TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! Spānija – Portugāle – Gibraltārs – Maroka. (Baucena – Le Puy en Velay – Barselona – Valensija – Kosta del Sol – Malaga – Tarifa – Kosta de la Luz – Tanžera – Gibraltārs – Faro – Praia de Garo – Madride – Sansebastjana – Kolmāra)

Description

Spānija – Portugāle – Gibraltārs – Maroka

Baucena – Le Puy en Velay – Barselona – Valensija – Kosta del Sol – Malaga – Tarifa – Kosta de la Luz – Tanžera – Gibraltārs – Faro – Praia de Garo – Madride – Sansebastjana – Kolmāra

Izbraukšanas datums: 21.10.2017 (12 dienas / visas naktis viesnīcās)

1.diena. Latvija – Lietuva – Polija.
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Ceļā: Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Polijā pie Vācijas robežas.

2.diena. Polija – Vācija – Baucena - Francija – Miluza. 
Brokastis. Tranzīts pa Vācijas teritoriju. Ierašanās Saksijas pilsētā Baucenā – senās slāvu cilts galvaspilsēta un viena no vislabāk saglabājušajām Vācijas senajām pilsētām. Pastaiga pa pilsētu. Nakts viesnīcā Miluzā, Francijā.

3.diena. Miluza – Le Puy en Velay – Spānija.
Brokastis. Francijas dienvidi: Langdokas-Rusijonas un Provansas provinces. Brauciena laikā vērosim Ronas upes ieleju, fantastiskas kalnu ainavas, neparastas formas klintis, senus cietokšņus kalnu virsotnēs, vīnogulājiem nosētus laukus to pakājē, ciematus un nelielas pilsētiņas. To visu laikā gaitā ir būvējusi vēsture, lai pastāstītu mums par Vidusjūras civilizāciju ceļojumiem. 
No rīta mēs ieradīsimies Overņas centrālajā masīvā, unikālajā pilsētā Le Puy en Velay, kas atrodas izdzisuša vulkāna pašā sirdī. Šeit cauri arī vijas slavenais svētceļojuma maršruts uz Santjago de Kompostela, kur tūkstošiem cilvēku ierodas pie Melnās Madonas. Pastaigas laikā pa vecpilsētu mēs redzēsim neatkārtojamo romānikas stila katedrāli, kas ir iekļauta UNESCO mantojumā, Sanmišelas baznīcu un NotreDame de France statuju, kas atrodas uz divām sacietējušas lavas klintīm. Nakts viesnīcā Spānijā.

4.diena. Katalonijas pērli – Barselona.
Brokastis. Atpūta pie jūras, vai dienas otrajā pusē izbraukuma ekskursija Nr.1 uz Katalonijas pērli - Barselonu (par papildus samaksu – 50 €). 
Ekskursija pilsētā: gotiskais kvartāls, ostas rajons ar K.Kolumba monumentu, Olimpiskais ciemats, Monžuika kalns ar Olimpisko stadionu un ģeniālā spāņu arhitekta Antonio Gaudī mantojums – pilsētas simbols Sagrada Familia katedrāle, greznie īres nami Casa Mila un Casa Battlo. Brīvais laiks. Piedāvājam iejusties īstā Spānijas kolorītā, apmeklēt Flamenko Māju un izbaudīt Flamenko – Show. Flamenko – īpaša pasaule, kurai ir ne tikai savas tradīcijas un paražas, bet arī sava valoda. Šajā dejā ir īpaša brīvība un muzikalitāte. Tieši flamenko ir deja, kurā var brīvi izteikties, un tādas iespējas nav ne dziedātājiem, ne ģitāristiem. Flamenko dejai ir spēcīgs ritma pavadījums, kā arī soļu un kurpju papēžu (sapateado) klaudzieni, tāpat arī tiek lietotas kastaņetes, kas bijušas pazīstamas jau senajā Spānijā. Flamenko – tas ir kas vairāk nekā mūzika. Atgriešanās viesnīcā.

5.diena. Barselona – Valensija – Mursija.
Brokastis. Pārbrauciens uz Valensiju – vienu no pašām senākajām pilsētām Spānijā. To dibināja senie romieši jau mūsu ēras II gadsimtā. Ik gadu Valensiju apmeklē simtiem tūkstošu cilvēku, jo apskates objektu ziņā šī pilsēta var spēkoties gan ar leģendāro Madridu, gan Barselonu. Tieši Valensijā atrodas viena no slavenākajām kristiešu svētnīcām – Svētais Grāls. Nakts viesnīcā Mursijas rajonā.

6.diena. Mursija – Kosta del Sol – Malaga. 
Brokastis. Pārbrauciens uz Malagu – Kosta del Sol galvaspilsētu. Ekskursija pa pilsētu, kas tika dibināta vairāk nekā 3000 gadu atpakaļ, Pablo Pikaso un Antonio Banderasa dzimtene. Īpašs Malagas lepnums ir unikālais arhitektūras stilu sajaukums, kas atklājas daudzajās celtnēs un kurām piemīt īpaša kultūras vērtība. Lieliskā katedrāle, Gribralfari cietoksnis, senā romiešu teātra drupas – šo vietu apmeklējums ļaus izjust patieso šīs spāņu pilsētas skaistumu. Iespēja nopeldēties Vidusjūrā. Nakts viesnīcā Herezas rajonā.

7.diena. Kosta de la Luz – Tarifa – Maroka – Tanžera – Gibraltārs.
Brokastis. Atpūta viesnīcā vai ekskursija (par papildus samaksu – 85 €). Cenā ietilpst: transfērs, prāmis, gids, pusdienas. 
Pārbrauciens uz Tarifu – vistālāk uz dienvidiem esošo Eiropas ostu, kur no pils Castello de Guzman apskates laukuma paveras lieliskas ainavas uz Gibraltāra jūras šaurumu un Marokas kalnu masīviem. Izbrauciens ar kuģīti no jūras ostas Tarifā uz Tanžeru, Marokā – Ziemeļāfrikas pilsēta, Gibraltāra jūras šauruma krastā. Pēc neilgā ceļojuma pa jūru, izbaudot skaistās Āfrikas piekrastes ainavas, Jūs ieradīsieties burvīgā pilsētiņā ar lielisku arhitektūru. 
Laipni lūgti Āfrikā! Laipni lūgti arābu pasaulē – Marokā! Nepalaidiet garām iespēju nokļūt ne tikai pavisam citā valstī, bet arī citā kontinentā! Ierodoties šeit, Jūs dosieties pastaigas ekskursijā pa senās pilsētas daļu Medinu, kur būs iespēja nolūkoties vietējo amatnieku ikdienā. Atgriešanās viesnīcā.

8.diena. Portugāle – Algarva – Faro – Praia de Faro.
Brokastis. Atpūta viesnīcā vai izbraukuma ekskursija Nr.2 uz Faro (par papildus samaksu – 45 €). 
Faro – Algarves provinces un Portugāles dienvidu reģiona galvaspilsēta. Mēs apmeklēsim galvenos Faro apskates objektus, kuri atrodas cietokšņa sirdī kopš seno romiešu laikiem - XIII gadsimta katedrāle, kas tika uzcelta seno romiešu foruma vietā, pretī tai XVIII gadsimta Episkopa pils un blakus XVI gadsimta klostera ēka, kurā tagad atrodas arheoloģijas muzejs. Otrajā dienas pusē Jums būs iespēja izbaudīt Praia de Faro plašās pludmales burvību. Atgriešanās viesnīcā Herezas rajonā.

9.diena. Madride – Burgasa.

Brokastis. Pārbrauciens uz Spānijas galvaspilsētu - Madridi. Apskates ekskursija pa Madridi – Kolumba laukums, Rekoletas un Kasteljano bulvāri, Paseo del Prado ielu, Neptūna strūklaka, koridas nams Las Ventas u.c. apskates objekti. Nakts viesnīcā Burgasas rajonā.

10.diena. Burgasa – Sansebastajana – Šalona pie Sonas.
Brokastis. Tranzīts cauri Basku zemei, kur dzīvo sena basku tauta, kura saudzīgi glabā savdabīgu kultūru un tradīcijas. Īsa pietura Sansebastjānā – Basku zemes elitārā kūrortpilsētā, kas atrodas Biskajas līča krastā. Šeit atrodas visā pasaulē slavenā Gliemežvāka līča pludmale, kā arī plašas izklaižu iespējas - koncertzāles, kazino, greznas viesnīcas, dārgi veikali, aizraujoši muzeji, slaveni ar mākslas, mūzikas, teātra un kino festivāliem. Nakts viesnīcā Šalona pie Sonas.

11.diena. Šalona pie Sonas – Elzasa – Kolmāra – Polija.
Brokastis. Ierašanās Elzasā. Elzasas provinces vīna centrs Kolmāra - gleznaina pilsētiņa ar viduslaiku seno amatnieku kvartāliem bagātu vecpilsētu, bruģētu šauru ieliņu labirintiem, pasaku grāmatu mājiņām un pastkartīšu skatiem. Pa pilsētas kanāliem laivās vizinās „gondoljeri”, tāpēc pilsētai ir pamats saukties par „mazo Venēciju”. Pilsēta apbur, valdzina un aicina atgriezties! Brauciens ar ekskursijas vilcieniņu. Nakts viesnīcā Polijā.

12.diena. Polija – Lietuva – Latvija.
Brokastis. Ceļā: Polija, Lietuva. Atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cena:
€ 685.00 (1 vieta autobusā)
€ 865.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 210.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem: 8 € ( līdz 65 gadiem) / 16 € ( 65+);
- izbraukuma ekskursija Nr.1 uz Barselonu: 50 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.2 uz Faro: 45 €;
*Bērniem līdz 13.gadiem izbraukuma ekskursijām atlaide 25%

Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!
“Ekskursiju paketē” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2;= Maksājot Rīgā = 85.00 €.

- Ekskursija uz Maroku: 85 € (Transfērs, prāmis, ekskursija Tanžerā);
- Flamenko Show: 45 €;
- Ekskursijas tramvajiņš Kolmāra: 6,5 €;
- Funikulieris Sansebastjānā: 4 €;
- Valensijas katedrāle: 4 €;
- Akvārijs Barselonā: 20 €;
- Austiņas (Barselona, Valensija, Tanžerā, Faro, Madride): 10 €

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
* Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
- Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
- Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
- Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! Spānija – Portugāle – Gibraltārs – Maroka. (Baucena – Le Puy en Velay – Barselona – Valensija – Kosta del Sol – Malaga – Tarifa – Kosta de la Luz – Tanžera – Gibraltārs – Faro – Praia de Garo – Madride – Sansebastjana – Kolmāra)
(21.10.2017-01.11.2017)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme