TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Itālija ar atpūtu pie Adrijas jūras

Alpi - Boloņa – Florence – Ravenna –San Marino – Roma – Atpūta pie jūras 

9 dienas / visas naktis viesnīcās

Izbraukšanas datumi: 
19.06.;17.07.;21.08.2014

 

Ceļojuma cena:
1 vieta autobusā  - € 450.00 / LVL 316.26
ar papildvietu autobusā  - € 570.00 / LVL 400.60
piemaksa par vienvietīgu numuru SNGL  - € 140.00 / LVL 98.39
 

 

1. diena
Izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā: Latvija, Lietuva, Polija, Čehija. Nakts viesnīcā Polijā pie Čehijas robežas.

2. diena
Brokastis. Austrija, Itālija. Ceļš uz Itāliju caur kalnu „paradīzi”, burvīgas ainavas, skaisti dabas skati. Īsas pieturas kalnos, fotopauzas. Parbrauciens līdz Adrijas jūras piekrastei Emilijā Romanijā. Nakts viesnīcā.

3. diena 
Brokastis. Emīlijas Romanjas reģions .Šī zeme atceras Cēzara kohortas un turīgākas Malatesta dzimtas pēcnācējus, iscilus māksliniekus un rakstniekus, slaveno Federiko Fellīni.Šeit ir platas smilšainas pludmales un miljonu atpūtnieku vasarā... Atpūta pie jūras. Pēcpusdienā - ekskursijas piedāvājums uz mozaīku galvaspilsētu Ravennu (par papildus samaksu – 15€), Ravenna – viena no romantiskajām Emīlijas- Romanjas reģiona pilsētām. Šeit savu mīlestību atrada lords Bairons ,rakstīja Viduslaikos Ravennas slavu spodrinājis diženais itāļu dzejnieks Dante, te viņš pabeidza savu „Dievišķo komēdiju”, te pavadīja mūža nogali, te apskatāma viņa atdusas vieta. No agrīnās kristietības saglabāti ar mozaīku rotāti pieminekļi: Gallas Plačidas mauzoleja, San Vitales bazilikas, Neoniano kristītavas un Sant. Apolināres Nuovas baznīca. Pastaigājaties pa Ravennas ieliņām un Jūs izbaudīsiet pilsētas skaistumu: pasteļtoņu ēkas fasādes, veikalus, kafejnīcas, burvīgās kafijas un smalkmaizīšu smaržu.....Nakts viesnīcā piekrastē.

4. diena 
Atpūta pie jūras vai ekskursijas brauciens uz Romu (par papildus samaksu - 40 €). Agra izbraukšāna (sausas brokastis). „Dvēseles pilseta”- ta nosauca Romu Džordž Bairons. Apskates ekskursija pa Romu: Sv.Pētera katedrāle, Navona laukums, Venēcijas laukums, Kolizejs, Romas forumi, Konstantīna triumfa arka, Kapitolija pakalns, Trevī strūklaka, Panteons. Brīvais laiks. Atgriešanās viesnīcā.

5. diena 
Brokastis. Atpūta pie jūras vai ekskursija uz uz Florenci par paildus samāksu (40€)- Renesanses šūpuli. Apskates ekskursija pa pilsētu sākas ar Santa Kročes baziliku un ietver svarīgus vēsturiskus ansambļus, Sinjorijas laukumu Maria del Fiore katedrāle , Vekio pils, Mediči kapella un c.. Brīvais laiks pilsētā. Atgriešanās viesnīcā.

6. diena
Brokastis. Atpūta pie jūras vai ekskursija par pap. samaksu uz Boloņu(20€), kas dos iespēju Jums un Jūsu ģimenei izbaudīt slaveno Boloņas virtuvi, kurā ietilpst tādi kulinārijas šedevri, kā Boloņas mērce. Boloņa, viena no senākajām Itālijas pilsētām, kas var lepoties ar unikālo vēsturisko centru. Pilsētas apskates ekskursijas ar gida pavadījumu: katedrāle San Francesco, bazilica di San Petronio, Piazza Maggiore, Neptūna strūklaku,palaco Komunale, Palaco Podesta,Palaco Arhiģimnāzija(Boloņas universitātes pirmā ēka). Gadsimta beigās Boloņā bija vairāk nekā 150 torņu, šodien ap piecpadsmit paliek. Divi torņi ir Boloņas simbols. Nakts viesnīcā piekrastē.

7. diena 
Brokastis. Atpūta pie jūras vai ekskursija : San Marīno republika (par papildus samaksu- 20€ ). San Marino - muzejs zem klajas debess. Iepazīšanās ar pundurvalsts San Marino, kas ir vismazākā un vissenākā republika mūsdienu Eiropā. Republikas galvenais lepnums - neieņemamais cietoksnis Titano kalnā, valsts galvaspilsēta, kuras nosaukums sakrīt ar republikas San Marino nosaukumu. Ekskursija pa pilsētu sakas no San Frančesko(Del Loko) vārtiem. Pilsētas laukumus un ielas rotā neskaitāmie pieminekļi un mākslas darbi: Sv. Marino bazilika, Tautas pils, Valsts muzejs, pils Cesta un Guaita, seno ieroču muzejs. Nakts viesnīcā piekrastē.

8. diena
Brokastis. Parbrauciens pa Itāliju, Austriju un Čehiju. Nakts viesnīcā Polijā pie Čehijas robežas.

9. diena
Brokastis. Mājupceļš: Čehija, Polija, Lietuva, Latvija un līdz Rīgai.

 

Ceļazīmē iekļauts:

  • Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
  • Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
  • Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vannas numurā);
  • Grupas vadītāja pakalpojumi;
  • Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem (ekonomiskas klases apdrošināšana bez pašriska, atbildības limits 75000 €)

 

Papildus izdevumi / “par papildus samaksu”:
Ekskursijas diena (3.diena) par papildus samaksu «Rovenna» – 15 €
Ekskursijas diena (4 .diena) par papildus samaksu «Roma» - 40 €
Ekskursijas diena (5.diena) par papildus samaksu «Florence» – 40 €
Ekskursijas diena (6.diena) par papildus samaksu «Boloņa» – 20 €
Ekskursijas diena (7.diena) par papildus samaksu «San Marino» - 20 €
Sv.Pētera katedrāle Vatikānā (kupols) - 5 €
Vienotā apmeklējuma/biļete: Kolizejs, Romas forumi, Palatīna kalns 12 €
Sabiedriskais transports Roma 1,5 €(75 min.), 6 € (dienā)
San Vitale bazilika + Sant Apolināres Nuovas baznīca -8.50 €
Austiņas Florencē un Romā – 6 € 
S.Kroces apmeklējums – 4 €

 

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
pase, derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās no ceļojuma; nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) ceļojumā līdzi jāņem pase un dzimšanas apliecība. Ja bērns ceļojumā dodas bez vecākiem, nepieciešama arī notariāli apstiprināta pilnvara.
Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties.


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme