TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Dienviditālijas krāsas (no Venēcijas līdz Apūlijai)

Venēcija – San Marino – Bari – Grotte Castellana – Alberobello – Gargano pussala – Vieste - Hohostrovicas cietoksnis

10 dienas / visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datums:
21.06.2014

 

 

Сeļazīmes cena:
1 vieta autobusā  - € 500.00 / LVL 351.40
ar papildvietu autobusā  - € 640.00 / LVL 449.79
piemaksa par vienvietīgu numuru SNGL  - € 150.00 / LVL 105.42

 

 

1.diena
Izbraukšana no Rīgas. Ceļā: Latvija, Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Polijā pie robežas ar Čehiju.

2.diena
Brokastis. Čehija, Austrija, Itālija, šķērsojot Alpus. Gleznaini Alpu kalnu skati ceļā uz Itāliju (foto pauzes). Nakts viesnīcā Itālijas ziemeļos.

3.diena
Brokastis. Brīnumainā un valdzinoša Venēcija: Venēcijā- pilsēta uz ūdens ar neskaitāmiem kanālu labirintiem, tiltiem un šaurām ieliņām. Braucot ar kuģīti pa Venēcijas lagūnu, Jūs nonākat Venēcijas sirdī- Sv.Marka laukumā, kur sāksies apskates ekskursija pa pilsētu. Pēc ekskursijas var apmeklēt Dodžu pili, pavizināties ar gondolu vai izdzert kafijas tasīti Sv.Marka laukumā. Nakts viesnīcā Emīlija Romanija.

4.diena
Brokastis. Izbraukuma ekskursija uz pusdienu uz San Marino (Par papildus samaksu – 20€). San Marino - muzejs zem klajas debess. Iepazīšanās ar pundurvalsts San Marino, kas ir vismazākā un vissenākā republika mūsdienu Eiro pā. Republikas galvenais lepnums - neieņemamais cietoksnis Titano kalnā, valsts galvaspilsēta, kuras no saukums sakrīt ar republikas San Marino no saukumu. Ekskursija pa pilsētu sakas no San Frančesko (Del Lo ko) vārtiem. Pilsētas laukumus un ielas rotā neskaitāmie pieminekļi un mākslas darbi: Sv. Marino bazilika, Tautas pils, Valsts muzejs, pils Cesta un Guaita, seno ieroču muzejs. Vīnu un līķieru degustācija. Ceļš līdz Apūlijas reģionam. Nakts viesnīcā Apūlijā.

5.diena
Atpūta viesnīcā vai ekskursija par papildus samaksu Bari un Grotte Castellana – 35€. Alas Grotte Castellanа – Itālijas lielākās un skaistākās stalaktītu alas. Redzēsiet unikālo stalaktītu un stalagmītu neparasto skaistumu! Jums būs iespēja pabūt neiepazītā pazemes pasaulē ar dabas veidotiem tempļiem. Bari - pilsēta ar bagātu vēsturi, interesantu arhitektūru un skaistu vēsturisku centru. Bari pievilcīga ar to, ka cauri gadsimtiem ir saglabājusi viduslaiku pilsētas atmosfēru, pilsētas dārgumu Sv.Nikolaja baziliku, kurā visas kristīgās pasaules svētceļotāji pielūdz Sv.Nikolaja relikvijas. Bazilikas apmeklējums. Ja Jums interesē gastronomiskie jautājumi, Barī var uzzināt visu par Apūlijas pastu orecchiette, to izgatavo vienā no centrālajām Bari-Vekia ieliņām, kur to var arī iegādāties. Ja ir silts laiks, tradicionālas „austiņas" (kaut kas līdzīgs makaroniem ar dārzeņiem) gatavo tieši uz ielas. Nakts viesnīcā Apūlijā.

6.diena
Brokastis. Atpūta viesnīcā vai izbraukuma ekskursija „Alberobello” par papildus samaksu – 35€. Alberobello, UNESCO pasaules kultūras mantojuma piemineklis, tā ir vienīgā vieta pasaulē, kur ar sajūsmu var aplūkot 1400 baltās pasaku rūķīšu- trulli mājiņas ar koniskiem jumtiem. Šeit var atrast veikalu un restorānu –trulli un pat trulli katedrāli. Vairākās trulli mājiņās pašlaik ir suvenīru bodes, kur var iegādāties interesantus suvenīrus, iepazītu ražošanas kultūru. Nakts viesnīcā Apūlijā.

7.diena
Brokastis. Atpūta viesnīcā vai par papildus samaksu piedāvājam doties braucienā pa Gargāno pussalu – 35€. Gargāno pussala – iecienīts atpūtas reģions Itālijā ar tipisku Vidusjūras klimatu un augu valsti: palmas, vīģes, olīvkoku birzis. Pussalas krastus rotā balto smilšu pludmales, kā arī neskaitāmas grotas, uz kurām aizved speciāli ekskursiju kuterīši. Ievērojamākās vietas: Manfredonia, Monte Sant’Angelo kalns, St.Michel’s grota, Rodi Garganico. Atpūtai Viestē piedāvā: braucienu Adrijas jūrā ar kuģīti (Iespējams tikai labos laika apstākļos!), zivju un jūras delikatešu krodziņus pilsētas ce

8.diena
Brokastis. No rīta atpūta pie jūras. Brauciens uz Ziemeļitāliju. Nakts viesnīcā Veneto reģionā (Itālijas ziemeļos). 

9.diena
Brokastis. Ierašanas Austrijā, Karintija. Hohostervicas viduslaiku cietokšņa apskate. Cietoksnis atrodas uz 150 m augsta kalna un nekad to nav izdevies iekarot ienaidnieka karaspēkam. Nakts viesnīcā.

10.diena
Brokastis. Mājupceļš: Polija, Lietuva un līdz Rīgai. Ceļā pusdienu pauze un neliela atpūta kādā ceļa restorānā. Ko paēst? Nobaudīt kaut ko sātīgu no poļu nacionālās virtuves: golonku, fļakus, šabovu, žureku......

 

Ceļazīmē iekļauts:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vannas numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000 € )

 

Papildus izdevumi / “par papildus samaksu”:
Ekskursija uz San Marino – 20€
Ekskursijas diena „Alberobello ” -35 €
Ekskursijas diena „Bari un Grotte Castellana ” – 35€
Ekskursija Gargano pussala – 35€
Kuģītis līdz Venēcijai – 15 €
Dožu pils – 16 €
Austiņas Venēcijā – 3 €
Gondola sešiem cilvēkiem no 100/120 €
Ieejas biļete Grotte Castellanа -12 €
Brauciens ar laivām Gargāno – 15 €
Hohostervicas cietoksnis – 11 € 

 

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
Pase, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma; 
nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) ceļojumā līdzi jāņem pase un dzimšanas apliecība. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara.
Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.
 


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme