TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Itāļu klasika un atpūta pie Odisejas piekrastes (Amalfi, Sorento un Kapri)

Venēcija – Roma – atpūta pie jūras – Neapole –Kapri – Amalfi –Sorento – Florence

10 dienas/ visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datumi:
12.07.;20.09.2014

 

Ceļojuma cena:
1 vieta autobusā  - € 500.00 / LVL 351.40
ar papildvietu autobusā - € 640.00 / LVL 449.79
piemaksa par vienvietīgu numuru SNGL  - € 150.00 / LVL 105.42

 

1.diena
Izbraukšana a no Rīgas. Ceļā – Latvija, Lietuva, Polija , Čehija. Nakts tranzītviesnīcā Polijā pie Čehijas robežas.

2.diena
Brokastis. Čehija, Austrija. Gleznaini Alpu kalnu skati ceļā uz Itāliju. Foto pauzes kalnos, lai iemūžināt kalnu skaistumu Jūsu foto kamerās. Nakts viesnīcā Itālijā, Venēcijas rajonā.

3.diena
Brokastis. Brīnumainā un valdzinoša Venēcija: Venēcijā- pilsēta uz ūdens ar neskaitāmiem kanālu labirintiem, tiltiem un šaurām ieliņām. Braucot ar kuģīti pa Venēcijas lagūnu, Jūs nonākat Venēcijas sirdī- Sv.Marka laukumā, kur sāksies apskates ekskursija pa pilsētu. Pēc ekskursijas var apmeklēt Dodžu pili, pavizināties ar gondolu vai izdzert kafijas tasīti Sv.Marka laukumā. Nakts viesnīcā Montekatini termē.

4.diena
Brokastis. Pēc vēlēšanās ekskursijas programma par papildus cenu(35€): Florence. Florence – Itāļu Renesanses šūpulis. Florences panorāmas skats no Mikelandželo laukuma, tieši šīs vietas Jums paveras ikoniskā Florences panorāma. Apskates ekskursija vietēja gida pavadībā: Santa Kročes baznīca, Sinjorijas laukums, Maria del Fiore katedrāle, Vekio pils, Mediči kapela un c.. Brīvs laiks pilsētā, iespēja pastaigāties pa Ponte Vecchio (veco tiltu) jeb Zelta tiltu. Nakts viesnīcā Montekatini termē.

5.diena
Brokastis. Ceļā uz Itālijas dienvidiem.. Mūžīgā Roma „Dvēseles pilseta” tā nosauca Romu Džordž Bairons. Lielā apskates ekskursija pa Romu: Sv.Pētera katedrāle Vatikānā, Navona laukums, Venēcijas laukums, Kolizejs, Romas forums, Konstantīna triumfa arka, Kapitolija pakalns, Trevī strūklaka, Panteons. Brīvais laiks pilsētā. Nakts viesnīcā Tirēnu jūras piekrastē (kūrortu pilsētas Baia Domizia rajonā).

6.diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Pēc vēlēšanās ekskursijas programma par papildus cenu: Neapole - Kapri (35€).
Neapole ir Dienviditālijas galvaspilsēta, vienā vecumā ar Romu. Autobusu- gājēju ekskursija pa pilsētu –iespēja iepazīties ar Neapoles interesantākajām vietām. Brīvajā laikā var patstāvīgi apmeklēt muzejus un katedrāles, pastaigāties pa pilsētas ielām un parkiem, iepirkties itāļu modes veikalos. Brauciens ar kuģīti uz Kapri salu, kur vienmēr ir saulains laiks gluži kā Edenes dārzā. Kapri sala tiek uzskatīta par vienu no slavenākajām un greznākajām pasaules salām un tās skaistums vienmēr ir vilinājis cilvēkus. Tā ir bijusi gan imperatoru rezidence ar pasakainām villām un klosteru mītnēm, gan arī trimdas vieta. Skaistos Augusta dārzus, kaut arī tie ir pavisam neliels iekopts ziedošu apstādījumu pakalns, ir vērts apmeklēt tiešitās panorāmas laukuma dēļ: acis priecē smaragdzilais jūras līcis un majestātiskās Farglioni klintis. Vieta, no kurienes ceļotāji sāk salas apskati ir Marina Grande – salas osta. Viduslaiku kvartāla šauro ieliņu labirinti aicina tajos paklejot, ļaujoties to burvīgumam. Pastaiga pa Kapri kņada centru: Umberto laukums, ielas, veikali romiešu termas, greznās viesnīcas, Augusta dārzi, mini laukums "Piazzetta" ar blakus kvartāliem. Jums būs iespēja peldēties jūrā vai baudīt viesmīlīgās kafejnīcas, kas piedāvā tai skaitā pašu noķertas un grillētas zivs ēšanu, uzdzerot ledaino „Lacrima Christi”, kas gatavots no Vezuva nogāzē augušām vīnogām vai „Limončello” – šim reģionam raksturīgu alkoholisku dzērienu no citrona, cukura, spirta un ūdens. Atgriešanas uz viesnīcu. Nakts viesnīcā Tirēnu jūras piekrastē.

7.diena
Brokastis. Atpūta pie jūras. Pēc vēlēšanās ekskursijas programma par papildus cenu: Sorento pilsēta un Amalfi piekraste ( 40€). Pēc brokastīm mēs dodamies ekskursijā „Amalfi piekraste un Sorento pilsēta” Sorrento - neliela Kampānijas pilsētiņa Tirēnu jūras klinšu līcī, tūristu vispievilcīgākais un visvairāk apmeklētākais kūrorts, pilsēta, kurā Jums noteikt gribēsiet atgriezties ... Sorrento klintis, antīkās villas un luksusa viesnīcas saistījušas šeit ne vienu vien slavenību… Sorrento ir vispievilcīgākais un visvairāk apmeklētākais kūrorts Amalfi piekrastē. Mēs apmeklēsim arī Amalfi, kas slavena ar savu izroboto krastmalu, tirkizzilajiem līča ūdeņiem, dārzu aromātiem un senākas jūras republikas vēsturi. Panorāmas autobusā mēs nolaidīsimies pie jūras un apskatīsim Amalfi –senās jūras navigācijas centru. Nakts viesnīcā Tirēnu jūras piekrastē.

8.diena
Brokastis. Dienas pirmajā pusē atpūta Tirēnu jūras piekrastē. Nakts tranzītviesnīcā Itālijas teritorijā (Veneto reģions, Itālijas ziemeļos).

9.diena
Brokastis. Austrija, Karintija. Hohostervicas viduslaiku cietokšņa apskate. Cietoksnis atrodas uz 150 m augsta kalna un nekad to nav izdevies iekarot ienaidnieka karaspēkam. Nakts viesnīcā Polijā pie Čehijas robežas. 

10.diena
Brokastis. Izbraukšana uz mājām. Čehija, Polija, Lietuva, Latvija. Vēlā atgriešanās Rīgā.

 

Ceļojuma cenā ietilpst:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vannas numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000 € )

 

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
Ekskursija par papildus samaksu Florence – 35 €
Ekskursija par papildus samaksu Neapolē – 35 €
Ekskursija par papildus samaksu Sorento–Amalfi (iekļaujot panorāmas autobusu, vietējo gidu) – 40 €
Kuģītis līdz Venēcijai - 15 €;
Dodžu pils 16 €
Brauciens ar gondolu (6 pers.) 100/120 €
Vatikāna muzejs - 18 €
Sv.Pētera katedrāle (kupols) - 5 €
Sabiedriskais transports Roma 1,5 € (75 min.), 6 € (dienā)
Austiņas Florencē, Venēcijā un Romā – 9 €
S.Kroces katedrāles apmeklējums – 4 €
Brauciens ar kuģi, turp un atpakaļ (iekļauts tūrisma nodoklis)- 40 €
Funikulieris Kapi salā - 1.80 * 2= 3.60 €
Svētā Andreja katedrale – 3€
Hohostervicas pils – 11€

 

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
Pase, kuras derīguma termiņš ir ne mazāks kā 3 mēneši līdz atgriešanās datumam;
Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) pase un dzimšanas apliecība, ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme