TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Senjora Itālija

Grāca - Florence - Roma - Neapole - Sorentо - Venēcija - termālais centrs Badenā

8 dienas / visas naktis viesnīcas

Izbraukšanas datums:
26.10.2014.

 

Сeļazīmes cena:
 vieta autobusā - 395.00 EUR/ 277.61 LVL
Piemaksa par papildvietu autobusā  - 520.00 EUR / 365.46 LVL
Piemaksa par vienvietīgo viesnīcas numuru  -120.00 EUR / 84.34 LVL

 

1. diena
Izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā: Latvija, Lietuva, Polija, Čehija. Nakts tranzītviesnīcā Polijā/Čehijā.

2.diena
Brokastis viesnīcā. Izbraukšana uz Austriju: Čehija, Austrija. Ierašanās Grācā. Brīvais laiks pastaigai pa pilsētu. Grācā ir lielākais viduslaiku arhitektūras ansamblis Eiropā. Renesanses laikmetā pilsēta kļuva par Hābsburgu dinastijas rezidenci un šodien, pateicoties tā laika mantojumam Grāca tiek uzskatīta par vienu no vislabāk saglabātajām Vecpilsētām Centrālajā Eiropā. Slēptie iekšpagalmiņi, renesanses stila ēkas un dienvidu noskaņojums piešķir pilsētai neatkārtojumu romantismu. Nakts viesnīcā Venēcijas rajonā.

3. diena
Brokastis. Brīnumainā un valdzinoša Venēcija: Venēcijā - pilsēta uz ūdens ar neskaitāmiem kanālu labirintiem, tiltiem un šaurām ieliņām. Braucot ar kuģīti pa Venēcijas lagūnu, Jūs nonākat Venēcijas sirdī - Sv.Marka laukumā, kur sāksies apskates ekskursija pa pilsētu. Pēc ekskursijas var apmeklēt Dožu pili, pavizināties ar gondolu vai izdzert kafijas tasīti Sv.Marka laukumā. Nakts viesnīcā netālu no Romas.

4. diena
Brokastis. Ekskursijas programma par papildus cenu: Neapole un Sorento (30€). Neapole ir Dienviditālijas galvaspilsēta, vienā vecumā ar Romu. Neapole – Itālijas dvēsele. Mākslas pilsēta: māksla šeit piedzimst augsnē, tautas dziesmas, dejas un arhitektūras pieminekļos, glezniecība. Pārsteidz sengrieķu sienu drupas, pilsētas vārti, pilis, vēsturiskas ēkas, katedrāle Duomo, pilsētas parki, muzeji un mākslas garerijas, dzīvojamie rajoni. Dienas otrajā pusē ekskursija „Vēlais vakars Sorento” Sorrento – izvietojies pie stāvas klinšu sienas un atspoguļojas Neapoles līcī, aicinot tūristus apbrīnot aizraujošus dabas skatus. Šis novads patiesi tiek uzskatīts par galveno šarma apvīto Dienviditālijas pērli. Pastaiga pa pilsētu. Atgriešanas viesnīcā. Nakts viesnīcā netālu no Romas.

5. diena
Brokastis. Ekskursijas programma par papildus cenu: Mūžīgā Roma (30€). „Dvēseles pilseta” - ta nosauca Romu Džordž Bairons. Lielā apskates ekskursija pa Romu: Sv.Pētera katedrāle Vatikānā, Navona laukums, Venēcijas laukums, Kolizejs, Romas forums, Konstantīna triumfa arka, Kapitolija pakalns, Trevī strūklaka, Panteons. Brīvais laiks pilsētā. Nakts viesnīcā netālu no Romas.

6. diena
Brokastis. Izbraukšana uz Toskānu. Florence – Itāļu Renesanses šūpulis. Apskates ekskursija: Santa Croce baznīca, Sinjorijas laukums, Maria del Fiore katedrāle, Vekio pils, Mediči kapela un c. Brīvais laiks pilsētā. Nakts tranzītviesnīcā Itālijas teritorijā Tarvisio pilsētas rajonā.

7. diena
Brokastis. Mājīgais un romantiskais Badenes kurorts – šarmants un idillisks. Tikai 26 km attālums šķir Bādeni no Vīnes, tuvu un tajā pašā laikā pietiekoši tālu, lai atpūstos no pilsētas steigas un drūzmas, te var mānīgi apturēt laika skrējienu un pasapņot! Atpūta termālā peldētavā „Romertherme” būs labs enerģijas un možuma papildinājums mūsu ceļojuma noslēgumā. Nakts viesnīcā pie Čehijas Polijas robežas.

8. diena
Brokastis. Izbraukšana uz mājām. Čehija, Polija, Lietuva, Latvija. Vēlā atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cenā iekļauts:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vannas numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000,- EUR)

 

Papildus izdevumi / “par papildus samaksu”:
Ekskursija par papildus cenu (Roma)- 30 €
Ekskursija par papildus cenu (Neapole un Sorento) - 30 €
Kuģītis līdz Venēcijai – 15 €
Dožu pils – 16 €
Gondola sešiem cilvēkiem – 100/120 €
Vatikāna muzejs – 18 €
Sv.Pētera katedrāle (kupols) – 5 €
Austiņas Florencē, Venēcijā un Romā – 9 €
S.Croces apmeklējums – 4 €
Vienota biļete Kolizejā,Romas forumā un Palatinas kalnā – 12 €
Sabiedriskais transports Roma 1,5 € (75 min.), 6 € (dienā)
termālais centrs Badenā „Romertherme” – 12.10 € (3 st.)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:

pase, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma; nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) ceļojumā līdzi jāņem pase un dzimšanas apliecība. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara.

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme