo gidu, krievu valodā (par papildus samaksu 10 €). Nakts 3* viesnīcā Itālijas teritorijā.

9. diena
Brokastis. Ierašanās Veronā. Iepazīšanās ar pilsētu. Arena di Verona /1 gs. m. ē./: Erbes laukums ar Veronas dievmātes skulptūru; Sinjorijas laukums ar Della Skalu dzimtas pili, Džuljetas māja ar slaveno balkonu, amfiteātris
Gardas ezers – pats lielākais ezers Itālijā. Kas var būt skaistāks par plašu dziļu ezeru, kuru ieskauj zaļi kalni. Pārbrauciens līdz Milānai. Milāna - modes galvaspilsēta. Dodoties pastaigā pa pilsētu redzēsim: Castello Sforzesco, Katedrāle, operas teātris La Scala, Galleria Vittorio Emanuele II. Nakts 3* viesnīcā Itālijas teritorijā.

10. diena
Brokastis. Lugāno – Tičīno kantona lielākā pilsēta ir izvietojusies pie Lugāno ezera līča. Tas ir viens no populārākajiem kūrortiem. Dodoties jaukajā pastaigā pa pilsētas stavajām un šaurajām līkloču ieliņām, skatīsiet italiešu stila arhitektūru ar laukumiem. Pārbrauciens līdz Lihtenšteinai, apskatīsim tās galvaspilsētu Vaducu, tā ir viena no mazākajām un bagātākajām valstīm Eiropa. Brauciens ar tūristu vilcieniņu, pa tās galvaspilsētu. Vīna degustācija firsta vīna pagrabos. Brauciens līdz Austrijai. Insbruka atrodas pašā Austrumalpu centrā. Pilsēta divreiz ir bijusi zieamas olimpisko spēļu mājvieta. Pilsēta atrodas Innas upes krastos, pastaiga pa pilsētu sagādā īstenu baudu. Nakts 3* viesnīcā Austrijas teritorijā.

11. diena
Brokastis. Brauciens uz leģendāro muzeju, tā ir viena no atmiņā paliekošākajām ekskursijām. Pazīstamāko dizaineru darinājumi, kas strādājuši austriešu arhitekta Andrē Hellera vadībā, "Swarovski kristālu pasaulē” pārsteidz ar oriģinalitāti un skaistumu. "Swarovski kristālu pasaulē” cilvēks jūtas kā iegrimis skaistā sapnī par daiļo. Jums būs iespēja iegādāties neaizmirstamas, jaukas dāvaniņas saviem mīļajiem, tuvajiem un mājās palikušajiem. Nakts 2* viesnīcā Polijas teritorijā.

12. diena
Brokastis. Laiks ceļā caur Poliju un Lietuvu. Naktī atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• dzīvošana 2* vai 3* viesnīcās pēc programmas (2-3-vietīgie numuri ar ērtībām), brokastis,
• grupas vadītāja pakalpojumi
 

Piemaksas un papildus izdevumi:
Kuģītis Venēcijā 20 €;
Izbraukuma ekskursija uz Ananji + vīna degustācija 20 €;
Izbraukuma ekskursija uz Pompeju un Kaprī salu 20 €;
Ieejas biļete Pompejās 11 €;
Kuģītis līdz Kaprī salai turp un atpakaļ ~ 35 €;
Izbraukuma ekskursija uz Romu + ekskursija ar vietejo krievu valodā runajošu gidu 25 €;
Audio austiņas Romā 5 €;
Audio austiņas Florencē 5 €;
Santa Kročes baznīca 5 €;
Vilcieniņš Vaducā ~11 CHF;
Vīna degustācija ~ 20 CHF;
Svarovski muzejs 11 €;
Pusdienas Itālijā no 13 €;
Ekskursija Florencē 10 €;
pilsētas sabiedriskais transports
'BTA Insurance Company'' SE medicīniskā apdrošināšana 10.80 € (>65 gadiem 21.60 €)/
1 CHF ~ 0.81 €

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme