TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Franču Rivjēra un Itāļu Ligurija

Austrijas Alpi – Turina – Nica – Monako – Dženova - Portofino – Bergamo – Oziaher ezers – Gerlitzen

8 dienas / visas naktis viesnīcas

Izbraukšanas datums:
02.08.;13.09.2014

 

Ceļojuma cena:
viena vieta autobusā - 395.00 EUR / 277.61 LVL
ar papildvietu autobusā - 520.00 EUR / 365.46 LVL
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL - 120.00 EUR / 84.34 LVL

 

1. diena
Izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā: Latvija, Lietuva, Polija, Čehija. Nakts viesnīcā Polijā pie Čehijas robežas. 

2. diena
Brokastis. Austrija, Itālija. Ceļš uz Itāliju caur kalnu „paradīzi”, burvīgas ainavas, skaisti dabas skati. Īsas pieturas kalnos, fotopauzas. Ierašanās viesnīcā Venēcijas rajonā

3. diena
Brokastis. Brauciens līdz Turīnai. Apskates ekskursija pa pilsētu pastaigājoties. Šo pilsētu raksturo izsmalcinātības atmosfēra, barokālas pilis, ēnainas arkādes gar ietvēm, greznas aristokrātu pilis, skaisti laukumi, dažādu laikmetu baznīcas, neskaitāmus muzejus un elegantas kafejnīcas. Turīnā atrodas karaļu pils, kas savulaik Savojas dinastijas galvenā rezidence, greznais karaliskais Redžio teātris, bet monumentālā Sv.Jāņa Kristītāja katedrāle glabājas viens no galvenajiem kristīgās pasaules dārgumiem  Turīnas līķauts. Viesnīca Itālijas Rivjērā.

4. diena
Atpūta pie jūras vai ekskursijas piedavajums: «Nica un Monako» par paldus samaksu – 35 €. Brokastis. Nīcā– greznuma galvaspilsētu , pasaules elitas ,iecienīta atpūtas vieta . Apskates ekskursija ar tramvajiņu: Promenāde des Angles, viesnīca „Negresko”, Alberta I skvērs, Masēna parks, Alberta I skvērs, tirgus laukums un vecpilsēta, kā arī skatu laukums, no kura paveras neaizmirstams skats uz Eņģeļu līci. Parfimērijas muzeja apmeklējums ar iespēju nopirkt franču smaržu klasiku. Apskates ekskursija: Monako prinča pils, Monako katedrāle ar princeses Greisas apbedījuma vietu, Okeanogrāfijas muzejs. Monte - Karlo-azartspēļu „meka”.Unikala iespēja izmēģināt veiksmi pie spēļu galda. „Monte-Karlo” kazino interjera apskate, grandiozas spēļu zāles, kuras nomaina viena otru. Pastaiga pa Monte-Karlo dārzu ar eksotiskiem augiem. No Montekarlo panorāmas platformas Jums būs iespēja papriecāties par nakts ugunīs izgaismoto pilsētu. Atgriešanās viesnīcā.

5. diena
Atpūta pie jūras vai ekskursijas piedavajums: «Dženova un Portofino» par paldus samaksu - 35€. Brokastis. Dženova un Portofīno. Dženova – Ligūrijas un Itālijas Rivjēras galvaspilsēta, lielākā Itālijas osta un K.Kolumba dzimtā pilsēta, viena no interesantākajām Ziemeļitālijas pilsētām. Šajā pilsētā ir pats lielākais vēsturiskais centrs Eiropā, kas like atcerēties par pilsētas nozīmi viduslaikos un kā liecības no šīs slavenās pagātnes saglabājušies grezni dievnami un varenas pilis. Ekskursijas laikā: vecā osta, Sv. Lorenco katedrāle, Tirgoņu birža, hercoga pils, Karlo Feliči teātris, K.Kolumba māja u.c. Brauciens no Dženovas gar Ligūrijas līci līdz Portofīno, iepazīšanās ar pilsētu – gleznainslīcis, apburoša ainava, krāsaini namiņi spoguļojas zilajā jūras ūdenī, palmas, olīvkoki un baltas jahtas līcī ir nomainījušas zvejnieku laivas. Atgriešanās viesnīcā.

6. diena
Brokastis. Brokastis. Ierašanās Bergamo. Šī pilsēta ir kā viduslaiku pasaka ar šaurām ieliņām, Veco laukumu, seniem dievnamiem, venēciešu celtajiem 5000m mūriem, to raksturo īpašs mikroklimats, mūžzaļi augi, skatu laukumi "Belvedere" un nelielo krodziņu aromāts, kas aicina nobaudīt pilsētas iecienītos gardumus. Pastaigas laikā apskatīsim pilsētā dzimušā komponista Gaetano Donicetti vārdā nosaukto teātri, apmeklēsim baroka stilā celto Sv.Varfalomeja baznīcu, kurā apskatāms viens no izcilā Venēcijas mākslinieka Lorenco Lotto šedevriem "Madona Martinengo". Pēc tam pacelsimies ar funikulieri Vidžilio kalnā, lai iepazītos ar Bergamo senāko daļu "Augšpilsētu" - viduslaiku cietoksni, kas dižojas ar iespaidīgu rātsnamu, katedrāli, senām baznīcām, brīnišķīgo Lombardijas renesanses laika kapelu, kas veltīta karavadonim B. Kolleoni un pilsētas aristokrātu ģimeņu greznajiem namiem.Nakts visnīcā Itālijas Alpos.

7. diena
Brokastis. Tiroes ezers Oziahersee, ir viens no siltakajiem un skaistakiem ezeriem Karintijā. Ezerā tirajos ūdeņos, ka spoguli ir redzams vairak, ka 600 gadus atpakaļ buvetais cietoksnis Landeskron. Iespeja pacelties Garlitcen kalnā ar pacelāju. Nakts viesnīcā Ciezyn pilsetas rajonā.

8. diena
Brokastis. Izbraukšana uz mājām. Braukšana caur Poliju, Lietuvu. Vēlu vakarā ierašanās Rīgā. 

 

Ceļojuma cenā ietilpst:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vannas numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000,- € )

Papildus izdevumi /“par papildus samaksu”:
Ekskursijas diena par papildus samaksu «Nica un Monako» – 35€
Ekskursijas diena par papildus samaksu «Dženova un Protofino» – 35€
Sabiedriskais transports Nicā – 1 €
Ekskursijas tramvajiņi Nicā – 7.5 €Ekskursiju autobuss Nicā – 23 €
Okeanogrāfijas muzejs – 14 €
Prinča pils Monako – 8 €
Pacēlājs Gerlitzen (1 limenis) – 12,50€

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
Pase, kuras derīguma termiņš ir ne mazāks kā 3 mēneši līdz atgriešanās datumam; Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) pase un dzimšanas apliecība, ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara. Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme