TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! Rudens Brīvdienas Berlīne. (Berlīne – Berlīnes Zooloģiskais dārzs / izklaides centrs «LEGOLAND Discovery» – Ūdens atrakciju parks «Tropical Islands Resort»)

Description

Rudens Brīvdienas Berlīne

Berlīne – Berlīnes Zooloģiskais dārzs / izklaides centrs «LEGOLAND Discovery» – Ūdens atrakciju parks «Tropical Islands Resort»

Izbraukšanas datums: 25.10.2017 (4 dienas/visas naktis viesnīcās)

1. diena.
Izbraukšana no Rīgas. Ceļš cauri Lietuvai, Polijai. Nakts viesnīcā Polijā netālu no Slubices.

2. diena. Berlīne - Berlīnes Zooloģiskais dārzs / izklaides centrs «LEGOLAND Discovery».
Brokastis viesnīcā. Ceļš uz Vāciju. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr. 1: Berlīne – Berlīnes Zooloģiskais dārzs / izklaides centrs «LEGOLAND Discovery» (par papildu samaksu: 25 € / bērniem: 15 €).
Iepazīšanās ar Berlīnes vēsturisko centru - Aleksandra laukums un Berlīnes televīzijas tornis, Berlīnes Doms, Unter den Linden bulvāris, Brandenburgas vārti, Reihstāga, Ķeizara Vilhelma baznīca, Europa Center. Brīvais laiks - pēc vēlēšanās iespēja apmeklēt Muzeju salu, Berlīnes Zooloģisko dārzu Tiergarten rajonā vai izklaides centru "LEGOLAND Discovery"- Ieeja pieaugušajiem tikai ar bērniem, kā pavadošāi personai !!!!. 
Zoodārzs (www.zoo-berlin.de/en) ir viens no vecākajiem un slavenākajiem zoodārziem Eiropā. Tas ir dibināts 1844. gadā, zoodārza platība ir 35 hektāri, turklāt tas atrodas pašā pilsētas centrā. Berlīnes zoodārzs ir ievērojams ar gandrīz 1500 dažādām dzīvnieku sugām un apmēram 15 000 dzīvniekiem. Par zoodārza popularitāti liecina arī ievērojamais apmeklētāju skaits - katru gadu to apmeklē vairāk nekā 3 miljoni apmeklētāju. Parka teritorijā atrodas iespaidīgais Berlīnes Akvārijs – pasaulē lielākais! Trīsstāvu akvārijā gar rifiem un eksotisku zivju bariem ar stikla lifta palīdzību var ienirt zemūdens pasaulē.
«LEGOLAND Discovery» (www.legolanddiscoverycentre.de/berlin/en/)ir paredzēts gan bērniem, gan pieaugušajiem, kuru sirdis ir iekarojuši Lego konstruktori. Šeit Jūs atradīsiet daudz dažādas izklaides, atrakcijas un aktivitātes. Nakts viesnīcā Polijā netālu no Slubices.

3.diena. «Tropical Islands Resort».
Brokastis. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr. 2: uz Ūdens parku «Tropical Islands Resort» (par papildus samaksu: 25 € / bērniem: 15 €).
«TropicalIslands Resort» (http://www.tropical-islands.de) - Tropiskās salas ir džungļu atrakciju parks zem Eiropā lielākā kupola. Tropiska vide nozīmē 27 grādu siltumu, jūru, baltas smiltis, zaļus džungļus, peldes, šovu, nobraucienus, SPA! Izpriecas būs lielam vai mazam! Unikālo kompleksu veido: tropiskais mežs „Ziedu pasaule", baseins „Dienvidu jūra" ar divām salām, baseins „Bali Lagūna", ūdenskritumi, džakuzi, smilšu pludmale (860 kv.m.), pludmales volejbola laukumi, austrumu tirgus un tropiskie lauki, kas sastāv no dažādām tematiskajām zonām - „Taizeme", „Malaizija", „Bali", „Polinēzija", „Kongo" un „Amazone". Katrā no tām ir kafejnīca, kur pasniedz nacionālos ēdienus. Pusdienas no trim ēdieniem maksā ap 20 €. Nakts viesnīcā Polijā netālu no Slubices.

4.diena.
Brokastis. Ceļš cauri Polijai, Lietuvai. Vēlu vakarā atgriešanās Rīgā

Ceļojuma cena:
€ 165.00 (1 vieta autobusā)
€ 245.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 60.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem: 3 € (līdz 65 gadiem) / 6 € (65+);
- izbraukuma ekskursija Nr.1: Berlīne – Berlīnes Zooloģiskais dārzs / «LEGOLAND Discovery»: 25 € / bērniem: 15 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.2: Ūdens parks «Tropical Islands Resort»: 25 € / bērniem: 15 €;

Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!
“ekskursiju pakete” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2; = Maksājot Rīgā = 40.00 euro 
“ekskursiju pakete” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2; = Maksājot Rīgā = bērniem 25.00 euro

- Ieejas biļetes Zoodārzā un akvārijā: pieaugušajiem - 13 € + akvārijs: 20 €; bērniem līdz 15 gadiem – 6.50 € + akvārijs: 10 €;
- Ieejas biļetes «LEGOLAND Discovery»: no 16 €; - Ieeja pieaugušajiem tikai ar bērniem, kā pavadošāi personai !!!!
- Ieejas biļetes «TropicalIslands Resort»: 36.00 € - pieaugušiem; 28.50 € - studentiem, senjoriem no 65 gadiem, bērniem ( no 6 - 14 gadiem ); 00,00 € - bērniem ( no 0 - 5 gadiem )

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
* Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
- Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
- Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
- Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! Rudens Brīvdienas Berlīne. (Berlīne – Berlīnes Zooloģiskais dārzs / izklaides centrs «LEGOLAND Discovery» – Ūdens atrakciju parks «Tropical Islands Resort»)
(25.10.2017-28.10.2017)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme