TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Itālija bērniem

Atrakciju parks "Gardaland" Gardas ezera pērle– Venēcijas Rivjēras Lido di Jesolo akvaparks „Akvalandia”– Minimundus parks Klāgenfurtē

6 dienas/visas naktis viesnīcā

Izbraukšanas datums:
21.06.;15.07.;17.08.2014

 

Сeļazīmes cena:
1 vieta autobusā - € 275.00 / LVL 193.27
papildvieta autobusā - € 375.00 / LVL 263.55
piemaksa par vienvietīgu numuru SNGL - € 100.00 / LVL 70.28

 

1. diena
No rīta izbraukšana no Rīgas. Ceļā – Latvija, Lietuva, Polija, Čehija. Nakts viesnīcā Polijā pie Čehijas robežas.

2.diena
Brokastis. Austrija, Itālija. Austrijas Alpu panorāmas skati, fotopauzes, kafijas –pusdienas pieturas. Ierašanās Itālijā, viesnīcā netālu no Udīnes pilsētas.

3.diena
Brokastis. Ekskursiju diena par papildus samaksu. /35 € -pieaug.-25 €-bērnam/. Milzīgais izklaides un atrakciju parks "Gardaland” Gardas ezera krastā – tā ir pasakaina valstība, kas iejūsmina gan lielus, gan mazus. "Gardaland” (www.gardaland.it). Ir spilgts izklaides iespēju kaleidoskops, kurā valda itāļiem raksturīgais dabiskums, nepiespiestība un temperaments. "Gardaland” parks dāvā visiem to, kā tik ļoti pietrūkst pelēkajā ikdienā – svētkus, kuros katrs apmeklētājs ir ne vien skatītājs un vērotājs, bet arī šo svētku dalībnieks. Desmitiem ultramodernu atrakciju, kalniņu, karuseļu, kuģīšu, tematisko paviljonu. Pašiem mazākajiem paredzēta speciālā zona "Kingdom", nedaudz vecākiem bērniem "Tunga" un nolaišanās alā pie Senās Ēģiptes mūmijām un faraoniem "La Valle dei Re", bet pieaugušie var gūt īstu adrenalīna devu, izbraucot ar dažādiem amerikāņu kalniņiem. Gardalandē darbojas mūsdienīga 4D atrakcija "The Spectacular 4D Adventure", kurā ir iespēja nokļūt dinozauru laikmetā un piedalīties neticamos piedzīvojumos. Papildus iespaidīgajām atrakcijām "Gardalande" piedāvā apmeklētājiem krāšņus un interesantus šovus par pasaku tēmām, kā „Mērija Popinsa”, „Alise Brīnumzemē”, un tāpat populāri ir bruņinieku turnīri. Vakarā Jūs pārsteigs burvīga uguņošana, pasakaina strūklaku gaismas simfonija. Nakts viesnīcā.

4.diena.
Brokastis. Ekskursiju diena par papildus samaksu. /30 € -pieaug.-20 €-bērnam/. Brauciens uz Venēcijas Rivjēras lielāku kūrortu Lido di Jesolo. Atpūta pludmalē un Itālijas lielākā akvaparka „Akvaland” apmeklējums. Gumijlēkšana, niršana, futbola spēle laukumā ar ziepjūdeni, pludmales volejbols, mini-golfs, mākslīgais vilnis baseinā. Bet galvenais - pazīstamākās ūdens atrakcijas: Kamikadze, Toboganes, Spacemaker, Scary Falls, Crazy River u.c. Atgriešanās viesnīcā.

5.diena
Brokastis. Izbraukšana uz Austriju. Minimundus ir miniatūra pasaule Wörthersee ezera krastā Austrijā, kurā iespējams izklaidēties, atpūsties un uzzināt interesantas lietas. Apmēram 170 dažādu slavenu ēku, vilcienu un kuģu modeļu Jums ļaus apceļot pasauli miniatūrā. Jūs varēsiet apskatīt Sidnejas Operas namu, pastaigāties zem Eifeļa torņa, nofotografēties Tadžmahala fonā, ēst saldējumu Sv. Pētera bazilikas priekšā, apbrīnot Brīvība statuju un redzēt vēl daudz citas lietas. Minimundus modeļi ir veidoti ļoti rūpīgiun precīzi līdz pat sīkākaja detaļai mērogā 1:25, un izmantojot oriģinālos materiālus. Tehniskie modeļi ir ļoti populāri, piemēram, dažādi vilcieni, kas pukšķina pa saviem maršrutiem caur parku, vai arī kosmiskais šatls. Minimundus - visa pasaule miniatūrā, unikāla iespēja dienas laikā apceļot vairākas valsts un pilsētas. Nakts viesnīcā Čehijā.

6.diena
Brokastis. Ceļā: Čehija, Polija, Lietuva. Atgriešanās Rīgā.

 

Ceļojuma cenā ietilpst:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vannas numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000,- EUR)

Papildus izdevumi /“par papildus samaksu”:
Ekskursija uz Gardalendu – 35 € -pieaug.; -25 € -bēr.
Ekskursija uz Lido di Jesolo un Akvalandia – 30 € -pieaug.; -20 € -bēr.
Gardalend – 23€
Akvalandia – 29€ / 25€ (1m līdz 1.40m)
Minimundus – 13€ / 8€ (no 6 līdz 15 g.)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
Pase, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma;
nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) ceļojumā līdzi jāņem pase un dzimšanas apliecība. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara.
Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme