TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Atpūta Itālijā pie Adrijas jūras!

Atpūta Itālijā pie Adrijas jūras! 
Vīne – Venēcija – Rimini – San Marino – Roma – Florence

(11 dienas/ 10 naktis)
Visas naktis viesnīcās!

Izbraukšanas datumi:
*26.06.2014; 03.07.2014; 10.07.2014; 17.07.2014; 24.07.2014; 31.07.2014; 07.08.2014; 14.08.2014; 21.08.2014; *28.08.2014

 

Ceļojuma cena vienam cilvēkam 279.00 EUR/ 196.08 LVL
Piemaksa par vienvietīgo numuru viesnīcā 100.00 EUR/ 70.28 LVL
Piemaksa par papildvietu autobusā 100.00 EUR/ 70.28 LVL

 

*  Norādītajos datumos (26.06.2014. un 28.08.2014.)
ceļojuma cena vienam cilvēkam 259.00 EUR/ 182.03 LVL

 

   Itālija ir viena no skaistākajām un apburošākajām Eiropas valstīm. Atpūta Itālijā noteikti ir daudzveidīga, iespaidiem un piedzīvojumiem bagāta. Venēcijas kanāli, antīkās arhitektūras šedevri Romā, kalna citadele San Marino, renesanses Florence – tas viss Jūs neatstās vienaldzīgu. Katrs, kas dodas uz Itāliju noteikti atrod tur ko jauku un neatkārtojamu! Cilvēkus vilina ievērojamie kultūras un vēstures pieminekļi, siltais klimats, daudzveidīgās dabas ainavas, skaistās pludmales, dzidrais jūras ūdens, kūrorti, lieliskā virtuve, kā arī pašu itāļu sprēgājošais dzīvesprieks un viesmīlība. Te valda patiesi draudzīga, līksmes piesātināta gaisotne, kas aicina izbaudīt visu, ko dzīve piedāvā.

 

Izbraukšana plkst. 5:30 no t/c Origo.

1. diena.
05.30 izbraukšana no Rīgas. Lietuva. Polija. Pusdienu pauze Polijā. Nakts viesnīcā Polijas-Čehijas pierobežā.

2. diena. 
Brokastis. Pusdienlaikā ierašanās Vīnē. Pilsētas vēsturiskā centra apskate (pēc vēlēšanās, par papildsamaksu). Vīne ir Hābsburgu impērijas galvaspilsēta, greznu ēku, skaistu parku, dārzu, mūzikas un valšu pilsēta. Ekskursijas laikā iepazīšanās ar pilsētas vēsturisko centru: Stefana katedrāle un Peterkirche, Hofburgas pils, greznais baroka un jūgendstila apbūves kvartāls, slavenais Rings, kur atrodas Parlaments un Rātsnams un pasaulslavenā Vīnes opera. Nakts viesnīcā pie Triestes.

3. diena. 
Brokastis. Brauciens uz Venēciju (pēc vēlēšanās, par papildsamaksu). Šī pilsēta nelīdzinās nevienai citai, jo ielu vietā šeit ir kanāli un tās pieminekļi un ēkas bez pūlēm spēj sacensties ar Romas un Florences šedevriem. Katru gadu uz šo vietu atbrauc 10 miljoni tūristu, radot vienus no lielākajiem pūļiem Eiropā. Pilsētas apskate – Frari baznīca, Lielais kanāls, Rialto tilts, San Marko laukums, Dodžu pils – vietas, kuras daudzi ir sapņojuši ieraudzīt...Brīvajā laikā iesakām braucienu ar gondolu. Vakarā ierašanās kempingā Cesenatico.

4.diena. 
Atpūta pie jūras vai izbraukuma ekskursija uz kūrorta pilsētiņu Rimini (pēc vēlēšanās, par papildsamaksu). Ekskursijas laikā jūs iepazīsieties ar pilsētas seno vēsturi, Jūs apskatīsiet romiešu krastmalu, imperatora Augusta triumfa arku, Tiberija tiltu kā arī pasakaino Malatesta baznīcu, kuras ezoteriskas simbolu noslēpumus zinātnieki mēģina atrisināt vēl šodien. Rimini tiek saukta par “izklaides fabriku” jeb vietu, kurā katrs varēs atrast to, ko sirds kāro. Rimini atrodas Eiropā lielākais ūdens atrakciju parks “Akvafun” ar pieciem iespaidīgiem baseiniem. Tāpat šeit arī atrodas Eiropā trešais lielākais atrakciju parks “Mirabilandia”, kas aizņem 200 tūkstošus kvadrātmetrus. Šos izklaides parkus varēsiet apmeklēt brīvajā laikā. Rimini ir ideāla atpūtas vieta tiem, kas vēlas apvienot pludmales atpūtu, nakts izklaides un ekskursijas. Nevienā citā Itālijas kūrortā nebūs atrodams tik daudz iespēju brīvā laika pavadīšanai un izpriecām kā Rimini. Piekrastē ir neskaitāmas kafejnīcas, bāri, restorāni, diskotēkas, naktsklubi un deju zāles. Tirgotavas, pazīstamu Itālijas dizaineru veikali būs pa prātam tiem, kam patīk šopings. Nakts kempingā Cesenatico.

5. diena. 
Atpūta pie jūras vai izbraukuma ekskursija uz San Marino (pēc vēlēšanās, par papildsamaksu), kas ir vismazākā un vissenākā republika mūsdienu Eiropā. San Marino lieliski saglabājusi savu viduslaiku arhitektūru. Pastaigājoties pa vissenākās „Terra della Liberta” (tulkojumā „Brīvības zeme”) ieliņām, Jūs izjutīsiet šīs zemes neparasto valdzinājumu. San Marino lepojas ar to, ka visas pastāvēšanas laikā tā ir bijusi neatkarīga valsts. Jūs apskatīsiet valdības pili, kas atrodas Brīvības laukumā, viduslaiku cietoksni, kas atrodas Titana kalna virsotnē un ir San Marino simbols. Kā suvenīru varat iegūt valsts zīmogu pasē. Nakts kempingā Cesenatico.

6. diena. 
Atpūta pie jūras vai izbraukums uz iepirkšanās tūri (pēc vēlēšanās, par papildsamaksu) uz slavenajiem Itālijas outletiem. San Marino Factory Outlet, Arca International, ādas fabrika Braschi. Nakts kempingā Cesenatico.

7. diena. 
Atpūta pie jūras vai izbraukuma ekskursija uz Romu (pēc vēlēšanās, par papildsamaksu). Iepazīšanās ar Romas vēsturisko centru: Sv. Eņģeļa cietoksnis un Tibras upe, Greznais Navona laukums un senais Panteons, skaistākā no Romas strūklakām – Trevī, Venēcijas laukums. Romas impērijas vēsture, varenās impērijas gadsimti vienā laukumā – Foro Romano un mūžīgais Kolizejs. Kapitolija pakalns ar Mikelandželo projektētajām kāpnēm. Vatikāna apskate. Grandiozais arhitektūras ansamblis, kur tempļi, pilis un nocietinājumi lieliski harmonē ar dārziem un parkiem. Svētā Pētera laukumu ieskauj kolonnas. Tās simbolizē rokas, kas ieskauj visus ticīgos. Laukuma centrā atrodas obelisks, ko no Ēģiptes atveda Romas imperators Kaligula. Sv.Pētera katedrāle – lielākā katoļu baznīca pasaulē. Brīvajā laikā iespēja pacelties Sv. Pētera katedrālē un apskatīt Romas panorāmu. Vēlu vakarā atgriešanās kempingā Cesenatico. 

8. diena. 
Atpūta pie jūras. Sauļojamies, peldamies, pusdienojam dažādajos piekrastes restorānos. Šī diena ir pilnībā veltīta tam, lai atpūstos. Nakts kempingā Cesenatico.

9. diena. 
Atpūta pie jūras vai izbraukuma ekskursija uz Florenci (pēc vēlēšanās, par papildsamaksu). Ja esiet Florencē pirmo reizi, tad vislabāk to iepazīt gida pavadībā. Jūs varēsiet redzēt visas vietas, pateicoties kurām Florence ir kļuvusi slavena visā pasaulē. Kopā pabūsim gan Florences garīgajā sirdī, kur atrodas tās Katedrāle, Baptistērijs, Džotto zvanu tornis, gan Siņorijas laukumā, kas ir kā muzejs zem atklātām debesīm un no kurienes paveras Palacco Vekjo, kas jau gadsimtiem ilgi simbolizē pilsētas politiskās un sabiedriskās dzīves centru. Nakts kempingā Cesenatico 

10. diena. 
Agra izbraukšana mājup. Ceļš cauri Itālijai, Slovēnijai, Austrijai, Čehijai. Nakts Čehijas Polijas pierobežā. 

11. diena.
Brokastis. Mājupceļš caur Poliju, Lietuvu. Pusdienas pauze Polijā. Vēlu vakarā atgriešanās mājās.

 

Ceļojuma cenā ietilpst:

  • brauciens ar ērtu tūrisma klases autobusu (WC, TV, DVD, Climat, virtuve),
  • naktsmītnes atbilstoši maršruta aprakstam – tūrisma klases **/*** viesnīcās, divvietīgie vai trīsvietīgie numuri ar labierīcībām, brokastis
  • Apartamenti Cesenatico – kempinga mājiņas, četrvietīga/piecvietõga izmitināšana, bez brokastīm. Kempinga mājiņās divas atsevišķas guļamistabas, labierīcības un pilnībā aprīkota virtuve.
  • grupas vadītāja pakalpojumi

 

Papildus izmaksas:

  • Ekskursija Vīnē 20 EUR/bērniem bezmaksas,
  • Ekskursija Venēcijā 35 EUR/bērniem 25 EUR (cenā iekļauts: kuģīša biļete līdz Venēcijai un atpakaļ, ekskursijas programma),
  • Ekskursija uz Romu 50 EUR/bērniem 35 EUR (cenā iekļauts transfērs un austiņas),
  • Ekskursija uz Rimini 25 EUR/bērniem 15 EUR,
  • Ekskursija uz Florenci 25 EUR/bērniem 15 EUR
  • Ekskursija uz San Marino 25 EUR/bērniem 15 EUR
  • Iepirkšanās tūre 10 EUR
  • Pusdienas 8-15 EUR/cilv. (pievērsiet uzmanību, ka vairākās kafejnīcās cena būs norādīta par 100 g, savukārt porcija var svērt 300 g.),
  • Gondola Venēcijā ap 100 EUR (6 cilvēkiem),
  • Ieejas biļetes muzejos
  • Ieejas maksa ceļojumā minētajos apskates objektos
  • Sabiedriskā transporta izdevumi, pusdienas, vakariņas, personiskie tēriņi

 

  

 

 

Uzmanību!
Tūroperatoram ir tiesības mainīt ekskursijas secību!
Ieejas biļešu un papildizdevumu cenas var mainīties!


PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme