TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Itālija ar atpūtu pie jūras

Atpūta pie jūras - San Marino - Roma - Urbino - Vīnu degustācija- Pastas gatavošana un degustācija - Florence - Venēcija - Miniatūru parks "Minimundus"

10 dienas / 6 naktis pie jūras / Visas naktis viesnīcā
s

Izbraukšanas datumi:
14.06.; 19.09.2014.

 

Сeļazīmes cena:
 vieta autobusā - 498.00 EUR/ 349.99 LVL
Piemaksa par papildvietu autobusā  - 130.00 EUR / 91.36 LVL
Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru  - 135.00 EUR / 94.88 LVL

 

1. diena
Izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Nakts 2* viesnīcā Polijas teritorijā.

2. diena
Brokastis. Laiks ceļā pa Čehijas teritoriju, Austriju. Ierašanās Itālijā. Nakts 3* viesnīcā Itālijas teritorijā pie Adrijas jūras.

3.diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Dienas otrajā pusē piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā par papildus samaksu 10 € uz San Marino. San Marino – šauro ieliņu sarežģītie labirinti, pilsētas cietoksnis, liķieru un vīnu degustācija. Sanmarīno uzskata sevi par vecāko republiku pasaulē ar neatkarīgu vēsturi. Pilns nosaukums tulkojumā no itāļu valodas „Gaišākā Republika San-Marino” (Serenissima Repubblica di San Marino Antica Terra della Libertà). Atgriešanās viesnīca. Nakts 3*viesnīcā pie Adrijas jūras.

4. diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Nakts 3* viesnīcā pie Adrijas jūras.

5. diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā par papildus samaksu 30 € uz Romu. Izbraukšana agri no rīta. Roma – viena no pasaules senākajām pilsētām, Romas impērijas galvaspilsēta, tamdēļ Romu bieži dēvē par „mūžīgo pilsētu". Romu dēvē arī par „pilsētu uz septiņiem pauguriem". Grūti ir saskaitīt visus pieminekļus, baznīcas, grūti ir izprast pilsētas nozīmīgumu, bet ir iespējams apskatīt tās daiļumu un iespaidīgumu. Kolizejs, Romas Forums, Venēcijas laukums, Trevi strūklaka, Kapitolijs ar Mikelandželo projektētajām kāpnēm, Sv.Pētera bazilika - nozīmīgākā katoļu baznīca pasaulē.... Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā pie Adrijas jūras.

6. diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Dienas otrajā pusē piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā par papildus samaksu 10 € uz Urbino. Urbino ir iekļauta UNESCO kultūras mantojuma sarakstā. Urbino viduslaiku un renesanses ielu labirinta vidū atrodas klasicisma stila katedrāle, pilsētā atrodas Itālijas visskaistākā renesanses pils. Piedāvājam nodegustēt vietējos vīnus un pašiem pagatavot un nobaudīt īstu itāļu pastu. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā pie Adrijas jūras.

7. diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā uz Florenci par papildus samaksu 25 €. Izbraukšana agri no rīta. Florence – Renesanses dārgumu glabātava. Nevienā citā vietā uz pasaules nav tāds Atdzimšanas perioda arhitektūras, gleznu un skulptūru kopums, kas veido veselus ansambļus. Santa Kročes bazilika, Sinjorijas laukums ar Dāvida statuju, Dantes māja, vecais tilts ar ekskluzīvajiem juvelieru veikaliņiem, Santa Maria del Fiore, Uffici galerija. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā pie Adrijas jūras.

8.diena
Brokastis. Viesnīcas numuru atbrīvošana. Venēcija – romantiskā jūras republika. Pasaulē nav daudz vietu, kuru pieminēšana vien iztēlē spētu radīt tik spilgtu un detaļās krāšņu ainu kā Venēcija. Kanāli, saules apspīdēti skvēri, arhitektūra, ielas bruģa faktūras, krāsas, smaržas.... Pilsēta atrodas uz 118 salām, kuras savieno 400 tilti. Satiksme šeit notiek tikai pa ūdeni. Brauciens ar kuģīti pa kanālu uz pilsētas centrālo – Sv. Marka laukumu. Dodžu pils - senās republikas pārvaldes ēka, Zvanu tornis, Sv. Marka bazilika, Nopūtu tilts, Korrera muzejs, Pulksteņtornis, un neskaitāmie baložu bari, tāda ir Venēcija. Nakts 3* viesnīcā Itālijas teritorijā.

9. diena
Brokastis. Apmeklēsim miniatūru parku „Minimundus”, kur iespējams apskatīt Eifeļa torņa, Tadžmahala un citu pasaules populārāko objektu samazinātas kopijas. Nakts 2* viesnīcā Polijā.

10.diena
Brokastis. Diena ceļā. Polija, Lietuva. Naktī atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• dzīvošana 2* vai 3* viesnīcās pēc programmas (2-3-vietīgie numuri ar ērtībām), brokastis,
• grupas vadītāja pakalpojumi

Piemaksas un papildus izdevumi:
Kuģītis Venēcijā 20 €;
Izbraukuma ekskursija uz San Marino 10 €;
Izbraukuma ekskursija uz Romu 30 €;
Audio austiņas Romā un Florencē 10 €;
Izbraukuma ekskursija uz Urbino 10 €;
Izbraukuma ekskursija uz Florenci 25 €;
Pusdienas Itālijā no 13 €;
Miniatūrparks „Minimundus” 10 €;
Pusdienas Austrijā no 12 €;
pilsētas sabiedriskais transports;
'BTA Insurance Company'' SE medicīniskā apdrošināšana 9 € (>65 gadiem 18 €).

 

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme