TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Austrija –Slovēnija –Itālija

Grāca - Bledas ezers - Bledas pils – Karintija - parks Minimundus – Venēcija - Lido di Jesolo - atpūta pie jūras - termālais centrs Badenā 

6 dienas / visas naktis viesnīcā
Izbraukšanas datumi:
19.06.;27.07.;14.10.2014.

Ceļojuma cena:
1 vieta autobusā  - € 265.00 / LVL 186.24
ar papildvietu autobusā  - € 365.00 / LVL 256.52
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL  - € 110.00 / LVL 77.31

 

1.diena
Izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā: Latvija, Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Polijā pie Čehijas robežas.

2.diena
Brokastis. Grāca - Štīrijas izsmalcināta un aristokrātiska galvaspilsēta ar īpašu atmosfēru, kur apskatīsim tās gleznaino vecpilsētu un renesanses arhitektūru. Pastaigājoties pa pilsētas vēsturisko centru apskatīsim: Mauzoleju, kas ietver imperatora Ferdinanda II un viņa sievas kapa vietu, pils arhitektūras kompleksu- Hābsburgu rezidenci, Sv.Egidiusa katedrāli. Grācas vecpilsētas ieliņas vilina ar gotikas un renesanses arhitektūru. Kāpjot pa unikālām, stāvām akmens trepēm ieraudzīsim Jezuītu koledžu un Landhaus- Austrijas agrīnās renesanses pērli. Grāca pārsteidz arī ar satriecošiem modernās arhitektūras paraugiem – Kunsthaus – Modernās mākslas muzeju Mūras upes krastā un Murinsel- tērauda salu Mūras upē. Lai apskatītu skaisto pilsētas panorāmu, iespējams pacelties ar funikulieri vai liftu Šlosberga kalnā un paskatīties uz pilsētu no putna lidojuma augstumiem, ieraudzīsim Grācas simbolu pulksteņtorni,Glokkerturm torni, Kazemātus un c. Nakts viesnīcā Itālijā pie Austrijas robežas.

3.diena
Brokastis. Ekskursiju diena par papildus samaksu (30€). Bledas ezeru dēvē par Slovēnijas pērli, bet kūrortā, kas, atrodas Jūlija Alpu pakājē, harmoniski apvienojas neskarta daba un mūsdienīga infrastruktūra. Iespējas izbraukt ar slovēņu laivu "pletņu" jeb „gondolu” pa Bledas ezeru līdz saliņai, kur atrodas senā Sv. Marijas Debesbraukšanas baznīca – svētceļotāju apmeklējuma vietu un ieskandināt zvanu, kas piepildīs vēlēšanos. Nākošais apskates objekts- viduslaiku Bledas pils, kas atrodas 500m v.j.l., te iespējams ne tikai iepazīt muzeja ekspozīciju un no pils augstumiem vērot Bledas ezeru ar ainaviski bagāto apkārtni, bet arī nogaršot Bledas pils vīnu, ieskaitot slaveno Slovēnijas bumbieru degvīnu viljamovku. Austrija Minimundus parka apmeklējums. Interesants un neparasts parks atrodas Karintijas galvaspilsētā Klāgenfurtē. „Minimundus” miniatūru parkā var apskatīt pasaules slaveno arhitektūras ēku un tehnisko iekārtu kopiju kolekciju. Šeit Jums būs iespēja redzēt Sidnejas Operas namu, pastaigāties zem Eifeļa torņa, nofotografēties Tadžmahala fonā, ēst saldējumu Sv. Pētera bazilikas priekšā, apbrīnot Brīvības statuju un redzēt vēl daudz citas lietas. Minimundus modeļi ir veidoti ļoti rūpīgi un precīzi līdz pat sīkākajai detaļai mērogā 1:25, un izmantojot oriģinālos materiālus. Minimundus - visa pasaule miniatūrā, unikāla iespēja dienas laikā apceļot vairākas valsts un pilsētas, redzēt 171 dažādu slavenu ēku. Tā ir pasaka gan bērniem, gan pieaugušiem. Nakts viesnīcā Itālijā pie Austrijas robežas.

4. diena
Brokastis. Ekskursiju diena par papildus samaksu (30€). Brīnumainā un valdzinošaVenēcija: Venēcijā- pilsēta uz ūdens ar neskaitāmiem kanālu labirintiem, tiltiem un šaurām ieliņām. Braucot ar kuģīti pa Venēcijas lagūnu, Jūs nonākat Venēcijas sirdī- Sv.Marka laukumā, kur sāksies apskates ekskursija pa pilsētu. Pēc ekskursijas var apmeklēt Dožu pils, pavizināties ar gondolu vai izdzert kafijas tasīti Sv.Marka laukumā. Atpūta Lido di Jesolo – vienā no lielākām kūrortiem Venēcijas Rivjērā. Nakts viesnīcā Itālijā pie Austrijas robežas.

5.diena
Brokastis. Mājīgais un romantiskais kūrorts Bādene ar 15 termāliem avotiem, greznām kūrmājām, rezidencēm, villām un ziedošiem parkiem. Ideāla vieta atpūtai! Tikai 26 km attālums šķir Bādeni no Vīnes, tuvu un tajā pašā laikā pietiekoši tālu, lai atpūstos no pilsētas steigas un drūzmas, te var mānīgi apturēt laika skrējienu un pasapņot! Atpūta termālā peldētavā „Romertherme” būs labs enerģijas un možuma papildinājums mūsu ceļojuma noslēgumā. Nakts viesnīcā Polijā pie Čehijas robežas.

6.diena
Brokastis. Mājupceļš: Čehija, Polija, Lietuva, Latvija un līdz Rīgai.

 

Ceļazīmē iekļauts:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000,- EUR)

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
Ekskursiju diena par papildus samaksu (Venēcija, Lido di Jesolo) - 30€
Ekskursiju diena par papildus samaksu (Bleda un Minimundus) - 30€
Bledas pils - 8 €
Pletnas ( laivas uz Bledas ezera) – 12 €
Sv. Marijas baznīca uz salas – 3 €
Minimundus parks – 10 €
Kuģītis līdz Venēcijai – 15 €
Dožu pils – 16€
Gondola sešiem cilvēkiem no – 100/120 €
«Römertherme» baseini - 12.10 €

 

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
Pase, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma; nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) ceļojumā līdzi jāņem pase un dzimšanas apliecība. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli  apstiprināta pilnvara.
Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme