TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS!! Ungārijas piedzīvojums. (Vīne - Budapešta - Sentendre - Zirgu šovs - Sečeņi termālie baseini - Egera)

Description

Ungārijas piedzīvojums

Vīne - Budapešta - Sentendre - Zirgu šovs - Sečeņi termālie baseini - Egera

Izbraukšanas datums: 25.10.2017 (5 dienas / visas naktis viesnīcās)

1.diena.
Izbraukšana no Rīgas. Brauciens caur Lietuvu, Poliju. Vakarā ierašanās viesnīcā Polijā.

2.diena. Vīne.
Brokastis. Dodamies uz Vīni – "Hābsburgu galvaspilsētu". Vīne - mūzikas un slaveno mūziķu pilsēta, tā ir apburoša un brīnumaina. To pilntiesīgi sauc par Eiropas sirdi. Vīne pārsteidz ar savu cēlumu un greznību, ar savu burvību un siltumu, šaurajām viduslaiku pilsētas ieliņām un impērijas laiku laukumiem. Ekskursija ar vietējo gidu (par papildus samaksu: 10 €): Stefana katedrāle un Peterkirche, Hofburgas pils, Marijas Terēzes laukums, Kartners, Graben un Albertina! Vakarā ierašanās Budapeštā. Jums būs iespēja doties vakara braucienā pa Donavu ar kuģīti (par papildus samaksu: 20 €). Jūs redzēsiet piekrasti un visus tiltus Budapeštā, dzirdēsiet interesantus stāstus par šo skaisto pilsētu, baudot glāzi šampanieti (vai bezalkoholisko dzērienu). Nakts viesnīcā Budapeštā.

3.diena. Sentendre - zirgu šovs parkā "Lazar" - Budapešta.
Brokastis. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.1: pa Budapeštu vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu: 10 €).
Budapešta - majestātiska un ar neatkārtojamu atmosfēru, Donavas pērle. Baudiet brīnišķīgo Budu, dižmanīgo Peštu. Skaistākā pilsēta Eiropā. Jūs redzēsiet: Vārošligetas parku un Varoņu laukumu, Vajdahuņjadas pili, Zvejnieku bastionu, Sv. Matjāša baznīcu. No Budas puses paveras brīnišķīga panorāmas ainava uz Donavu un visu metropoli.
Pēcpusdienā izbraukuma ekskursija Nr.2 uz Sentendre un zirgu šovu parkā "Lazar" (par papildus samaksu: 25 €).
Sentendre savdabīgumu noteica serbi, piešķirot Ungārijas pilsētai neierastu Vidusjūras stilu. Pēc vēlēšanās Marcipāna muzeja apmeklējums, kur var apskatīt pazīstamu ungāru un austriešu konditoru izstrādājumus. Kā arī šī ir lieliska vieta, lai iegādātos tipiskos Ungārijas suvenīrus. Turpinājumā aicinām apmeklēt zirgu šovu parkā "Lazar" (ieejas biļete: 20 €). Jums būs iespēja viesoties ungāru zirgu audzētavā, kur mīt arī citi dzīvnieki un ir ierīkots sporta ratu muzejs. Lai labāk aplūkotu audzētavu, dosimies izbraucienā ar ratiem. Nobeigumā zirgu šovs, kura laikā jātnieki ar saviem augstdzimušajiem rikšotājiem nodemonstrēs ne tikai ungāru kareivju meistarību, bet pat nodejos Vīnes valsi. Nakts viesnīcā Budapeštā.

4.diena. Budapešta - Sečeņi termālie baseini – Egera.
Brokastis. Brīvais laiks Budapeštā līdz ~12:00. Iesakām pastaigāt pa Budapeštas gājēju ieliņu Vaci, apmeklēt slaveno Budapeštas tirgu, kur katrs varēs atrast sev tīkamu suvenīru no Ungārijas. Pēc vēlēšanās Jūs varat individuāli apmeklēt unikālos Sečeņi termālos baseinus, kuri atrodas piecās klinšu alu zālēs. Baseinos ūdens ir ar dažādu temperatūru no +27 °C līdz +35 °C (ieejas biļete - 5000 HUF).
Izbraukšana no Budapeštas uz Egeru. Mēs iepazīsimies ar vienu no senākajām Ungārijas viduslaiku pilsētiņām – ziedu, studentu un slavenā sarkanvīna pilsētu. Egera lepojās ar lieliskiem barokas, gotikas, rokoko un neoklasicisma arhitektūras paraugiem, kā arī krāšņajām Matras un Bjukas kalnu masīvu ainavām. Pilsētas apskates ekskursija vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu: 10 €): XIII gs. Egeras cietoksnis, no kura paveras brīnišķīgs skats uz pilsētu, Dobo laukums, arhibīskapa pils, Esterhazi iela, bazilika, Sv.Antonija baznīca, minarets. Skaisto dāmu ielejā būs iespēja nobaudīt gardāko ungāru gulašu un nodegustēt Egeras vīnus. Nakts viesnīcā Polijā.

5.diena
Brokastis. Izbraukšana uz mājām. Čehija, Polija, Lietuva, Latvija. Vēla atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cena:
€ 210.00 (1 vieta autobusā)
€ 285.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€   75.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniskā apdrošināšana nelaimes gadījumiem: 3 € (līdz 65 gadiem) / 6 € (65+);
- izbraukuma ekskursija Nr.1: Budapeštā: 10 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.2: uz Sentendre un zirgu audzētavas "Lazar" apmeklējums: 25 €;
*Bērniem līdz 13.gadiem izbraukuma ekskursijām atlaide 25%

Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!
“ekskursiju pakete” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2;= Maksājot Rīgā = 30.00 euro

- Ekskursija Vīne: 10 €;
- Ekskursija Egerā: 10 €;
- Ekskursija pa Donavu ar kuģīti: 20 €;
- Ieejas biļete zirgu audzētavā "Lazar": 20 €;
- Sečeņi termālie baseini:4600 HUF;
- Egeras Vīnu degustācija: ~11 €;
- Marcipāna muzejs: 3 €;
- Transports Budapešta: 350 HUF;
- Budapeštas Zooloģiskais dārzs: 2500 HUF;
- Budas labirints: 2000 HUF;
- MuzejiBudapeštā: no 1000 HUF

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
* Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
- Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
- Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
- Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS!! Ungārijas piedzīvojums. (Vīne - Budapešta - Sentendre - Zirgu šovs - Sečeņi termālie baseini - Egera)
(25.10.2017-29.10.2017)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme